Serijski dizač
Page 1 of 1
Serijski dizač
Opet otišao iz studija: Pernar na Z1 nije izdržao ni tri minute
Ivan Pernar studio zagrebačke televizije napustio je rekordnom brzinom, kako kaže, nisu mu dozvolili da kaže istinu o Stankoviću, a objavio je i svoja pravila za gostovanje na TV-u
Saborski zastupnik Ivan Pernar studio emisije Nedjeljom u dva napustio je nakon samo 15 minuta, a u ponedjeljak na televiziji Z1, kako doznajemo, nije izdržao ni tri minute.
- Upravo sam izašao iz Z1 studija jer mi voditelj nije dao da kažem istinu o Stankoviću - pohvalio se na svom Facebook profilu, a podržao ga je i istarski političar Damir Kajin koji ga je pohvalio riječima 'hrabri čovječe'.
Pernar je objavio i uvjete svog gostovanja u emisijama.
- Da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bi trebao govoriti, a što ne bi. Ako ne želite čuti što imam za reći ili vas smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulirati, takvih ima bezbroj - napisao je.
Saborski zastupnik na društvenoj mreži obavijestio je građane i da sutra neće doći na posao u Sabor jer 'mora' gostovati u dvije emisije i dati opširne izjave.
- Kažem moram jer se u oba slučaja radi o bitnim temama i ozbiljnim medijima u kojima se može izraziti svoje mišljenje bez straha da ćete biti prekinuti ili da će vam se sugerirati što bi trebali govoriti - napisao je.
http://www.24sata.hr/news/opet-otisao-iz-studija-pernar-na-z1-nije-izdrzao-ni-tri-minute-499078
Ivan Pernar studio zagrebačke televizije napustio je rekordnom brzinom, kako kaže, nisu mu dozvolili da kaže istinu o Stankoviću, a objavio je i svoja pravila za gostovanje na TV-u
Saborski zastupnik Ivan Pernar studio emisije Nedjeljom u dva napustio je nakon samo 15 minuta, a u ponedjeljak na televiziji Z1, kako doznajemo, nije izdržao ni tri minute.
- Upravo sam izašao iz Z1 studija jer mi voditelj nije dao da kažem istinu o Stankoviću - pohvalio se na svom Facebook profilu, a podržao ga je i istarski političar Damir Kajin koji ga je pohvalio riječima 'hrabri čovječe'.
Pernar je objavio i uvjete svog gostovanja u emisijama.
- Da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugerira što bi trebao govoriti, a što ne bi. Ako ne želite čuti što imam za reći ili vas smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulirati, takvih ima bezbroj - napisao je.
Saborski zastupnik na društvenoj mreži obavijestio je građane i da sutra neće doći na posao u Sabor jer 'mora' gostovati u dvije emisije i dati opširne izjave.
- Kažem moram jer se u oba slučaja radi o bitnim temama i ozbiljnim medijima u kojima se može izraziti svoje mišljenje bez straha da ćete biti prekinuti ili da će vam se sugerirati što bi trebali govoriti - napisao je.
http://www.24sata.hr/news/opet-otisao-iz-studija-pernar-na-z1-nije-izdrzao-ni-tri-minute-499078
vili40-
2015-08-02
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Serijski dizač
kada je odradio prvu Nu2 nakon prosvjeda na markovom trgu vidjelo se da će daleko dogurati. a slušati njega ili koga drugog u saboru, biram njega jer se barem nasmijem. voda stajačica živi od kreketa žaba.Dread_Pirate_Roberts wrote:idiot...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ne sporim retoriku vezano za politiku, ali izjave da se sad kad je zastupnik više neće švercati u tramvaju i slično su žešća debilana, a bome i ova da neće doći na posao jer mora gostovati u nekoj emisiji...frustrirani debilček koji je dobio svojih 15 minuta slave...
i to sve zbog toga jer mu voditelji ne daju da priča o Palestini pedesetih.
Pa pizda mu materina da ja imam svoju emisiju ja bih ga pozvao i pričali bi o bliskom istoku tako dugo dok jedan od nas ne padne dolje.
Pa pizda mu materina da ja imam svoju emisiju ja bih ga pozvao i pričali bi o bliskom istoku tako dugo dok jedan od nas ne padne dolje.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:i to sve zbog toga jer mu voditelji ne daju da priča o Palestini pedesetih.
vili40 wrote:i to sve zbog toga jer mu voditelji ne daju da priča o Palestini pedesetih.
To se traži...A ne Hrvati svi mrtvi ozbiljni kad je o politici riječ...Pernar je pozitivan utoliko što se vidi jasno da nas bilo koja budala ne može uopće lošije predstavljati od ovih tobože uglednih cunki...evo pada mi na pamet recimo Beus Richembergh...Jel tko pročitao njegovu biografiju/patologiju...kako taj lik nekom može djelovati ozbiljnije od Pernara...to je jedan lijepi, istinabog skupi cirkus, u koji se ovaj sasvim dobro uklopio...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Serijski ubojica
» U Berlinu uhićen Srbin,serijski silovatelj koji je satima mučio
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» "ZLO KOJE HODA" Preminuo najgori serijski ubica iz Engleske, i sa sobom u grob odneo VELIKU TAJNU
» Achtung achtung imigrant serijski ubojica u njemackoj ubio 100 ljudi
» U Berlinu uhićen Srbin,serijski silovatelj koji je satima mučio
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» "ZLO KOJE HODA" Preminuo najgori serijski ubica iz Engleske, i sa sobom u grob odneo VELIKU TAJNU
» Achtung achtung imigrant serijski ubojica u njemackoj ubio 100 ljudi
Page 1 of 1