Šešelj for President
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šešelj for President
tako sam ja za trumpa govorio, pa eto belaja...pizzon wrote:uzalud se nadate.
SESELJ pred. biti nece !
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ground Biscuits wrote:normalna stvar,nece valjda glasati u Rijaduepikur37 wrote:Ground Biscuits wrote:Svidja mi se Dodikova ideja da Srbima iz R.Srpske omoguci da glasaju u Srbiji
Pa i Hrvati iz HB glasaju u Hrvatskoj.
To je normalno kao i da glasaju u Rijadu.
Pravo glasa može i mora imati jedino osoba koja živi i plaća porez u RH
( ili je na privremenom radu negdi vani)
Bosanci tribaju gasovati u Sarajevu a ne u ZG.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a koji kurac tebe interesira di ce Horvati glasovati?nemoj da te moram podsjetit di ti je misto..Yehudi wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
seselj je idealan.s malo srece ce idiot isprovocirat neki manji sukob, pa da napokon rijesimo servsko pitanje na Horvatskom etnickom prostoru...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa Šešelj je najpametniji i najpotkovaniji srbijanski političar.flumen wrote:Srbi volu Seselja
Vođa Srpske radikalne stranke (SRS) i kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji Vojislav Šešelj izjavio je kako mu "samo Aleksandar Vučić mrsi konce" u utrci za šefa države, objavili su danas mediji u Beogradu.
ne znam zbog čega kao takav na izborima ne bi dobro prošao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i ti ces mu dati glas u otadzbini, zar ne?jastreb wrote:Pa Šešelj je najpametniji i najpotkovaniji srbijanski političar.flumen wrote:Srbi volu Seselja
Vođa Srpske radikalne stranke (SRS) i kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima u Srbiji Vojislav Šešelj izjavio je kako mu "samo Aleksandar Vučić mrsi konce" u utrci za šefa države, objavili su danas mediji u Beogradu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Šešeljeve pameti među hrvatskim političarima ne bi manjkalo.flumen wrote:i ti ces mu dati glas u otadzbini, zar ne?jastreb wrote:Pa Šešelj je najpametniji i najpotkovaniji srbijanski političar.flumen wrote:Srbi volu Seselja
Možemo mi kontra Šešelja pričati što god hoćemo,i koliko god hoćemo,ali to je jedini balkanski političar (uz Mesića) sa kim se ne bih sučeljavao.
Sa Plenkijem? Odmah. I porazio bih ga. Sa Bakirom,Dodom,Kolindom,sa svim Slovencima,sa Milom,sa Milanovićem...
Šešelj je lumen. Genije. Možda genije zla,kao i prof.Helingen,ali ipak genije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
seselj je lud ko shiba al je isto prejeben genijalac, steta sto je otisao malo ekstremno al s obzirom koliko pila svoje i tu mu se mora odat pocast, za vrijeme komunjara je tjerao isto pa do danas, ne odstupa ni za milimetar,jastreb wrote:Šešeljeve pameti među hrvatskim političarima ne bi manjkalo.flumen wrote:i ti ces mu dati glas u otadzbini, zar ne?jastreb wrote:Pa Šešelj je najpametniji i najpotkovaniji srbijanski političar.flumen wrote:Srbi volu Seselja
Možemo mi kontra Šešelja pričati što god hoćemo,i koliko god hoćemo,ali to je jedini balkanski političar (uz Mesića) sa kim se ne bih sučeljavao.
Sa Plenkijem? Odmah. I porazio bih ga. Sa Bakirom,Dodom,Kolindom,sa svim Slovencima,sa Milom,sa Milanovićem...
Šešelj je lumen. Genije. Možda genije zla,kao i prof.Helingen,ali ipak genije.
da dnrh ima jednog takvog to bi bila premija,
je ti ćeš Hrvatima određivati ko smije gdje glasovati. Idi u Izrael pa tamo laprdaj o tome ko što smije ili ne smije budući da se židovom predstavljaš a nas se okani jednom za svagda.Yehudi wrote:Ground Biscuits wrote:normalna stvar,nece valjda glasati u Rijaduepikur37 wrote:Ground Biscuits wrote:Svidja mi se Dodikova ideja da Srbima iz R.Srpske omoguci da glasaju u Srbiji
Guest- Guest
seselj, stari trumpov saveznik..
2016-11-17
I ja sam za to, Bosanci da glasaju u Sarajevu, Izraelci u Tel Avivu...tre911 wrote:je ti ćeš Hrvatima određivati ko smije gdje glasovati. Idi u Izrael pa tamo laprdaj o tome ko što smije ili ne smije budući da se židovom predstavljaš a nas se okani jednom za svagda.Yehudi wrote:Ground Biscuits wrote:normalna stvar,nece valjda glasati u Rijaduepikur37 wrote:Ground Biscuits wrote:Svidja mi se Dodikova ideja da Srbima iz R.Srpske omoguci da glasaju u Srbiji
2016-11-17
flumen wrote:i ti ces mu dati glas u otadzbini, zar ne?jastreb wrote:Pa Šešelj je najpametniji i najpotkovaniji srbijanski političar.flumen wrote:Srbi volu Seselja
2016-11-17
moje pleme ne glasa, sa okupatorima ne suradjujemo u vlasti
pa da ali ovi ljudi se ne izjasnjavaju kao "Bosanci" znaci da to i nisu i imaju svoje maticne drzave a BIH je sa njih vise geografski pojam nego neka "drzava"Yehudi wrote:Ground Biscuits wrote:normalna stvar,nece valjda glasati u Rijaduepikur37 wrote:Ground Biscuits wrote:Svidja mi se Dodikova ideja da Srbima iz R.Srpske omoguci da glasaju u Srbiji
Guest- Guest
Samo me jedno zanima, ako mi mozes reci, pisem jednu knjigu i u jednom momentu treba da objasnim kako je jedna grupa uspjela ostati neotkrivena godinama a sacuvati svoj identitet..kako je to tvom plemenu uspjelo?Leviathan2 wrote:moje pleme ne glasa, sa okupatorima ne suradjujemo u vlasti
2016-11-17
Zanimljive je to, imati maticne drzave u kojima nisu nikad zivjeli i nisu ni dijelili zajednicku istoriju...Ground Biscuits wrote:pa da ali ovi ljudi se ne izjasnjavaju kao "Bosanci" znaci da to i nisu i imaju svoje maticne drzave a BIH je sa njih vise geografski pojam nego neka "drzava"Yehudi wrote:Ground Biscuits wrote:normalna stvar,nece valjda glasati u Rijaduepikur37 wrote:Ground Biscuits wrote:Svidja mi se Dodikova ideja da Srbima iz R.Srpske omoguci da glasaju u Srbiji
2016-11-17
govinda wrote:Samo me jedno zanima, ako mi mozes reci, pisem jednu knjigu i u jednom momentu treba da objasnim kako je jedna grupa uspjela ostati neotkrivena godinama a sacuvati svoj identitet..kako je to tvom plemenu uspjelo?Leviathan2 wrote:moje pleme ne glasa, sa okupatorima ne suradjujemo u vlasti
Levy sve to malo mistificira ali doista riječ je o fenomenu.
Eksklava Republike Srpske u Srbiji http://058.ba/2011/12/medjurjecje-fenomen-u-srpskoj/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je uređenje svake države, svaka država mora skrbiti o svom narodu. Licemjerno je da neko ko se židovom predstavlja pokušava određivati što Hrvati smiju ili ne smiju, neka ide u Izrael i kaže tamo njima što je u redu a što ne a nas neka se okani sa svojim glupostima. Ustav RH je poprilično jasan po tom pitanju.govinda wrote:I ja sam za to, Bosanci da glasaju u Sarajevu, Izraelci u Tel Avivu...tre911 wrote:je ti ćeš Hrvatima određivati ko smije gdje glasovati. Idi u Izrael pa tamo laprdaj o tome ko što smije ili ne smije budući da se židovom predstavljaš a nas se okani jednom za svagda.Yehudi wrote:Ground Biscuits wrote:normalna stvar,nece valjda glasati u Rijaduepikur37 wrote:
Guest- Guest
mimikrija, mi smo medju vama, mozda je haso iz tvoje mahale clan plemena a da ne znas, inace imamo mjesto gdje je nazovimo kolijevka plemena , tamo ima manje od pola plemena, mozda jedna trecina, mi ostali smo okolo, zivimo kao i ostali samo se ne isticemo, imamo svoja imena i imamo imena za ostale, djeci se usadjuje hipnoicka komanda da o plemenu smiju pricati samo kad nema drugih, itdgovinda wrote:Samo me jedno zanima, ako mi mozes reci, pisem jednu knjigu i u jednom momentu treba da objasnim kako je jedna grupa uspjela ostati neotkrivena godinama a sacuvati svoj identitet..kako je to tvom plemenu uspjelo?Leviathan2 wrote:moje pleme ne glasa, sa okupatorima ne suradjujemo u vlasti
mozes doci i zivjeti s nama neces skopcat dok ti se ne kaze,
a sto pises knjigu, :D bas bi volio da je skicnem, hehehe,
izgubljene dushe iskon foruma naslov a
» Not my president
» President's day u SAD...
» Trump will never be president of the USA
» antifašizam vs demokracija: "not my president part 2"
» Not my president
» President's day u SAD...
» Trump will never be president of the USA
» antifašizam vs demokracija: "not my president part 2"
Page 2 of 5