sta radi meggi tu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: sta radi meggi tu
Meggi jeli mozes odgovorit na ovo pitanjeoperw wrote:maggie šta misliš o olimpijskim igrama 1936 godine
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Meggi jesi li ti pripadnica svetog pokreta ili si protiv. Pazi kakav ces odgovor dati naime pogresan odgovor ti garantira strijeljanje a ispravan odgovor garantira Zeljezni kriz
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Velikani. Boze dragi se hvala ti na Hitleru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zahtjevam da se istrazi meggi. Navodno je petokolonas i protiv Svetog vodje je. Ako je tako onda pravac plinska komora
2015-09-13
Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
darth_vader-
2014-04-17
decit..dijamanti zenini najbolji prijatelji :Dmuckodjubre wrote:
2014-04-12
brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
2014-04-12
desert_fox wrote:Velikani. Boze dragi se hvala ti na Hitleru
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
čuo sam da si pušila casperli ispod stolamaggie13 wrote:brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
maggie13 wrote:brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
Nije vam pomoglo
Guest- Guest
kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
Nije vam pomoglo
2014-04-12
nisam prisustvovala..:Ddesert_fox wrote:Meggi jeli mozes odgovorit na ovo pitanjeoperw wrote:maggie šta misliš o olimpijskim igrama 1936 godine
2014-04-12
Meggi sjedi u kuci i cekaj da momci dodju po tebemaggie13 wrote:nisam prisustvovala..:Ddesert_fox wrote:Meggi jeli mozes odgovorit na ovo pitanjeoperw wrote:maggie šta misliš o olimpijskim igrama 1936 godine
2015-09-13
megi je li ovo istinajalnirajko wrote:čuo sam da si pušila casperli ispod stolamaggie13 wrote:brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
skripar-
2015-08-09
maggie13 wrote:kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
Nije vam pomoglo
Je, jedan na jedan nije bilo zanimljivo, kad ste se udružili koliko-toliko
Guest- Guest
da, istina, jer si bio preozbiljan 1na1, k'o dite na tuti..da ne kazem, dosadan :Damper1950 wrote:maggie13 wrote:kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;Djasambrend wrote:Meggi je najveći troller ovdje jer je žensko...Šteta što casperlu vozaju u gepeku po Kozjaku pa se ne može trenutno ulogirati...
Nije vam pomoglo
2014-04-12
maggie13 wrote:da, istina, jer si bio preozbiljan 1na1, k'o dite na tuti..da ne kazem, dosadan :Damper1950 wrote:maggie13 wrote:kako nije, igra bila zanimljivija..ipak je ovo samo forum i piskaranje ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:
brende, nisi u toku..casperla i ja smo zakopali ratne sjekire davnih dana, jos dok smo se udruzivali kontra ampera prikladno ;D
Nije vam pomoglo
ne laži napačen narod, vidila si kako šamaran bivšeg kolegu pa skočila u pomoć, nije pomoglo. Glup potez
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» MEGGI ne treba streljati
» Pitanje za meggi
» Pitanje za meggi
» Zaustavimo meggi
» MEGGI ne treba streljati
» Pitanje za meggi
» Pitanje za meggi
» Zaustavimo meggi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3