KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
aben wrote:šta sad fali gmo-u?
Naraste ti kurac na guzici ako pretjeraš s konzumacijom...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
Ero wrote:
Dusko Marusic/PIXSELL
KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kolinda-reagirala-na-peticiju-da-se-pozdrav-za-dom-spremni-uvede-u-sluzbenu-vojnu-uporabu-825001
Ustvari, slikom na sliku.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Neka bude pozdrav:::ZA DIM SPREMNI!
Svejedno ćemo legalizirat marihuanu.....
Svejedno ćemo legalizirat marihuanu.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja podrzavam da se vrati taj pozdrav! Nikad jedan pozdrav nije bolje opisao jedan narod - za DOM spremni!
2015-08-15
ako pretjeraš s bilo čin, izrast će ti kuac na guzicijasambrend wrote:aben wrote:šta sad fali gmo-u?
Naraste ti kurac na guzici ako pretjeraš s konzumacijom...
2014-04-16
Tony Soprano-
2015-08-15
evo, ni srbi se ne protive inicijativi.
znači, još samo jugosloveni koi pokušavaju biti veći srbi i od stanoja.
znači, još samo jugosloveni koi pokušavaju biti veći srbi i od stanoja.
2014-04-16
Shvaćam, vaš je malo duži, pa treba dok se izgovori..ZA opljačkat tuđi DOM SPREMNIStanojko wrote:Ja podrzavam da se vrati taj pozdrav! Nikad jedan pozdrav nije bolje opisao jedan narod - za DOM spremni!
2014-04-11
Pa nas jeste malo duzi... A sto se pozdrava tice, kako ne shvatas da ja vas u stvari podrzavam?
A sto je dobila u guzu??Kitu??nije bas jasna sasvim...
Guest- Guest
bog te jebo islamisti navaljuju a ovi se jebeno bave ustašama i za dom spremni koji jebeni debilizam samo daju ovim degeneriranim ljevičarima i liberalima povoda
Guest- Guest
'podrzavat'cete nas jos bolje kad vam isilovci i slicni nahrle..i taj,i sve druge..samo pomagaj...B-}Stanojko wrote:Pa nas jeste malo duzi... A sto se pozdrava tice, kako ne shvatas da ja vas u stvari podrzavam?
2014-04-11
..da ne spominjemo i one koji vrijeme trose na Srbe..neoliberalni_placenik wrote:bog te jebo islamisti navaljuju a ovi se jebeno bave ustašama i za dom spremni koji jebeni debilizam samo daju ovim degeneriranim ljevičarima i liberalima povoda
Guest- Guest
RayMabus wrote:Nisam za uvođenje ovoga službeno kao pozdrav u profesionalnoj vojsci ...u paravojnim formacijama i neslužbenim pozdravima naravno može.
Vojska nam treba biti profesionalna , moderna , zapadna .....svako približavanje ww2 i tim događajima nije uopce poželjno za tu instituciju.
tjah... rekao sam na fejsu što sam imao reć o tome. al kako me nemaju svi na fejsu... Inzistiranje na uvođenju ZDS kao službenog pozdrava u HV je, smatram, posljedica političke nepismenosti i iracionalnosti prisutne na velikom dijelu hrvatske desnice. Kad bi te nepismenosti i iracionalnosti bilo manje, svakako da ovim talibanima slijeva ne bi sve tako glatko prolazilo.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
lajka sam objavu haha :D
Guest- Guest
marcellus wrote:RayMabus wrote:Nisam za uvođenje ovoga službeno kao pozdrav u profesionalnoj vojsci ...u paravojnim formacijama i neslužbenim pozdravima naravno može.
Vojska nam treba biti profesionalna , moderna , zapadna .....svako približavanje ww2 i tim događajima nije uopce poželjno za tu instituciju.
tjah... rekao sam na fejsu što sam imao reć o tome. al kako me nemaju svi na fejsu... Inzistiranje na uvođenju ZDS kao službenog pozdrava u HV je, smatram, posljedica političke nepismenosti i iracionalnosti prisutne na velikom dijelu hrvatske desnice. Kad bi te nepismenosti i iracionalnosti bilo manje, svakako da ovim talibanima slijeva ne bi sve tako glatko prolazilo.
ovo vrišti za reakcionarnim citatotm:
Zato nema mjesta iznenađenju i iščuđavanju, žena samo radi svoj posao. Što prije izgubite iluzije o pravoj prirodi nevladinih udruga, ureda pravobranitelja, ministarstava obrazovanja i socijalne skrbi itd. to bolje. Ako mislite da možete izglasati drugu stranku, drugu predsjednicu, drugo bilo što što će preuzeti te urede, ta ministarstva i te udruge i okrenuti stvar u drugom smjeru – nećete. Država nije zvijer koju ćete uzjahati, pripitomiti i njome odgalopirati u desno. The left is the state, and the state is the left.
sam citat nije direktno vezan, pa ne ga triba linkati. rieč je o tome da želeći poraziti ljevicu, ljudi često istoj činu uslugu. cieli blog nekompetentnog reakcionara moremo svesti pod taj nazivnik.
ispravan način je uvik činiti suprotno nego ljevica oće.
2014-04-16
Pohvalno od predsjednice, kamo sreće i da se srpska vlast može tako jasno i odlučno distancirati od četništva.
Guest- Guest
Kolinda na stvar gleda srpskim očima,poručio joj je poznati ustašoid Pečarić.
Nisam znao do danas da su inicijativu podržali i poznati hrvatski kleroustašoidi Pozaić i Košić.
Papa Franjo će imati dosta posla da ovakve protuve makne sa položaja.
Nisam znao do danas da su inicijativu podržali i poznati hrvatski kleroustašoidi Pozaić i Košić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
albatros wrote:Kolinda na stvar gleda srpskim očima,poručio joj je poznati ustašoid Pečarić.
Znači, i Papa gleda srpskim očima?
crvenkasti-
2014-04-17
neoliberalni_placenik wrote:bog te jebo islamisti navaljuju a ovi se jebeno bave ustašama i za dom spremni koji jebeni debilizam samo daju ovim degeneriranim ljevičarima i liberalima povoda
Baš...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Vodstvo hrvatske manjine traži uvođenje hrvatskog jezika u službenu uporabu u Vojvodini
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Vodstvo hrvatske manjine traži uvođenje hrvatskog jezika u službenu uporabu u Vojvodini
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
Page 3 of 5