Izračunajte u koliko posto najbogatijih najbogatijih na svijetu spadate
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izračunajte u koliko posto najbogatijih najbogatijih na svijetu spadate
Yehudi wrote:Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
2 - ali glavno da Hrvati laju da treba pobit onih 1-2%..
3 - mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
1 - Glupost........niti blizu
2 - eto na žalost tako je ( ali laju samo poneki blesani )
3 - Interesantno je kako nitko ne misli da bi upravo on mogao biti lovina
a kad se nadje u takvoj situaciji..........onda udri u plač
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ujedno ovo ti je i odgovor na jedan od mojih postova gore tj razlog zašto iako sam zapovijednik GF netražim za sebe nebodere , gradove , države nego ono samo dovoljno za biti ekonomski neovisan i da mi više netreba ...u životu šta se toga tice.RayMabus wrote:Cuj te najbogatije treba pobit i njihovu imovinu i kapital podijelit sirotinji ....taj sloj koji ti spominješ vodi sirotinju jer je ekonomski neovisan i inteligentan ( nemože seljo beljo bit vođa ) da pobije ove iznad , rasturi ih .....i tako oni sami postanu najbogatiji u državi.Pinochet wrote:većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
ali glavno da Hrvati laju da treba pobit onih 1-2%..
mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
Sve je to relativno .....šta ce meni par stanova kad ovaj gore ima više .....bolje da toga nema a ispod mene ima više onih koji imaju nešto.
Zašto uopce misliš zašto sam ja zapovijednik GF ?
Tj znam da nevjeruješ u to al recimo da znaš da je to istina onda bi to bilo pitanje : Zašto misliš da sam ja zapovijednik a ne ti ?
Last edited by RayMabus on 22/1/2017, 20:15; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa ja govorim godinama na forumu da Hrvati spadaju u top 10% , pa mi nije jasno zašto recimo neki as Mate Kapović koji kao profesor na faksu ima možda 10 000kn plaću, zašto on želi pobiti onih 1-2-3%, kada je on u top 6-7%.. ovih dolje iz afganistana ili somalije.. kakva je njemu razlika izemđu Mate Kapovića, Longija i Bilgatesa-- sve to za njega treba pobiti..Yehudi wrote:Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
3 - mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
@melkior, da ti si dio privilegirane kaste.. ako doma imaš internet, toplu vodu, struju, 3 obroka dnevno, spadaš već samo po tome u top 10-15% ljudi, jer sigurno 80% ljudi nema sve to.. čak 50% ili tako nešto ljudi nema niti redovitu vodu ili struju
Guest- Guest
Lovina kome? Ovima iz Bangladeša? Pa takvima bih eventualno i mogao biti lovina. Bankama donekle i jesam lovina jer mi stalno nude nekakve brzinske gotovinske kredite na koje ne pristajem. Mislim, wtf? Imam kuću i veliku okućnicu i voćnjak koju sam naslijedio od roditelja, stan u vrijednosti od nekih 50000 eura, neki mali vinograd koji ajmo reći, ne vrijedi pišljiva boba, auto godinu dana star u vrijednosti 100 000 kn i mjesečnu plaću od 8000 kn. To nije bogatstvo, to je definicija srednje klase. Zar nije rastuća srednja klasa u Kini i Indiji u posljednjih 15 godina trebala pomaknuti tu granicu i shvaćanje bogatstva? Otvoreno sumnjam u ove izračune.debotoijusto wrote:Yehudi wrote:Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ima li ste jednog takvog na ovim prostorima koji se po ekonomsko-društvenom modelu ponašao kako se ponaša klasicni zapovijednik GF ......zvao se Tito.RayMabus wrote:Ujedno ovo ti je i odgovor na jedan od mojih postova gore tj razlog zašto iako sam zapovijednik GF netražim za sebe nebodere , gradove , države nego ono samo dovoljno za biti ekonomski neovisan i da mi više netreba ...u životu šta se toga tice.RayMabus wrote:Cuj te najbogatije treba pobit i njihovu imovinu i kapital podijelit sirotinji ....taj sloj koji ti spominješ vodi sirotinju jer je ekonomski neovisan i inteligentan ( nemože seljo beljo bit vođa ) da pobije ove iznad , rasturi ih .....i tako oni sami postanu najbogatiji u državi.Pinochet wrote:većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
Sve je to relativno .....šta ce meni par stanova kad ovaj gore ima više .....bolje da toga nema a ispod mene ima više onih koji imaju nešto.
Zašto uopce misliš zašto sam ja zapovijednik GF ?
Tj znam da nevjeruješ u to al recimo da znaš da je to istina onda bi to bilo pitanje : Zašto misliš da sam ja zapovijednik a ne ti ?
2014-04-11
Sad bi ti sponzoruša rekla . joj imaš vinograd , baš super , ja obožavam vinograde.melkior wrote:
Lovina kome? Ovima iz Bangladeša? Pa takvima bih eventualno i mogao biti lovina. Bankama donekle i jesam lovina jer mi stalno nude nekakve brzinske gotovinske kredite na koje ne pristajem. Mislim, wtf? Imam kuću i veliku okućnicu i voćnjak koju sam naslijedio od roditelja, stan u vrijednosti od nekih 50000 eura, neki mali vinograd koji ajmo reći, ne vrijedi pišljiva boba, auto godinu dana star u vrijednosti 100 000 kn i mjesečnu plaću od 8000 kn. To nije bogatstvo, to je definicija srednje klase. Zar nije rastuća srednja klasa u Kini i Indiji u posljednjih 15 godina trebala pomaknuti tu granicu i shvaćanje bogatstva? Otvoreno sumnjam u ove izračune.
I usput poslala subliminarnu poluruku : slobodna sam kao ptica na grani , da se ševimo ništa nam ne brani.
2014-04-11
A sve one priče da je globalizacija rapidno smanjila siromaštvo u Aziji? Koliko milijardera ima Rusija, koliko milijardera ima u Kini? Znači da je čitava ta globalizacija praktički na staklenim nogama, po ovim izračunima Hrvati bi prije 15-ak godina bili prema bogatstvu u prvih 2-3% u svijetu.Pinochet wrote:pa ja govorim godinama na forumu da Hrvati spadaju u top 10% , pa mi nije jasno zašto recimo neki as Mate Kapović koji kao profesor na faksu ima možda 10 000kn plaću, zašto on želi pobiti onih 1-2-3%, kada je on u top 6-7%.. ovih dolje iz afganistana ili somalije.. kakva je njemu razlika izemđu Mate Kapovića, Longija i Bilgatesa-- sve to za njega treba pobiti..Yehudi wrote:Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
@melkior, da ti si dio privilegirane kaste.. ako doma imaš internet, toplu vodu, struju, 3 obroka dnevno, spadaš već samo po tome u top 10-15% ljudi, jer sigurno 80% ljudi nema sve to.. čak 50% ili tako nešto ljudi nema niti redovitu vodu ili struju
2015-08-09
Da, samo što kondom košta 20 kn. I ima posla s pravnikom koji iskreno vjeruje u predbračni ugovorRayMabus wrote:Sad bi ti sponzoruša rekla . joj imaš vinograd , baš super , ja obožavam vinograde.melkior wrote:
Lovina kome? Ovima iz Bangladeša? Pa takvima bih eventualno i mogao biti lovina. Bankama donekle i jesam lovina jer mi stalno nude nekakve brzinske gotovinske kredite na koje ne pristajem. Mislim, wtf? Imam kuću i veliku okućnicu i voćnjak koju sam naslijedio od roditelja, stan u vrijednosti od nekih 50000 eura, neki mali vinograd koji ajmo reći, ne vrijedi pišljiva boba, auto godinu dana star u vrijednosti 100 000 kn i mjesečnu plaću od 8000 kn. To nije bogatstvo, to je definicija srednje klase. Zar nije rastuća srednja klasa u Kini i Indiji u posljednjih 15 godina trebala pomaknuti tu granicu i shvaćanje bogatstva? Otvoreno sumnjam u ove izračune.
I usput poslala subliminarnu poluruku : slobodna sam kao ptica na grani , da se ševimo ništa nam ne brani.
2015-08-09
Ja nisam pravnik ...samo psihologija u malom prstu pa bi odgovor bio : super , odlican mi je vinograd , tribalo bi ga malo okopat ...oš dat ruke.melkior wrote:Da, samo što kondom košta 20 kn. I ima posla s pravnikom koji iskreno vjeruje u predbračni ugovorRayMabus wrote:Sad bi ti sponzoruša rekla . joj imaš vinograd , baš super , ja obožavam vinograde.melkior wrote:
Tko se dima ne nadimi taj se vatre ne nagrije.
KOPAJ.
2014-04-11
Zemljani radovi.
Odma bježe ....ol je luda kopat.
2014-04-11
A onda nakon toga ide moja omiljena pjesma : Tko te jebe nek ti placa alimentaciju.RayMabus wrote:Zemljani radovi.
2014-04-11
Ja obožavam kopat Pošli vikend sam istegnuo leđa na lopati čisteći snijeg. U svojoj predstavi o svijetloj budućnosti dat ću otkaz i čuvat ovce na pašiRayMabus wrote:Zemljani radovi.
2015-08-09
RayMabus wrote:Cuj te najbogatije treba pobit i njihovu imovinu i kapital podijelit sirotinji ....taj sloj koji ti spominješ vodi sirotinju jer je ekonomski neovisan i inteligentanPinochet wrote:većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
( nemože seljo beljo bit vođa ) da pobije ove iznad , rasturi ih .....i tako oni sami postanu najbogatiji u državi.
- 8 - najbogatijih osoba -----------------posjeduje više nego pola populacije Planeta...................pa nije to problem pobiti
ma kome bi ti to bogatstvo 8 Stanove, nekretnine ) podijelio............islamistima ili klošarima koji bi srali po perzijskim tepisima ????? Jesi lud ?????
Tribalo bi tu sirotinju pobiti pa bi Svijet opet uša u equilibrij
Ustvari - ne pobiti - već osigurati da se ne razmnožavaju nadalje
Kad bi na Planetu bilo samo 1 milijarda ljudi.......................svi bi živili u blagostanju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi novac kvari ljudi .......da sam ti ja glavni nitko nebi smio imati više od mene ...a meni ništa i netreba ....osim ono ekonomski neovisan ....a to relativno riješim lako .....a ako imam copor iza sebe onda još lakše.
Todorica treba potjerat i podijelit svakome pomalo ....prvo drugovima sekretarijata pa onda svima ostalima ....ako šta ostane.
Prvi potez vođe : okupi copor.
Todorica treba potjerat i podijelit svakome pomalo ....prvo drugovima sekretarijata pa onda svima ostalima ....ako šta ostane.
Prvi potez vođe : okupi copor.
2014-04-11
Al ja necu ništa okupljat ...samo sam vojnik .....s pet cinova na generalskom reveru i zapovijednik GF ....ima i iznad mene hijerarhija i komanda .......znaci ovakvih kao ja ima dosta ....naredili se da se čopor okupi i krene u napad bit ce veselo .....sad zamsili ono 1000 ovakvih kao šta sam ja s ovim znanjem i psihologijom.
2014-04-11
Zato vjerovatno necete ni ubit Todorica iako bih ja ga rado bacio s vrha nebodera ....komanda ništa nenaređuje ....još.
2014-04-11
Nece ni naredit ....mada bi ga prije bacanja s nebodera malo obradio ....okinija sve prste i onda stavija ispred njega i reka : Sad zgrabi materiju i lovu ako možeš seronjo grabežljivi.
Možda bi ga i ostavio da živi tako ....bez prstiju.
Samo vam objašnjavam .....kakvi su im vojnici ....od te komande.
Možda bi ga i ostavio da živi tako ....bez prstiju.
Samo vam objašnjavam .....kakvi su im vojnici ....od te komande.
2014-04-11
prvo to je laž,Yehudi wrote:
- 8 - najbogatijih osoba -----------------posjeduje više nego pola populacije Planeta...................pa nije to problem pobiti
a drugo, organizacija koja je plasirala tu laž,
[size=30]Oxfam, potiče glad u svijetu[/size]
https://strasilo.wordpress.com/2013/10/21/oxfam-potice-glad-u-svijetu/
2014-04-16
Yehudi wrote:RayMabus wrote:Cuj te najbogatije treba pobit i njihovu imovinu i kapital podijelit sirotinji ....taj sloj koji ti spominješ vodi sirotinju jer je ekonomski neovisan i inteligentanPinochet wrote:većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
( nemože seljo beljo bit vođa ) da pobije ove iznad , rasturi ih .....i tako oni sami postanu najbogatiji u državi.
ma kome bi ti to bogatstvo 8 Stanove, nekretnine ) podijelio............islamistima ili klošarima koji bi srali po perzijskim tepisima ????? Jesi lud ?????
Tribalo bi tu sirotinju pobiti pa bi Svijet opet uša u equilibrij
Ustvari - ne pobiti - već osigurati da se ne razmnožavaju nadalje
Kad bi na Planetu bilo samo 1 milijarda ljudi.......................svi bi živili u blagostanju
Guest- Guest
Može živit 100 miljardi ljudi na planeti ....ako se malo natiskaju.
Kod Pape u Italiju.
Kod Pape u Italiju.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo tko će i koliko plaćati porez na nekretnine: neki će izdvojiti i 160 posto
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
Page 2 of 2