Agrokor ide u kurac
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Agrokor ide u kurac
boli njega kiki. ujebat ce hrpu ljudi i josopteretit drzavu. todoric je jebeno zlo hrvatske. sada ce me marc napast, ali to tvrdim odavno.
s jedne str uzima kredite, obveznice i pozajmice, as druge str ne placa dobavljace po 300 dana i u biti oni mu otplacuju kamatu.
s jedne str uzima kredite, obveznice i pozajmice, as druge str ne placa dobavljace po 300 dana i u biti oni mu otplacuju kamatu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:boli njega kiki. ujebat ce hrpu ljudi i josopteretit drzavu. todoric je jebeno zlo hrvatske. sada ce me marc napast, ali to tvrdim odavno.
istina. ali CocaCola Company nije mogao sjebat sa plaćanjem na dođemti povukli su sve svoje artikle iz Konzuma barem je tako pisalo prije nekoliko mjeseci.
Guest- Guest
istina. i onaj debil vlasnik velebitskog. todoricmu nije platio nakon30 dana i ekipa usetala u gospicu i ogulnu u konzume i strpala velebitsko u kamione i vozi.
inace vlasnik velebitskog je komad govedine. i to tezi oblik.
inace vlasnik velebitskog je komad govedine. i to tezi oblik.
2014-12-30
Gnječ wrote:veber wrote:boli njega kiki. ujebat ce hrpu ljudi i josopteretit drzavu. todoric je jebeno zlo hrvatske. sada ce me marc napast, ali to tvrdim odavno.
istina. ali CocaCola Company nije mogao sjebat sa plaćanjem na dođemti povukli su sve svoje artikle iz Konzuma barem je tako pisalo prije nekoliko mjeseci.
Istina je. Nisu im dali robu pred blagdane zbog neplaćanja. Da se nešto čudno događa, govori i podatak kako je nekoliko masno plaćenih menadžera u Belju dobilo nogu.
Guest- Guest
Mo'š misliti.veber wrote:
jamnica ode rusima
Ako ide, ide sasvim drugom kupcu.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Zaduzio se, lovu prebacio preko BiH i Srbije negdje, proglasice bankrot i prodati Konzum i ostale kompanije nekome i otici na Azurnu obalu...iboli ga kiki...
2016-11-17
a i to sto kazes, nego meni krivo sto ja nisam u mogucnosti da bankrotiram pa odem na Azurnu obalu...Leviathan2 wrote:zaboli i mene kiki za agrokor
2016-11-17
heheh, kojis kuratz na azurnoj obali, srednja amerika antili ili dole oko australije ono otocje, polje kanabisa, jedna maserka i holagovinda wrote:a i to sto kazes, nego meni krivo sto ja nisam u mogucnosti da bankrotiram pa odem na Azurnu obalu...Leviathan2 wrote:zaboli i mene kiki za agrokor
hm, da..ili Belize...ma da, tropi...Leviathan2 wrote:heheh, kojis kuratz na azurnoj obali, srednja amerika antili ili dole oko australije ono otocje, polje kanabisa, jedna maserka i holagovinda wrote:a i to sto kazes, nego meni krivo sto ja nisam u mogucnosti da bankrotiram pa odem na Azurnu obalu...Leviathan2 wrote:zaboli i mene kiki za agrokor
2016-11-17
jesi gledao Crna jedra?Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, nema nis za gledat, yebemti torente,
2016-11-17
njet, imas link kakavgovinda wrote:jesi gledao Crna jedra?Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, nema nis za gledat, yebemti torente,
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
a kru te jebo, supernatural ide vec 12 sezona a ja stao na petoj, nisam mogao vise
jbg, ja to gledao na kablovskoj..imas na youtube sa prevodom sve tri sezone, to je sto znam sigurnoLeviathan2 wrote:njet, imas link kakavgovinda wrote:jesi gledao Crna jedra?Leviathan2 wrote:aupickumaterinu, nema nis za gledat, yebemti torente,
2016-11-17
ja sam odgledao jednu i po i ne znam zasto sam prestao dalje gledati..Leviathan2 wrote:a kru te jebo, supernatural ide vec 12 sezona a ja stao na petoj, nisam mogao vise
2016-11-17
govinda wrote:Zaduzio se, lovu prebacio preko BiH i Srbije negdje, proglasice bankrot i prodati Konzum i ostale kompanije nekome i otici na Azurnu obalu...iboli ga kiki...
Ae.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
dosadno danas na forumu, kaze longi , da bar oce isis negdje napasti
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» ne diže mi se kurac
» "Popusi mi kurac!"
» Glup ko kurac
» jel još kome ide na kurac
» ne diže mi se kurac
» "Popusi mi kurac!"
» Glup ko kurac
» jel još kome ide na kurac
Page 3 of 7