KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
Nisam za uvođenje ovoga službeno kao pozdrav u profesionalnoj vojsci ...u paravojnim formacijama i neslužbenim pozdravima naravno može.
Vojska nam treba biti profesionalna , moderna , zapadna .....svako približavanje ww2 i tim događajima nije uopce poželjno za tu instituciju.
Vojska nam treba biti profesionalna , moderna , zapadna .....svako približavanje ww2 i tim događajima nije uopce poželjno za tu instituciju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: KOLINDA REAGIRALA NA PETICIJU da se pozdrav ‘ZA DOM SPREMNI’ uvede u službenu vojnu uporabu
Politizacija vojske.....nema tu mijesta za politiku ....mora biti profesionalna.
Kome se rade odredi NHa divizija neka ih radi sa strane.
I onako bi danas sa pješackim naoružanjem bile u rangu teriorijalnih obrana.
.....
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/milicije-spremne-za-odbranu-poljske
Kome se rade odredi NHa divizija neka ih radi sa strane.
I onako bi danas sa pješackim naoružanjem bile u rangu teriorijalnih obrana.
.....
Nakon ruske invazije Krima i rata u Ukrajini, u Poljskoj je formirano više od 100 jedinica za odbranu sa 10.000 članova.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/milicije-spremne-za-odbranu-poljske
2014-04-11
Doduše kako sad stvari stoje ovakve milicije bi više trebale .....Makedoniji.
2014-04-11
Ova mi cijela litanija lici na onu ''pa nije svastika nacisticki, vec staroindijski, arijanski znak''. Ma pa koga briga za genezu, svi znamo sto odredjeni simboli znace danas. Ne samo nasim susjedima, nego i sto bi trebali znaciti i nama samima. Najgore mi je sto se u svakodnevne svjetonazorske (da ne kazem izborne) borbe uvlaci i vojska - nekakvi intelektualci, sportasi, itd. bi da se u vojsci pozdravlja tako i tako. Volio bih da daju prijedlog razvoja, promidzbe i prodaje asortimana vojne industrije.
Guest- Guest
sŽjecam se kad je neki pomodni lik upao na net.hajer pa govorio kako je vojna garderoba "de mode" i da bi trebalo nes poraditi po pitanju toga,valjda je mislio da vojsci bude Modni macak...
Guest- Guest
Referendum.....ak smo imali za brak ,može i za to,ako je većina za ,,ok....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa tako je kod nas...ekonomijom se bave likovi u bircu sa par kuna u dzepu, pravom nistarije, skolom i odgojem djece seksualni pervertiti a vojskom oni koji je ne bi znali prepoznati da stupa na ulici ispred njih.
Guest- Guest
"Dečki pa kaj to delate? Pa nemrete se tak ić boriti z drugim dečkima, mislim kajgot, pa ta puškica nikak neide s tim čizmicama."bogomdani wrote:sŽjecam se kad je neki pomodni lik upao na net.hajer pa govorio kako je vojna garderoba "de mode" i da bi trebalo nes poraditi po pitanju toga,valjda je mislio da vojsci bude Modni macak...
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
21 stoljece je ...dronovi rulaju .....
2014-04-11
Meni se cini da cemo mi morat pojacat i preorganizirat policiju posebno granicnu pa sad ako ce tu zapošljavat ljude koji su desno nastrojeni .......
2014-04-11
Za Kofi,Spreman..
Guest- Guest
Ma da mi je samo znat koje su to budale potpisale peticiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
‘ZA DOM SPREMNI’
2014-04-19
Nije njoj do pozdrava,njoj nije do ničeg,ona samo privlači pažnju.....holivud je njen san,a politika unosan biznis....
2015-07-28
ja za krevet spreman,jos me samo ceka pola litre izvrsnog vranca...
Guest- Guest
Svaka čast....bogomdani wrote:ja za krevet spreman,jos me samo ceka pola litre izvrsnog vranca...
2015-07-28
albatros wrote:Ma da mi je samo znat koje su to budale potpisale peticiju.
Ma da mi je znati, od kud toliko kvislinga (tzv. nobisti) u Hrvata?
2014-04-19
Vladekzamisli nuklearni reaktor koji se zarotira brzinom od 70 000 obrtaja u minuti...cista plazma...v_vlado wrote:Svaka čast....bogomdani wrote:ja za krevet spreman,jos me samo ceka pola litre izvrsnog vranca...
Guest- Guest
Eto kupujem u svapskim ducanima hrvatsko..to niti Hrvati ne rade ovdjesamo sljokaju onaj odvratni Bier...
Guest- Guest
aben wrote:šta sad fali gmo-u?
Naraste ti kurac na guzici ako pretjeraš s konzumacijom...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ike Mandurić: Je li pozdrav Za Dom Spremni ustaški pozdrav?
» Vodstvo hrvatske manjine traži uvođenje hrvatskog jezika u službenu uporabu u Vojvodini
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
» Vodstvo hrvatske manjine traži uvođenje hrvatskog jezika u službenu uporabu u Vojvodini
» SRAMNO I SKANDALOZNO! Hrvati ne miruju: Zahtev Vučiću da se HRVATSKI jezik uvede u službenu upotrebu širom Vojvodine
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Italija zabranjuje pozdrav : Za dom spremni
Page 2 of 5