Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
sad ih pusim na po ceste, ne pijem alkohol a marihuana je lijek...dobro, epi, kad se samo sjetim da si bio jedan od prvih koji je u Brckom javno podrzavao LGBT zajednicu a sad pricas o Novoj evropi...veliki zaokret, veliki...epikur37 wrote:
sad će mi za godinu 40...zreo čovjek...dobro tebi je 50 i još okolo pušiš jointe po kantunićima :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:sad ih pusim na po ceste, ne pijem alkohol a marihuana je lijek...dobro, epi, kad se samo sjetim da si bio jedan od prvih koji je u Brckom javno podrzavao LGBT zajednicu a sad pricas o Novoj evropi...veliki zaokret, veliki...epikur37 wrote:
sad će mi za godinu 40...zreo čovjek...dobro tebi je 50 i još okolo pušiš jointe po kantunićima :D
Pa nije to baš tako bilo no dobro tko u mladosti nije bio liberal...znaš kako ide. Zanimljivo je vidjeti da ti nisi u ovih 20ak godina mako ništa :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
još se mogu organizirati... izbace na ulicu pedesetak tisuća uhljeba, a uštedu preusmjere sebi i naravno, uhvate se ognjištai dice...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:posrećilo bi se svima... evo moja mora crnčit za 1000 oira i onda dođe kući s posla, kuvaj, peglaj, dica,...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:da je, ne bi pričali o demografiji. ovako su tih 1000 oira umjesto majki dobili češači jaja i lupači pečata...govinda wrote:
pa je li to ispostovano do kraja?
Al nikako Yodi da se posreći...A samo je trebao uzeti tu člansku, jebemu...:)
Ae...sjebala ih ta emancipacija na kraju, a lijepo su im matere/none govorile...Izgleda da je naš Longi zapravo najiskreniji ljubitelj žena ovdje...
Neka država nigdje ne ulijeće , što dalje , to bolje.mutava baštarda wrote:zato, ako se harmonija naruši tu uleti država koja ulaže u buduće potrošače... pogledaj samo koliko se devedesetih rodilo frana ili franki nakon obećanja od 1000 dem za četvrto dijete. kada bi sada obećanje ispunili, demografija više ne bi bila problem...Triny wrote:E svašta...a da onaj tko hoće više djece sam i zaradi da ih može uzdržavati?mutava baštarda wrote:daš joj primanja i da može gledat sapunice dok doji... ušparali bi i na školstvu jer žene bi odjebale karijeru i bile bi majke, kao što i toka. treba se samo vratiti HDZovim obećanjima iz 90tih, 1000 DEM za 4 kom.govinda wrote:I kako ces natjerati Hrvatice da rode petoro djece? Jos cekam odgovor...epikur37 wrote:Ma taman posla levyju sam malo nagazio pleme sad malo paktira s govindom.
Kaj god apsolutno demografska obnova nacije zdrave tradicionalne vrijednoati, sto ae da asi.ilirati u europu da sto ne promptno raus .....tu ce nas desnica podrzati i odraditi
Prosječan Hrvat jedva zaradi sebi za pivo i cigarete.
Trinity-
2014-04-17
što, tebi ne bi bilo draže da si kod kuće imaš 4 dice i 1000 eura zagarantiranih ( nekadašnji 1000 dema držim da je danas 1000 oira )Triny wrote:Neka država nigdje ne ulijeće , što dalje , to bolje.mutava baštarda wrote:zato, ako se harmonija naruši tu uleti država koja ulaže u buduće potrošače... pogledaj samo koliko se devedesetih rodilo frana ili franki nakon obećanja od 1000 dem za četvrto dijete. kada bi sada obećanje ispunili, demografija više ne bi bila problem...Triny wrote:E svašta...a da onaj tko hoće više djece sam i zaradi da ih može uzdržavati?mutava baštarda wrote:daš joj primanja i da može gledat sapunice dok doji... ušparali bi i na školstvu jer žene bi odjebale karijeru i bile bi majke, kao što i toka. treba se samo vratiti HDZovim obećanjima iz 90tih, 1000 DEM za 4 kom.govinda wrote:
I kako ces natjerati Hrvatice da rode petoro djece? Jos cekam odgovor...
Prosječan Hrvat jedva zaradi sebi za pivo i cigarete.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne bi. Imam samo jedno i meni dosta. A nikad nisam imala nijedan zagarantirani dinar i ne znam kako je to. Zato mi je život pun iznenađenja i uzbuđenja.
Trinity-
2014-04-17
ne prodajem svoje stavove zbog malo komfora i materijalizma...epikur37 wrote:govinda wrote:sad ih pusim na po ceste, ne pijem alkohol a marihuana je lijek...dobro, epi, kad se samo sjetim da si bio jedan od prvih koji je u Brckom javno podrzavao LGBT zajednicu a sad pricas o Novoj evropi...veliki zaokret, veliki...epikur37 wrote:
Pa nije to baš tako bilo no dobro tko u mladosti nije bio liberal...znaš kako ide. Zanimljivo je vidjeti da ti nisi u ovih 20ak godina mako ništa :D
2016-11-17
U biti kad život stoji u mjestu ništa se ne mijenja.govinda wrote:ne prodajem svoje stavove zbog malo komfora i materijalizma...epikur37 wrote:govinda wrote:sad ih pusim na po ceste, ne pijem alkohol a marihuana je lijek...dobro, epi, kad se samo sjetim da si bio jedan od prvih koji je u Brckom javno podrzavao LGBT zajednicu a sad pricas o Novoj evropi...veliki zaokret, veliki...epikur37 wrote:
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne stoji meni zivot u mjestu, samo ne mijenjam svoje stavove...epikur37 wrote:U biti kad život stoji u mjestu ništa se ne mijenja.govinda wrote:ne prodajem svoje stavove zbog malo komfora i materijalizma...epikur37 wrote:govinda wrote:sad ih pusim na po ceste, ne pijem alkohol a marihuana je lijek...dobro, epi, kad se samo sjetim da si bio jedan od prvih koji je u Brckom javno podrzavao LGBT zajednicu a sad pricas o Novoj evropi...veliki zaokret, veliki...epikur37 wrote:
2016-11-17
jo se ne rado mišun u ove kolektivističke rasprave, al ne razumin kako ne vidite rješenje od kojeg odzvanja povijest;
namisto da se ulazi u jalove pokušaje zatrudnjivanja, zoč samo ne primite te jadne plodne muslimane u zamjenu za pokatoličavanje?
uzmite in danak u krvi.
namisto da se ulazi u jalove pokušaje zatrudnjivanja, zoč samo ne primite te jadne plodne muslimane u zamjenu za pokatoličavanje?
uzmite in danak u krvi.
2014-04-16
jesi li gledao captain fantastic, moras odgledat to, eo ja na polovici i mogu reci da je film prva ligaaben wrote:jo se ne rado mišun u ove kolektivističke rasprave, al ne razumin kako ne vidite rješenje od kojeg odzvanja povijest;
uzmite in danak u krvi.
https://1337x.to/torrent/1836452/Captain-Fantastic-2016-720p-BRRip-x264-AAC-ETRG/
http://www.imdb.com/title/tt3553976/
Insofar as it is educational, it is not compulsory;
And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben- Posts : 35490
2014-04-16
ja sam ga prije samo preletio, i ne znam koji mi kuratz bio da ga skinem,aben wrote:thx, dodo na listu:)
nakon pol filma odusevljen, skoro kao u mom plemenu
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
jel znas shemu kad su se u bosni pojavili imena Jamesdin i Dzemsudin, ovi sto proucavaju imena se ubili da najdu porijeklo tih imena,govinda wrote:I tako ce svaka Hrvatica da rodi cetvoro djece: Emanuelu, Jamezdina, Izdislava i Zidana....
prerostali sve knjige i nigdje da ga jebes, dok netko nije uocio da su se pocela pojavljivat negdje 50-60tih,
i sto mislis otkud vucu ta imena,
nije da pricam vic, bilo na televiziji jedared davno kad sam bio u bosni na terenu
Znam :) a znas odakle vuce Izdislav?Leviathan2 wrote:jel znas shemu kad su se u bosni pojavili imena Jamesdin i Dzemsudin, ovi sto proucavaju imena se ubili da najdu porijeklo tih imena,govinda wrote:I tako ce svaka Hrvatica da rodi cetvoro djece: Emanuelu, Jamezdina, Izdislava i Zidana....
prerostali sve knjige i nigdje da ga jebes, dok netko nije uocio da su se pocela pojavljivat negdje 50-60tih,
nije da pricam vic, bilo na televiziji jedared davno kad sam bio u bosni na terenu
2016-11-17
ljudi nemojte pravit djecu, evo ce nam to smrdu prikinit u cvijetu mladosti
2014-04-19
?govinda wrote:Znam :) a znas odakle vuce Izdislav?Leviathan2 wrote:jel znas shemu kad su se u bosni pojavili imena Jamesdin i Dzemsudin, ovi sto proucavaju imena se ubili da najdu porijeklo tih imena,govinda wrote:I tako ce svaka Hrvatica da rodi cetvoro djece: Emanuelu, Jamezdina, Izdislava i Zidana....
It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigotet adherents of the party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unortodoxy.
Orwell 1984
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nije mu lakoprckov wrote:coek se zabrino jebiga
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Leviathan2 wrote:?govinda wrote:Znam :) a znas odakle vuce Izdislav?Leviathan2 wrote:jel znas shemu kad su se u bosni pojavili imena Jamesdin i Dzemsudin, ovi sto proucavaju imena se ubili da najdu porijeklo tih imena,govinda wrote:I tako ce svaka Hrvatica da rodi cetvoro djece: Emanuelu, Jamezdina, Izdislava i Zidana....
2016-11-17
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» HDZ krenuo u demografsku obnovu popljačkanje i razjebane slavonije
» portal 'narod' udruge 'u ime obitelji' u borbi za demografsku obnovu....
» COVID JE LAŽ
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
» portal 'narod' udruge 'u ime obitelji' u borbi za demografsku obnovu....
» COVID JE LAŽ
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» "Glasove iz groba nije imao ni Sloba"
Page 8 of 9