Agrokor ide u kurac
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Agrokor ide u kurac
ps 2
za sabinu
banke tjeraju agrokor grupu da proda sve što ima tržišnu vrijednost.
ostalo će popušit mali, samo čekaj rujan/listopad.
za sabinu
2014-12-30
veber wrote:žensko si?
fino.
samo muller i dm posluju s dobiti.
ne znam od kuda ti ispadi da pišem sa šanka. lijepo se može vidjet da sve što sam napisao da se i desilo...
spremi si u bookmark ovaj tekst pa ćemo oko kraja rujna početkom listopada nastavit o spikama čiji je veći, infantilnovću i sl. bedastoćama.
a, sada kao dobar član agrokor grupe pukni revidirano izvješće o istoj.
Što da spremim u bookmark, babe i žabe?
Prikazuješ prodaju kao nešto što nije planirano, a kad sam najavila prodaju Jamnice, rekli ovdje kako nemam pojma.
Kako bih najavljivala prodaje, a da sam rekla kako Agrokor dobro posluje?
To što si ti zaključio iz napisanog, a ja to nisam rekla, govori da ti ja samo kvarim zabavu u isčekivanju propasti, bez veze je uopće razgovarati o činjenicama.
Tvoji argumenti su tvoje fantazije, zbog poznavanja trenutne poslovne situacije. sad sam i član Agrokor grupe?
Ne postoji ni jedan drugi razlog poznavati tekuća događanja?
Kraj listopada svakako nije ugodan, ali još će puno vode do tada proteći, moguća su sasvim dobra strateška partnerstva.
Ako ne, opet dobro. Samo za neke neće biti jako zabavno.
Bipa je zadnja došla, računaju se neke godien u gubitku prije dobitka.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
veber wrote:ps 2
za sabinu
Ne tjeraju banke, već oni normalni u koncernu koji pokušavaju izaći iz posljedica megalomanije.
Banka pomaže jer je pametna, pa se onda pameću i vraća, prikazuješ zrelost suradnjom i prodajom kako bi smanjio dug i nastavio poslovati, te kako bi s onimešto je zdravo nastavio poslovanje.
Najlakše je proglasiti bakrot, baš to što neki ovdje misle da je najteže.
2016-02-22
Ako u sljedećih par dana ne proglase bankrot, što bi im olakšalo život, ide se u borbu.
Moguće se već sljedeći tjedan odluče na takav izlaz, tko će tu slaviti, vidjet će se na kraju.
Moguće se već sljedeći tjedan odluče na takav izlaz, tko će tu slaviti, vidjet će se na kraju.
2016-02-22
ok, vidjet cemo.
kao i kod nas. banke prvo prodale profitabilan dio...
kao i kod nas. banke prvo prodale profitabilan dio...
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Prekompleksno je i prekomplicirano, i sve u međuodnosu.
Uskoro će se odlučiti za jednu od opcija, spašavanje je čak i najgluplje.
Ako ustraju, sve se mora promijeniti.
Spas bi bio da banka kao veći autoritet od nekih do sada, određuje zdravo poslovanje, normalnima u koncernu to uopće ne bi smetalo.
Uskoro će se odlučiti za jednu od opcija, spašavanje je čak i najgluplje.
Ako ustraju, sve se mora promijeniti.
Spas bi bio da banka kao veći autoritet od nekih do sada, određuje zdravo poslovanje, normalnima u koncernu to uopće ne bi smetalo.
2016-02-22
jebe se banci.
u mojoj bivsoj firmi banka prisilila upavu na prodaju najprofitabilnijeg dijela.
u biti zaklala je firmu i 160 ljudi ide na burzu. ajd ne bas svi jer cu dio uzet u firmu gdje samsada.
u mojoj bivsoj firmi banka prisilila upavu na prodaju najprofitabilnijeg dijela.
u biti zaklala je firmu i 160 ljudi ide na burzu. ajd ne bas svi jer cu dio uzet u firmu gdje samsada.
2014-12-30
Kako kojoj.
U našim okvirima ne postoji ni jedna tvrtka koja je dužna preko milijardu eura jednoj banci, u takvom slučaju banka dogovara sve opcije s dužnikom, jer od bankrota nema ništa.
Za njih je to najporaznije rješenje.
Ja bih sutra u predstečaj, ako gledamo ekonomski.
Ako gledamo ljudski, užas.
Pa ii za one koji misle da ih neće dotaknuti, a hoće, jer je sve premreženo.
U našim okvirima ne postoji ni jedna tvrtka koja je dužna preko milijardu eura jednoj banci, u takvom slučaju banka dogovara sve opcije s dužnikom, jer od bankrota nema ništa.
Za njih je to najporaznije rješenje.
Ja bih sutra u predstečaj, ako gledamo ekonomski.
Ako gledamo ljudski, užas.
Pa ii za one koji misle da ih neće dotaknuti, a hoće, jer je sve premreženo.
2016-02-22
Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
Kermit-
2014-04-17
Je ide se u brobu na način da će ucijeniti ovu žgadiju od političara da naše pare ponovno daju ovom notornom pacovu i sjecikesi da spasi ovu nazovi tvrtkuSabina Spielrein wrote:Ako u sljedećih par dana ne proglase bankrot, što bi im olakšalo život, ide se u borbu.
Kermit-
2014-04-17
To je stara vijest od prije par dana.
Bila je na stolu dok Petrov nije uvjetovao da on postane gazda Agrokora, jer je eto vrhunski ekonomist i stručnjak za sanacije trvtki.
Not.
Ima boljih opcija, ako govorimo u kontekstu lošega.
Bila je na stolu dok Petrov nije uvjetovao da on postane gazda Agrokora, jer je eto vrhunski ekonomist i stručnjak za sanacije trvtki.
Not.
2016-02-22
Ukrast će pare da daju Kikašu press, toliko o kapitalizmu, slobodnoj trgovini, demokraciji i ostalim papazjanijiamaSabina Spielrein wrote:To je stara vijest od prije par dana.
Not.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
dramaticno
stvari obicno jednostavne , tod se jedno jutro probudi i shvati da stanje neodrzivo , vjerujem da se to vec dogodilo
banke ce spasit svoju investiciju a drzava ce zasigurno pripomoci i vecina firmi nastavit dalje
dobavljaci i seljaci slavonije budu u problemu jbg. , netko mora platit puknutu gumu pri pedaliranju , da imaju pod. duha ovo bi bila prigoda za izgradit drugacije odnose
ja konacno dobijem rizle za 2kn umjesto 3 ispred kuce
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
asilovski wrote:Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
Jeeee....Ako to ne bude povod za masovne demonstracije i nasilno rušenje Vlade sa strikom i banderama onda nek' netko konačno baci atomsku...
darth_vader-
2014-04-17
asilovski wrote:Ukrast će pare da daju Kikašu press, toliko o kapitalizmu, slobodnoj trgovini, demokraciji i ostalim papazjanijiamaSabina Spielrein wrote:To je stara vijest od prije par dana.
Not.
Neće.
Osim ako se ne ukenjaju od posljedica.
Ili ekonomski isplativo krenu u to, na deset ili 20 godina.
A takvih lumena oni nemaju.
2016-02-22
debotoijusto wrote:asilovski wrote:Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
dramaticno
stvari obicno jednostavne , tod se jedno jutro probudi i shvati da stanje neodrzivo , vjerujem da se to vec dogodilo
banke ce spasit svoju investiciju a drzava ce zasigurno pripomoci i vecina firmi nastavit dalje
dobavljaci i seljaci slavonije budu u problemu jbg. , netko mora platit puknutu gumu pri pedaliranju , da imaju pod. duha ovo bi bila prigoda za izgradit drugacije odnose
Što će ti rizle? Nadam se da nije u pitanju hercegovačka škija neka koja je umakla nadzoru poreznika...Ili nedajboze ono ilegalno nešto drugo...
Last edited by jasambrend on 3/3/2017, 07:28; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Nisi me shvatio neće banke ništa spašavati već država, banka može samo čekati i preuzeti tvrtku, što se tiče kooperanata i dobavljača oni su gotovi a to je jako puno tvrtki i ljudi, ali ko ih jebe ovo je tržišna utakmica ko ona Dinamo Cibalia heheeh platili malog mafijaša da utrpadebotoijusto wrote:asilovski wrote:Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
dramaticno
Kermit-
2014-04-17
hehehe baš pa Hrvate više zanimaju srbi i novi model ajfona nego što im propada državajasambrend wrote:asilovski wrote:Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
Jeeee....Ako to ne bude povod za masovne demonstracije i nasilno rušenje Vlade sa strikom i banderama onda nek' netko konačno baci atomsku...
Kermit-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:asilovski wrote:Baš jučer čuo od jednog bankara malo višeg stupnja da se planira neviđena pljačka, naime planiraju spašavati Todu na način da će isprazniti mirovinske fondove, napose II stupanj
dramaticno
Što će ti rizle? Nadam se da nije u pitanju hercegovačka škija neka koja je umakla nadzoru poreznika...Ili nedajboze ono ilegalno drugo...
To bi nas spasilo.
Tko bude prvi u primjeni konoplje industrijske i ostale, taj će dobro zaraditi.
Međutim je stanje uma takvo da se moralizira besmisleno, dok alkohol i duhan ubijaju ljude svakodnevno.
2016-02-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» ne diže mi se kurac
» "Popusi mi kurac!"
» Glup ko kurac
» jel još kome ide na kurac
» ne diže mi se kurac
» "Popusi mi kurac!"
» Glup ko kurac
» jel još kome ide na kurac
Page 5 of 7