Kolinda sa Hanžekovićem najavili kupnju INA-e, uspravnice i koješta
Page 1 of 1
Kolinda sa Hanžekovićem najavili kupnju INA-e, uspravnice i koješta
http://vijesti.hrt.hr/371290/nova-hrvatska-energetska-strategija
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Kolinda sa Hanžekovićem najavili kupnju INA-e, uspravnice i koješta
da i ulaze u novi spor sada sa EU komisijom hehehe vjerojatno Henži ima privatne interese od svega zato i drži debelu za ruku
Kermit-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
debela ima svoje interese, a nije niti zanemariva veza hanžekovića i mamića.asilovski wrote:da i ulaze u novi spor sada sa EU komisijom hehehe vjerojatno Henži ima privatne interese od svega zato i drži debelu za ruku
recimo...
sitting_bull-
2015-09-28
i kad je na čučavcu i kad je za mikrofonom...marcellus wrote:sere
sitting_bull-
2015-09-28
HRT-e dnevnik je očaj, Trump je tiranin, korupcija raste zbog porasta populističkih vođa u svijetu, a vidim suđenje sanaderu ide u tri pičke materine svi svjedoci mijenjaju iskaze hehehe
Kermit-
2014-04-17
ma sere znam, moraju spinati, ali šta tu radi Hanžeković u prvom redu odmah do ovemarcellus wrote:sere
Kermit-
2014-04-17
U razdoblju pred nama moramo ambicpokazati više odlučnosti u stvaranju iozne energetske politike, naglasila je te dodala kako Hrvatskoj nedostaju ključni strateški dokumenti za razdoblje do 2050. godine. Hrvatska energetska politika morala bi pratiti zahtjeve europske energetske politke. Morala bi uvažiti velike promjene koje donosi tranzicija energetskog sektora od ugljičnog prema niskougljičnom. Energetska strategija mora dokinuti lutanja u integraciji obnovljivih izvora energije. Morala bi prepoznati važnost povezivanja hrvatskog plinskog sustava s istočnim susjedstvom", poručila je predsjednica. Za energetsku sigurnost od posebnog je interesa izgradnja jadransko-jonskog plinovoda. Geostrateški položaj staviti u funkciju kako vlastitog, tako i energetskog razvoja EU-a, navela je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović
veliko ništa...
veliko ništa...
Kermit-
2014-04-17
vijesti hrt-a kao vremeplov u 50 ili 60-te godine znači veze sa realnošću to nema
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:vijesti hrt-a kao vremeplov u 50 ili 60-te godine znači veze sa realnošću to nema
pa odgledo sam jučer snimku inaugracije hrt jebote matković i plevnik pa ti su prespavali 40 godina
asilovski wrote:ma sere znam, moraju spinati, ali šta tu radi Hanžeković u prvom redu odmah do ovemarcellus wrote:sere
to sam ja htjela pitati, misleći da je vama jasno :)
Guest- Guest
asilovski wrote:
Ovaj smrad Hanžeković me neodoljivo podsjeća na onu bagru iz Alana Forda koji su u tom stripu predstavljeni kao gradski oci.
provocator-
2015-08-11
hanza je mamićev izaslanik...asilovski wrote:ma sere znam, moraju spinati, ali šta tu radi Hanžeković u prvom redu odmah do ovemarcellus wrote:sere
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Kolinda plače za humanistom Hanžekovićem
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» 'Antife' u Kumrovcu za Titov rodjendan najavili pravu 'poslasticu'.Umjesto vatrometa najavili bacanje pazite sad ovo 'MLADIH PARTIZANSKIH BOMBI'
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Rusija obustavila kupnju deviza
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» 'Antife' u Kumrovcu za Titov rodjendan najavili pravu 'poslasticu'.Umjesto vatrometa najavili bacanje pazite sad ovo 'MLADIH PARTIZANSKIH BOMBI'
» Događanja na vrhu Uspravnice
» Rusija obustavila kupnju deviza
Page 1 of 1