GDJE JE NESTALO 187 DJECE IZBJEGLICA?
Page 1 of 1
GDJE JE NESTALO 187 DJECE IZBJEGLICA?
Stručnjaci centra toplo su je primili, jer je skrbnika malo, a djece puno, i ponudili joj da postane skrbnica za petero dječaka.
Aktivistica je odmah istog dana krenula upoznati djecu za koju je sada odgovorna. Ono što je ustanovila potpuno ju je šokiralo: jedno od povjerene joj djece ni blizu nije bilo maloljetno,
Kad se s tim informacija vratila u nadležni centar za socijalni rad, odgovorili su joj da su to problemi koje oni ne mogu riješiti, jer nemaju nikakvih službenih obavijesti da neko od djece zapravo nije dijete
Ahah ta nestašna dječica od 35 godina
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/gdje-je-nestalo-187-djece-izbjeglica-u-centru-su-mi-ponudili-da-postanem-skrbnica-za-njih-petero-a-kad-sam-ih-dosla-upoznati-sokirala-sam-se/5537267/
Aktivistica je odmah istog dana krenula upoznati djecu za koju je sada odgovorna. Ono što je ustanovila potpuno ju je šokiralo: jedno od povjerene joj djece ni blizu nije bilo maloljetno,
Kad se s tim informacija vratila u nadležni centar za socijalni rad, odgovorili su joj da su to problemi koje oni ne mogu riješiti, jer nemaju nikakvih službenih obavijesti da neko od djece zapravo nije dijete
Ahah ta nestašna dječica od 35 godina
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/gdje-je-nestalo-187-djece-izbjeglica-u-centru-su-mi-ponudili-da-postanem-skrbnica-za-njih-petero-a-kad-sam-ih-dosla-upoznati-sokirala-sam-se/5537267/
catabbath-
2015-08-22
Re: GDJE JE NESTALO 187 DJECE IZBJEGLICA?
zanimljivo jutarnji bez obzira što imaju 40 godina i dalje isti naziva djecom pa heheheh
Kermit-
2014-04-17
Dijet ju je ćunom pogladio po guzi,pa se cura iznenadila.
Guest- Guest
asilovski wrote:zanimljivo jutarnji bez obzira što imaju 40 godina i dalje isti naziva djecom pa heheheh
Pa piše da nema službenih obavijesti da nisu djeca
catabbath-
2015-08-22
asilovski wrote:zanimljivo jutarnji bez obzira što imaju 40 godina i dalje isti naziva djecom pa heheheh
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» GDJE JE NESTALO 10.000 EURA
» Gdje je nestalo 200 tisuća birača za samo tjedan dana?!
» Ovo nije teorija, ovo je bila stvarnost. Gdje nam je nestalo zajedništvo?
» Irska se ispričala zbog skandala u domovima za neudane majke gdje je umrlo 9000 djece
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Gdje je nestalo 200 tisuća birača za samo tjedan dana?!
» Ovo nije teorija, ovo je bila stvarnost. Gdje nam je nestalo zajedništvo?
» Irska se ispričala zbog skandala u domovima za neudane majke gdje je umrlo 9000 djece
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
Page 1 of 1