Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
https://chrome.google.com/webstore/detail/bs-detector/dlcgkekjiopopabcifhebmphmfmdbjod
Kermit-
2014-04-17
Re: Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
Identifies:
· Fake News: Sources that fabricate stories out of whole cloth with the intent of pranking the public.
· Satire: Sources that provide humorous commentary on current events in the form of fake news.
· Extreme Bias: Sources that traffic in political propaganda and gross distortions of fact.
· Conspiracy Theory: Sources that are well-known promoters of kooky conspiracy theories.
· Rumor Mill: Sources that traffic in rumors, innuendo, and unverified claims.
· State News: Sources in repressive states operating under government sanction.
· Junk Science: Sources that promote pseudoscience, metaphysics, naturalistic fallacies, and other scientifically dubious claims.
· Hate Group: Sources that actively promote racism, misogyny, homophobia, and other forms of discrimination.
· Clickbait: Sources that are aimed at generating online advertising revenue and rely on sensationalist headlines or eye-catching pictures.
· Proceed With Caution: Sources that may be reliable but whose contents require further verification.
· Fake News: Sources that fabricate stories out of whole cloth with the intent of pranking the public.
· Satire: Sources that provide humorous commentary on current events in the form of fake news.
· Extreme Bias: Sources that traffic in political propaganda and gross distortions of fact.
· Conspiracy Theory: Sources that are well-known promoters of kooky conspiracy theories.
· Rumor Mill: Sources that traffic in rumors, innuendo, and unverified claims.
· State News: Sources in repressive states operating under government sanction.
· Junk Science: Sources that promote pseudoscience, metaphysics, naturalistic fallacies, and other scientifically dubious claims.
· Hate Group: Sources that actively promote racism, misogyny, homophobia, and other forms of discrimination.
· Clickbait: Sources that are aimed at generating online advertising revenue and rely on sensationalist headlines or eye-catching pictures.
· Proceed With Caution: Sources that may be reliable but whose contents require further verification.
Kermit-
2014-04-17
Re: Kvazi liberali masovno su instaliraju aplikaciju koji blokira sve izvore informiranja osim soroševih
lol
hehehehehe..Pa tko normalan koristi Chrome???
Guest- Guest
Samo Jutarnji i Index :D
Dobra!
ne Wikileks cijeli, svi rusi, iranci, kinezi, advance, CNN i Jutarnji rade ko cager hehehehdawson wrote:Samo Jutarnji i Index :D
Kermit-
2014-04-17
K ovrijedne pčelice rade...
Guest- Guest
Ispričavaju se da nisu označili sve već samo najvažnije kao RT i Wikileaks hehhee lista će biti ohoho do kraja godine
Kermit-
2014-04-17
Jel ima neka aplikacija za Eru neki Ero web blocker?
Guest- Guest
Kmeč već instalirao.
Ehhhhh...vlazni lijepi snovi..Gnječ wrote:Jel ima neka aplikacija za Eru neki Ero web blocker?
Guest- Guest
Kermit-
2014-04-17
Regoč wrote:Kmeč već instalirao.
Libtardi pozor. Aplikaciju ski-daj! Aplikaciju instali-raj! Zahvaljujemo na instaliranju libtardske aplikacije! Uživajte va kretardiranju možjanov!
Last edited by Stribor on 23/1/2017, 13:58; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
pa prvo bi trebalo blokirat cnn huffpost žutarnji večernjak etc po tim kriterijima
gay propagandu, sve koji pišu o ratu u siriji itd
gay propagandu, sve koji pišu o ratu u siriji itd
Regoč wrote:Kmeč već instalirao.
ja sam instalirao samo addblocker pun kurac mi je reklama više.
Guest- Guest
jesi probao https://www.ublock.org/Gnječ wrote:Regoč wrote:Kmeč već instalirao.
Dread_Pirate_Roberts wrote:jesi probao https://www.ublock.org/Gnječ wrote:Regoč wrote:Kmeč već instalirao.
Ovaj ne imam ABP. probat ću i taj da vidim kako radi.
Guest- Guest
imao sam i ja abp, ali sam prešao na ovaj...meni ublock radi bolje...
Dread_Pirate_Roberts wrote:imao sam i ja abp, ali sam prešao na ovaj...meni ublock radi bolje...
budem probao lako ga instaliram i pustim odnosno deinstaliram ako mi ne paše.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bogati kvazi liberali mrze sve nas
» Houston: kvazi liberali paniče jer Južnjaci spašavaju crnce
» Novinar Sky otkrio cijelu mrežu šoroševih NGO-ova pod imenom w2eu koji pomažu invaziju
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» U pripremi je zakon koji će tjerati iznajmljivače da ruše apartmane! Osim strahovitih troškova preuređenja, dogodit će se i nezamisliv gubitak prihoda, nestat će 200 tisuća kreveta!
» Houston: kvazi liberali paniče jer Južnjaci spašavaju crnce
» Novinar Sky otkrio cijelu mrežu šoroševih NGO-ova pod imenom w2eu koji pomažu invaziju
» Hrvatski navijaci nemaju problema sa srpskim sportasima osim sa onima koji nase gradove proglasavaju srpskima
» U pripremi je zakon koji će tjerati iznajmljivače da ruše apartmane! Osim strahovitih troškova preuređenja, dogodit će se i nezamisliv gubitak prihoda, nestat će 200 tisuća kreveta!
Page 1 of 2