Opasno upozorenje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Opasno upozorenje
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/srbija-se-sprema-za-novi-rat-protiv-hrvatske-i-kosova-993531/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Opasno upozorenje
sve tocno u analizi..do u detalj...pazite dokle ide bolest cetnicka i opsesija lika koji je pusio batine u hrvatskoj...govorio indijcima..'dodjite u beograd nemojte u dubrovnik'..
2015-09-08
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
krv ti irudovu i onda mi ovdje neki kazu nece srbija..ko da su im na celu drzave ne znam pusaci vutre hippyevci a ne haraclije od triglava do skoplja...sad ti vjeruj likovima koji su osobno popusili batine u hrvatskoj da nije opsjednut hrvatima tj osvetom..predsjednika vojvodu koji je iz zabave rokao starce po antinu i slobinog pomocnika koji se hvali da bi ponovio sve sto i mili mu predsjednik
2015-09-08
rat sa Srbijom nikad ni nije prestao, neće biti konvencionalnih oružanih sukoba koje predviđate, ali se nastavljaju napadi na diplomatskoj, informacijskoj, gospodarskoj itd. sferi
Srbija nema što izgubiti, ionako je ostala bez svega
Srbija nema što izgubiti, ionako je ostala bez svega
Guest- Guest
ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
2016-11-17
jebem ja milu m....tko ne kuzi da su ludjaci na vlasti u srbijigovinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
2015-09-08
govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
dalabu, snostra !
Guest- Guest
vucko, uzalud krekeces.
ti si oboleo od rata,
strah od rata ubijas
prizivanjem rata.
ti si oboleo od rata,
strah od rata ubijas
prizivanjem rata.
Guest- Guest
jedi govna majmune, sta furas lazne vijesti? Nikakvog napada na ambasadu nije bilo, konjino cetnicka...pizzon wrote:govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
dalabu, snostra !
2016-11-17
koi kurac se ti mjesas, vidis da je to ljubavna cavrljaonica od vucka i pizduna, :Dgovinda wrote:jedi govna majmune, sta furas lazne vijesti? Nikakvog napada na ambasadu nije bilo, konjino cetnicka...pizzon wrote:govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
dalabu, snostra !
a jbg, pokvario sam sad ljudima idilu..odoh ja lagano na prstima odavde...Leviathan2 wrote:koi kurac se ti mjesas, vidis da je to ljubavna cavrljaonica od vucka i pizduna, :Dgovinda wrote:jedi govna majmune, sta furas lazne vijesti? Nikakvog napada na ambasadu nije bilo, konjino cetnicka...pizzon wrote:govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
dalabu, snostra !
2016-11-17
govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
Nemožeš ratovati ako nemaš traktore budimo realni jebiga. S tim mislim da i pojasnim da ratovati nemožeš ako nemaš svoju hranu i proizvodnju hrane to je baza i temelj. Srbi nemaju proizvodnju hrane a ratovanje bez hrane ne postoji vojnik bez hrane neće ratovati jer nemože. Srbi mogu probati ali kad im ekipa pukne embargo na uvoz hrane jest će municiju.
Guest- Guest
govinda wrote:jedi govna majmune, sta furas lazne vijesti? Nikakvog napada na ambasadu nije bilo, konjino cetnicka...pizzon wrote:govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
dalabu, snostra !
ORUŽANI SUKOB U PRIŠTINI: Pucnjava u blizini holandske ambasade
D. Z. | 25. januar 2017. 21:04 | Komentara: 0http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:646638-ORUZANI-SUKOB-U-PRISTINI-Pucnjava-u-blizini-holandske-ambasade
prvo, savrseno me boli q za pristinu.
tema je data po hronologiji pristiglih vesti.
sta je bilo, niti me interesuje niti verujem
u istinitost siptarskih vesti,
niti me interesuje sta se tamo dogadja.
isto,
koliko i bh federaciji, savrsno me boli q-
a drugo,
suvise si napunjen govindama da bih osetio potrebu
da bilo kako komentarisem nivo tvojih upisa.
koji variraju od verbalnog terorizma, pretnji,
do mrznje koja se granici sa bolescu.
Last edited by pizzon on 25/1/2017, 23:38; edited 3 times in total
Guest- Guest
koji srbi, koji kurčev rat?
danas se ne bi u hrvatsku i bosnu išlo vikend ratovati, nego ostaviti kosti!
nema više krajiških budala koji bi iznutra radili nered.
kladioničari bi na dan-dva otišli s posla i sredili potencijalne nove balvanaše.
srpska mitomanija prije nego popuše kitu eu i ispune uvjete. kroz 5-8 godina, naravno...
danas se ne bi u hrvatsku i bosnu išlo vikend ratovati, nego ostaviti kosti!
nema više krajiških budala koji bi iznutra radili nered.
kladioničari bi na dan-dva otišli s posla i sredili potencijalne nove balvanaše.
srpska mitomanija prije nego popuše kitu eu i ispune uvjete. kroz 5-8 godina, naravno...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa evo si ipak komentarisao...pizzon wrote:govinda wrote:jedi govna majmune, sta furas lazne vijesti? Nikakvog napada na ambasadu nije bilo, konjino cetnicka...pizzon wrote:govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
dalabu, snostra !ORUŽANI SUKOB U PRIŠTINI: Pucnjava u blizini holandske ambasade
D. Z. | 25. januar 2017. 21:04 | Komentara: 0
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:646638-ORUZANI-SUKOB-U-PRISTINI-Pucnjava-u-blizini-holandske-ambasade
prvo, savrseno me boli q za pristinu.
tema je data po hronologiji pristiglih vesti.
sta je bilo, niti me interesuje niti verujem
u istinitost siptarskih vesti, niti me me interesuje sta se tamo dogadja.
isto, koliko i bh federaciji, savrsno me boli q-
a drugo, isuvise si napunjen govindama da bih osetio potrebu
da bilo kako komentarisem nivo tvojih upisa.
koji variraju od verbalnog terorizma, pretnji do mrznje koja se
granici sa bolescu.
2016-11-17
Hajmo mi odavde da im ne smetamo...Gnječ wrote:govinda wrote:ma mislim da ce se to svoditi na sitne provokacije, kao recimo pizdon danas sa onim navodnim napadom na holandsku ambasadu u Pristini...ima picousti para da placa botove, jbt..
Nemožeš ratovati ako nemaš traktore budimo realni jebiga. S tim mislim da i pojasnim da ratovati nemožeš ako nemaš svoju hranu i proizvodnju hrane to je baza i temelj. Srbi nemaju proizvodnju hrane a ratovanje bez hrane ne postoji vojnik bez hrane neće ratovati jer nemože. Srbi mogu probati ali kad im ekipa pukne embargo na uvoz hrane jest će municiju.
2016-11-17
zasto je ovo tenk iz vukovara ? nisam u toku !
ovo, sto pise vukovar, dole, to su za mene srbi
iz vukovara, nista drugo, dosli da navijaju za
zvedzu !?
Guest- Guest
pa zato jer je taj tenk tj ta fotografija na zastavi iz jednog izvjesca tv bg prilikom napada na vukovar...pizzon wrote:
zasto je ovo tenk iz vukovara ? nisam u toku !
ovo, sto pise vukovar, dole, to su za mene srbi
iz vukovara, nista drugo, dosli da navijaju za
zvedzu !?
2015-09-08
hehehe opet će Stevo Culej trčati u krvavim gaćama
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» OPASNO PO ŽIVOT