Hrabre antife premlatile ženu
Page 1 of 1
Hrabre antife premlatile ženu
The attack, which left the 20-year-old woman with head injuries and a broken tooth, has been celebrated by the far left on social media. Among the seven so-called anti-fascists who have so far been arrested for the vicious assault is Alejandro Espín Sogo, who stood in local elections as a candidate for the United Left party in 2015.
http://www.breitbart.com/london/2017/01/25/woman-beaten-antifa-wearing-spain-flag/
http://www.breitbart.com/london/2017/01/25/woman-beaten-antifa-wearing-spain-flag/
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Hrabre antife premlatile ženu
A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
2016-11-17
gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
Kretardi. Njih desetak mlati jednu ženu, a ondar dojde jedan muški i 'si se razbižu. Pa jebem im mater ''antifašističku''!
Stribor-
2015-09-22
govinda wrote:A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
eto govinda o ovome sam pisao na onoj temi...
A čujte sad... Ima "ljevičara" i ljevičara kao što ima "desničara" i desničara.
Pa evo npr. ja sam tu prije nekoliko dana otvorio temu gdje su desničari premlatili žene i još su im i aute porazbijali.
Pa evo npr. ja sam tu prije nekoliko dana otvorio temu gdje su desničari premlatili žene i još su im i aute porazbijali.
i sta je ovdje uvredljivo?Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
2016-11-17
to su oni u srbiji clanovi NGO-ova sto su dosli na desnicarski skup da zabrane jednom zlocincu sto je svoje odrobijo da govori?provocator wrote:A čujte sad... Ima "ljevičara" i ljevičara kao što ima "desničara" i desničara.
Jel to to? (Provo: jeste prckov to je to) Dakle, nakupina placenicko-ljevicarskog taloga, dolazi zabranit desnicarima na desnicarski skup da odrze govor..! Sta normalan mozak moze ocekivat da ce se dogodit kad to uradis? Dobro provo, u tebe nije normalan mozak, ne moras se mucit da to odgovoris kad znamo i ti i ja da ne mozes. Kontam..mozda se cudo desi pa neko od vas ima sacuvanu jednu gangliju pa uspije dat suvisao odgovor. Po tebi je to (naravno) isto kao i sto je ova, sto je dosla na kavicu, (jos bila sama) i sutana na podu od junaka tvog mozdano-intelektualnog kapaciteta (i konstitucije ) jer je imala prsten sa zastavom. U biti kad se sve pojednostavi na prihvatljivu jednostavnost koju tvoj mozak jedino ima kapacitet da shvati, ispadne da si u pravu. Sto ce rec na crno bijeli svijet "sam svoj majstor" misaonog procesa. Zasto opterecivat mozak mnostvom informacija kad ti se moze pregrijat i pregorit.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo i smrde gore...a u pm ekipe
2014-04-19
ej smrdo, jes ti "ljevicar", islamoljevicar il si ljevicar-domestikus vulgaris avlijske struje?govinda wrote:i sta je ovdje uvredljivo?Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
antifa dominiše...desnica na aparatima, doslovno
2014-04-15
govinda wrote:i sta je ovdje uvredljivo?Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
ma ništa, "ja sam, mujo, vozi dalje... "
.
Govna ..... ali OK, ako tako nastavidu, pojavit će se niki novi ''Francisco Franco'' ki će im pojebat 'se živo i mrtvo, pa će zopet kmečat 'No pasaran''!
E pa bit će i ''pasaran'' i djaval zna ča sega ne.
P.S.: Jebem im mater ''antifašističku''!
marcellus wrote:govinda wrote:i sta je ovdje uvredljivo?Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
ma ništa, "ja sam, mujo, vozi dalje... "
Govna ..... ali OK, ako tako nastavidu, pojavit će se niki novi ''Francisco Franco'' ki će im pojebat 'se živo i mrtvo, pa će zopet kmečat 'No pasaran''!
E pa bit će i ''pasaran'' i djaval zna ča sega ne.
P.S.: Jebem im mater ''antifašističku''!
Stribor-
2015-09-22
govinda wrote:i sta je ovdje uvredljivo?Dread_Pirate_Roberts wrote:govinda wrote:A ti se kao ustasa zalis nesto a te site antifa zene bi ti prvi silovao pa onda zaklao u Jasenovcu da mozes...kilo ustaskog mozga jednako kilo govana...gargamel0101 wrote:Kila ljevičarskog mozga.....
Uvridljivo ljudskom razumu. ''Antifa'' tj. njih desetak mlati jednu ženu. Jebem te idiote kretardski. Vridjam te? Vridjam. Tuži me administratoru i nek me banira.
Stribor-
2015-09-22
Similar topics
» JUNAKINJA PROSVJEDA:Pogledajte poruke ove hrabre žene
» Cigani na kubik 'hrabre' delije tukli sipkama bbb-ovca dok je bio na podu
» SDP ipak dobio izbore
» antife su jebeni idioti
» sad će tek antife popizdit na reprezentaciju...
» Cigani na kubik 'hrabre' delije tukli sipkama bbb-ovca dok je bio na podu
» SDP ipak dobio izbore
» antife su jebeni idioti
» sad će tek antife popizdit na reprezentaciju...
Page 1 of 1