Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
Dread_Pirate_Roberts wrote:imao sam i ja abp, ali sam prešao na ovaj...meni ublock radi bolje...
budem probao lako ga instaliram i pustim odnosno deinstaliram ako mi ne paše.
Guest- Guest
Re: Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
asilovski wrote:https://youtu.be/2ZUCemb2plE
u pravu je Žižek, dolazak Trumpa na vlast predstavlja dezintegraciju javnog morala, on govori stvari koje se ne smije dopustiti da budu izgovorene, Trump je srušio granice javnog morala i tabue
ako ljevica ne vrati kontrolu nad jezikom neće više imati vlast koju je imala do sada, moraju postojati okviri dozvoljenog govora inače će ljudi početi slobodno razmišljati, jer nema javnog morala koji ih ograničava i sprječava u tome
*p.s. iz solidarnosti isključite adblok kad klikate marcelusove članke...
Guest- Guest
deboto, jel možeš na forum?
nekih Bosna blockerGnječ wrote:Jel ima neka aplikacija za Eru neki Ero web blocker?
Guest- Guest
marcellus wrote:deboto, jel možeš na forum?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bogati kvazi liberali mrze sve nas
» Houston: kvazi liberali paniče jer Južnjaci spašavaju crnce
» Novinar Sky otkrio cijelu mrežu šoroševih NGO-ova pod imenom w2eu koji pomažu invaziju
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» U pripremi je zakon koji će tjerati iznajmljivače da ruše apartmane! Osim strahovitih troškova preuređenja, dogodit će se i nezamisliv gubitak prihoda, nestat će 200 tisuća kreveta!
» Houston: kvazi liberali paniče jer Južnjaci spašavaju crnce
» Novinar Sky otkrio cijelu mrežu šoroševih NGO-ova pod imenom w2eu koji pomažu invaziju
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» U pripremi je zakon koji će tjerati iznajmljivače da ruše apartmane! Osim strahovitih troškova preuređenja, dogodit će se i nezamisliv gubitak prihoda, nestat će 200 tisuća kreveta!
Page 2 of 2