Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
A cime se ti hvalis, pumpas zenu svake godine a ona jadna samo suti i radja....citam tebe a vidim siptara...epikur37 wrote:Govinda kad bi tebe bošnje uzele za primjer mrka kapa :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Leviathan2 wrote:joj epi, ja tebi ne mogu zamjerit ni da ocu, ne smatram te malicioznim covjekom, a pleme nemos nagazit ni pod razno, o plemenu znas ono sto ja kazem a ja bas i nisam rekao do sad ni jedan bitan podatak, al mozda si i ti neki potomak plemena, kao sto rekoh majevica i onaj kraj oko tuzle je naseljavala jedna od jacih grupacija plemena,epikur37 wrote:Ma taman posla levyju sam malo nagazio pleme sad malo paktira s govindom.
Kaj god apsolutno demografska obnova nacije zdrave tradicionalne vrijednoati, sto ae da asi.ilirati u europu da sto ne promptno raus .....tu ce nas desnica podrzati i odraditi
al govinda te uhvatio u raskoraku priznao ti il ne priznao, navukao te na tanak led i onda tushe :D
Pa naravno jer nisam maliciozan.
Pleme poštujem ali sam mislio da je nešto konkretnije a ono imaginarij....no svjedno zanimljivo.
Kaj se govinde tiče, etiketiranje, prozivanje prostačenje, malo cirkusiranje to ja ne vidim i ne vodim kao ozbiljnu raspravu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa planirano je uspostava plemenskog teritorija u skorijoj buducnosti, pozvan si da se prikljucis, al moras se odreci tih abrahamskih pizdarija i prihvatit stare tradicije, naravno da ti ne mogu reci tocno kad ce biti al ja se nadam da cu dozivjeti, ispunjeni su mnogi uvjeti, ostalo je jos samo podici brojnost plemenu i naravno financijsku potkovanost radi mogucih sukoba oko teritorija i prezivljavanja, mi se nadamo uljudnom rjesenju, mozemo cak ostati i kao dio teritorja drzave ali da nismo dio sistema, no o tom kad vrijeme dojde
au, ovo nisko al bas nisko, ispod pojasagovinda wrote:A cime se ti hvalis, pumpas zenu svake godine a ona jadna samo suti i radja....citam tebe a vidim siptara...epikur37 wrote:Govinda kad bi tebe bošnje uzele za primjer mrka kapa :D
Hoće li tu biti dozvoljena poligamija?Leviathan2 wrote:pa planirano je uspostava plemenskog teritorija u skorijoj buducnosti, pozvan si da se prikljucis, al moras se odreci tih abrahamskih pizdarija i prihvatit stare tradicije, naravno da ti ne mogu reci tocno kad ce biti al ja se nadam da cu dozivjeti, ispunjeni su mnogi uvjeti, ostalo je jos samo podici brojnost plemenu i naravno financijsku potkovanost radi mogucih sukoba oko teritorija i prezivljavanja, mi se nadamo uljudnom rjesenju, mozemo cak ostati i kao dio teritorja drzave ali da nismo dio sistema, no o tom kad vrijeme dojde
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hoce, ako mozes financirat..znaci, otpadas :D
2014-04-12
Pa ako je plemensko društvo,onda pleme sve obezbjeđuje. Nisam ja taj koji će misliti. Tu je Pleme.maggie13 wrote:Hoce, ako mozes financirat..znaci, otpadas :D
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije to nisko to je prosto....ali.ne trudi se dalje potpirivati, ne lozim se ;)
2015-08-06
To nam redovito serviraju za Božić i Uskrs.govinda wrote:cekaj malo, sprdacemo se kad siptar ima puno djece ali cemo kao nesto ozbiljno prikazati kad Hrvat ima rukometni tim djece?govinda wrote:mora petero, toliki je demografski pad da za obnovu porodica mora imati u prosjeku najmanje troje djece...dakle, Hrvatica kaze necu da rodim troje djece i dolaze katolicki talibani i sta onda? Osisaju je, pospu katranom, zapale kao vjesticu?epikur37 wrote:Pa ne.mora petero, nismo mi siptari ili islamisti...vazno je da mladi imaju obitelj kao jasan cilj da se trude osigurati egziatencijalnu sigurnost i izrode potomstvo koje mofu zrrelo podici. Oltimalno je troje djece ali ok netko ne.moze netko ce vise vazno je da se uapoatavi dobar trend....
Trinity-
2014-04-17
E svašta...a da onaj tko hoće više djece sam i zaradi da ih može uzdržavati?mutava baštarda wrote:daš joj primanja i da može gledat sapunice dok doji... ušparali bi i na školstvu jer žene bi odjebale karijeru i bile bi majke, kao što i toka. treba se samo vratiti HDZovim obećanjima iz 90tih, 1000 DEM za 4 kom.govinda wrote:I kako ces natjerati Hrvatice da rode petoro djece? Jos cekam odgovor...epikur37 wrote:Ma taman posla levyju sam malo nagazio pleme sad malo paktira s govindom.
Kaj god apsolutno demografska obnova nacije zdrave tradicionalne vrijednoati, sto ae da asi.ilirati u europu da sto ne promptno raus .....tu ce nas desnica podrzati i odraditi
Prosječan Hrvat jedva zaradi sebi za pivo i cigarete.
Trinity-
2014-04-17
imao je i on par nepropsinih udaraca..Leviathan2 wrote:au, ovo nisko al bas nisko, ispod pojasagovinda wrote:A cime se ti hvalis, pumpas zenu svake godine a ona jadna samo suti i radja....citam tebe a vidim siptara...epikur37 wrote:Govinda kad bi tebe bošnje uzele za primjer mrka kapa :D
2016-11-17
Sam u kuci? :))))Triny wrote:To nam redovito serviraju za Božić i Uskrs.govinda wrote:cekaj malo, sprdacemo se kad siptar ima puno djece ali cemo kao nesto ozbiljno prikazati kad Hrvat ima rukometni tim djece?govinda wrote:mora petero, toliki je demografski pad da za obnovu porodica mora imati u prosjeku najmanje troje djece...dakle, Hrvatica kaze necu da rodim troje djece i dolaze katolicki talibani i sta onda? Osisaju je, pospu katranom, zapale kao vjesticu?epikur37 wrote:Pa ne.mora petero, nismo mi siptari ili islamisti...vazno je da mladi imaju obitelj kao jasan cilj da se trude osigurati egziatencijalnu sigurnost i izrode potomstvo koje mofu zrrelo podici. Oltimalno je troje djece ali ok netko ne.moze netko ce vise vazno je da se uapoatavi dobar trend....
2016-11-17
Aha...na hrvatski način, srcedrapateljska slika neke familije sa gomilom djece.govinda wrote:Sam u kuci? :))))Triny wrote:To nam redovito serviraju za Božić i Uskrs.govinda wrote:cekaj malo, sprdacemo se kad siptar ima puno djece ali cemo kao nesto ozbiljno prikazati kad Hrvat ima rukometni tim djece?govinda wrote:mora petero, toliki je demografski pad da za obnovu porodica mora imati u prosjeku najmanje troje djece...dakle, Hrvatica kaze necu da rodim troje djece i dolaze katolicki talibani i sta onda? Osisaju je, pospu katranom, zapale kao vjesticu?epikur37 wrote:Pa ne.mora petero, nismo mi siptari ili islamisti...vazno je da mladi imaju obitelj kao jasan cilj da se trude osigurati egziatencijalnu sigurnost i izrode potomstvo koje mofu zrrelo podici. Oltimalno je troje djece ali ok netko ne.moze netko ce vise vazno je da se uapoatavi dobar trend....
Trinity-
2014-04-17
eto ga tebe ko i epikur..pravite djecu a drugi ce placati za njih sve...hoces da jedes, hoces da jebes a tu je i droga a to kosta, brate,,,jastreb wrote:Pa ako je plemensko društvo,onda pleme sve obezbjeđuje. Nisam ja taj koji će misliti. Tu je Pleme.maggie13 wrote:Hoce, ako mozes financirat..znaci, otpadas :D
2016-11-17
ja, jebu se ko zecevi pa poslije govinda da placa...Triny wrote:Aha...na hrvatski način, srcedrapateljska slika neke familije sa gomilom djece.govinda wrote:Sam u kuci? :))))Triny wrote:To nam redovito serviraju za Božić i Uskrs.govinda wrote:cekaj malo, sprdacemo se kad siptar ima puno djece ali cemo kao nesto ozbiljno prikazati kad Hrvat ima rukometni tim djece?govinda wrote:
mora petero, toliki je demografski pad da za obnovu porodica mora imati u prosjeku najmanje troje djece...dakle, Hrvatica kaze necu da rodim troje djece i dolaze katolicki talibani i sta onda? Osisaju je, pospu katranom, zapale kao vjesticu?
2016-11-17
nije ni zabranjena, naime,jastreb wrote:Hoće li tu biti dozvoljena poligamija?Leviathan2 wrote:pa planirano je uspostava plemenskog teritorija u skorijoj buducnosti, pozvan si da se prikljucis, al moras se odreci tih abrahamskih pizdarija i prihvatit stare tradicije, naravno da ti ne mogu reci tocno kad ce biti al ja se nadam da cu dozivjeti, ispunjeni su mnogi uvjeti, ostalo je jos samo podici brojnost plemenu i naravno financijsku potkovanost radi mogucih sukoba oko teritorija i prezivljavanja, mi se nadamo uljudnom rjesenju, mozemo cak ostati i kao dio teritorja drzave ali da nismo dio sistema, no o tom kad vrijeme dojde
poligamija je slobodna volja ucesnika,
ako neka zena hoce imat dva muza il tri i ako su oni za, ko im brani, il obratno
2015-08-06
je li? Ne znas ga drzati u gacama pa da ti drugi izdrzava djecurliju? Kako si znao jebat tako znaj i nahranit...epikur37 wrote:jastreb wrote:Pa ako je plemensko društvo,onda pleme sve obezbjeđuje. Nisam ja taj koji će misliti. Tu je Pleme.maggie13 wrote:Hoce, ako mozes financirat..znaci, otpadas :D
Zajednica treba skrbiti.
2016-11-17
maggie13 wrote:Sto je sa Arbanasima? :-)
Inace: Ajmo, Slovenci :D
A ili pivaju ili glume ili su u politici... Odlično se uklopili među Dalmatince...samo da nije baustela ili ne daj Bože nešto još gore...A Slovenci žilavi, ne daju se...Griješe dosta, ali ne posustaju...
darth_vader-
2014-04-17
govinda wrote:je li? Ne znas ga drzati u gacama pa da ti drugi izdrzava djecurliju? Kako si znao jebat tako znaj i nahranit...epikur37 wrote:jastreb wrote:Pa ako je plemensko društvo,onda pleme sve obezbjeđuje. Nisam ja taj koji će misliti. Tu je Pleme.maggie13 wrote:Hoce, ako mozes financirat..znaci, otpadas :D
Zajednica treba skrbiti.
Meni ne treba ali ima kome treba.
Treba opaliti porez samcima, pušačima inače nekorisnom dijelu zajednice da bi se pogao zdraviji reproduktivni koji zajedniocu održava šta ne.
2015-08-06
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» HDZ krenuo u demografsku obnovu popljačkanje i razjebane slavonije
» portal 'narod' udruge 'u ime obitelji' u borbi za demografsku obnovu....
» COVID JE LAŽ
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
» portal 'narod' udruge 'u ime obitelji' u borbi za demografsku obnovu....
» COVID JE LAŽ
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
Page 5 of 9