sta radi meggi tu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: sta radi meggi tu
maggie13 wrote:da, istina, jer si bio preozbiljan 1na1, k'o dite na tuti..da ne kazem, dosadan :Damper1950 wrote:maggie13 wrote:kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:
brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;D
Nije vam pomoglo
Je, jedan na jedan nije bilo zanimljivo, kad ste se udružili koliko-toliko
ne laži napačen narod, vidila si kako šamaran bivšeg kolegu pa skočila u pomoć, nije pomoglo. Glup potez
Guest- Guest
ne izvlaci se, amper..najprije si ti mene 'isamarao' mnostvom nepotrebnih podataka i rijeci te je raspra opetovano izgubila smisao..k'o da sam se sa zenom prepirala..pa sam se muski povukla, ne mogu ja to podnijeti ;Pamper1950 wrote:maggie13 wrote:da, istina, jer si bio preozbiljan 1na1, k'o dite na tuti..da ne kazem, dosadan :Damper1950 wrote:maggie13 wrote:kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;Damper1950 wrote:
Nije vam pomoglo
ne laži napačen narod, vidila si kako šamaran bivšeg kolegu pa skočila u pomoć, nije pomoglo. Glup potez
A,casperla je meni prvi ponudio presutno ortastvo..no, ni to me nije dugo zadovoljavalo..proradio moj zenski gen konacno 8-)
2014-04-12
maggie13 wrote:ne izvlaci se, amper..najprije si ti mene 'isamarao' mnostvom nepotrebnih podataka i rijeci te je raspra opetovano izgubila smisao..k'o da sam se sa zenom prepirala..pa sam se muski povukla, ne mogu ja to podnijeti ;Pamper1950 wrote:maggie13 wrote:da, istina, jer si bio preozbiljan 1na1, k'o dite na tuti..da ne kazem, dosadan :Damper1950 wrote:maggie13 wrote:
kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;D
A,casperla je meni prvi ponudio presutno ortastvo..no, ni to me nije dugo zadovoljavalo..proradio moj zenski gen konacno 8-)
Naravno, neki ljudi teško podnose argumente kad ih i sami ne poznaju
Guest- Guest
maggie13 wrote:
..no, ni to me nije dugo zadovoljavalo..
darth_vader-
2014-04-17
Bojim se da je Casperla pao kao žrtva bogomoljkinog zagrljaja po svemu sudeći...
darth_vader-
2014-04-17
Ajmo, Veseline :-)
2014-04-12
jasambrend wrote:maggie13 wrote:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» MEGGI ne treba streljati
» Pitanje za meggi
» Pitanje za meggi
» Zaustavimo meggi
» MEGGI ne treba streljati
» Pitanje za meggi
» Pitanje za meggi
» Zaustavimo meggi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3