Izračunajte u koliko posto najbogatijih najbogatijih na svijetu spadate
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izračunajte u koliko posto najbogatijih najbogatijih na svijetu spadate
Ako osoba ima stan od 60 četvornih metara koji vrijedi 450 tisuća kuna i npr. automobil od 50 tisuća kuna te nema kredit, to ga svrstava među 7,26 posto najbogatijih na svijetu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izracunajte-u-koliko-posto-najbogatijih-najbogatijih-na-svijetu-spadate/945047.aspx
Samo da se ....pohvalim ;
Upppsss tek sam sad ovo procitao , ja imam auto 100 tisuca kuna kešom placen , kucu , dva stana , zemlje 20 tisuca kvadrata otprilike ....di san ja onda .....među onih 5% i manje.
I usput za Jastreba glazbeni broj :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izracunajte-u-koliko-posto-najbogatijih-najbogatijih-na-svijetu-spadate/945047.aspx
Samo da se ....pohvalim ;
Upppsss tek sam sad ovo procitao , ja imam auto 100 tisuca kuna kešom placen , kucu , dva stana , zemlje 20 tisuca kvadrata otprilike ....di san ja onda .....među onih 5% i manje.
I usput za Jastreba glazbeni broj :
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Izračunajte u koliko posto najbogatijih najbogatijih na svijetu spadate
Ah da zaboravio sam i ovo :
60 tisuca kuna na banci ....nek se nađe ...ništa kredita i dugova.
2014-04-11
pari oglas u ljubavnom vrtuljku , arena
isto mislim da je to malo za trpit tvoj karakter + zivit ces jos dugo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ahhhha .....to je iz onoga vica kad je lik nabroja sve šta ima u ljubavnom oglasu pa onda zadnja recenica je : Ne tražim ništa samo se hvalim.debotoijusto wrote:pari oglas u ljubavnom vrtuljku , arena
Sve sam ovo napisa i tamo na Indexu ....sponzoruše na aparatima ...vadin im mast.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ah da zaboravio sam i ovo :
O zlatu, onom u polugama, nemoj ni pričati, isto tako ne spominji dijamante i smaragde, rubine i sl.
ma ima se toga više nego kod engleske kraljice...............ma više od Pape i vatiknskih trezora
Avijone, kamijone isto ne spominji......kao ni račune na kajmanskim otocima.......smranader je živi racku za tebe
A tek ono šta si nagomilao u spiljama na Andromedi, Sirijusu i ostalim planetima - Galaktičke federacije - ma
ma, ma toga ima toliko da - devet makedonskih krava nebi pojele u šest dana - eto
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nemam to šta si nabrojao ....al ovo šta jesam stvarno imam ...al me boli kuraz ....u pravu si zapovijednik GF posjeduje planete i svijetove .....i opet mu je najbitniji onaj njegov ...unutarnji ...jer sve ostalo je prolazno i potrošna roba samo taj unutarnji je vjecan.
Skroman sam ja ...šta ce mi neboderi , gradovi ...par stancica i nešto nekretnina sasvim ok za ono nebit ekonomski ovisan ...više mi i netreba ...i upravo to imam.
Al ok to je ono šta bi se reklo dobro zaleđe inace sam obican šljaker.
Skroman sam ja ...šta ce mi neboderi , gradovi ...par stancica i nešto nekretnina sasvim ok za ono nebit ekonomski ovisan ...više mi i netreba ...i upravo to imam.
Al ok to je ono šta bi se reklo dobro zaleđe inace sam obican šljaker.
2014-04-11
debotoijusto wrote:pari oglas u ljubavnom vrtuljku , arena
" Imam tri kuće i 2 stana, auto od sto iljada tisuća, jedinac sam i slobodan, u najboljim tridesetim godinama
visok, plav, sportski gradjen 90 kg mišića. Hobi ....putovanja i avanturizam.... teretana i jedrenje na mojoj jahti od 16 m,
atraktivan doktor prava, na postdiplomskoj razmjeni i specijalizaciji u Americi....Florida........."
Ne traži partnericu...........samo se hvali
2014-04-20
U suštini nisam ti ja tako bogat nego su oni svi tamo ta velika vecina siromašni.
PS : Ne šalim se ozbiljno to mislim ....samo smiješno to objašnjavam al to ti je prava istina ....ONI SU SIROMAŠNI A NE DA SAM JA BOGAT.
PS : Ne šalim se ozbiljno to mislim ....samo smiješno to objašnjavam al to ti je prava istina ....ONI SU SIROMAŠNI A NE DA SAM JA BOGAT.
2014-04-11
Vadim im mast ....procitao sam ih ....znam di ih ceše ...a ja to imam.Yehudi wrote:debotoijusto wrote:pari oglas u ljubavnom vrtuljku , arena
" Imam tri kuće i 2 stana, auto od sto iljada tisuća, jedinac sam i slobodan, u najboljim tridesetim godinama
visok, plav, sportski gradjen 90 kg mišića. Hobi ....putovanja i avanturizam.... teretana i jedrenje na mojoj jahti od 16 m,
atraktivan doktor prava, na postdiplomskoj razmjeni i specijalizaciji u Americi....Florida........."
Ne traži partnericu...........samo se hvali
2014-04-11
RayMabus wrote:
inace sam obican šljaker.
Sve OK..............šalimo se malo
2014-04-20
Ma ne mogu ja i ležat doma i neradit al šta cu doma ono u cetri zida tako ka Pale sam na svitu .....rad je dobar za mentalno zdravlje ....samo se smijem na poslu ...i jutros san radija ....smijem se cilo jutro .....ja i kolega lagano ....sprdacina , kavice , novine .....meditejšen.Yehudi wrote:RayMabus wrote:
Covjek koji je zdovoljan svojim poslom zadovoljan je i svojim životom ....šta misliš jesam li ja s obzirom da eto danas samo radni dan pa zahebancija teška i sprdacina ono a opet se i radi ....malo ....kad mi se da.
Rad je dobar za mentalno zdravlje .....to je onaj unutarnji svemir koji sam prije gore spoemnuo da mi je najbitniji.
2014-04-11
RayMabus wrote:Yehudi wrote:RayMabus wrote:
Ma ne mogu ja i ležat doma i neradit al šta cu doma ono u cetri zida tako ka Pale sam na svitu .....rad je dobar za mentalno zdravlje - Slažem se -
....samo se smijem na poslu ...i jutros san radija ....smijem se cilo jutro .....ja i kolega lagano ....sprdacina , kavice , novine .....meditejšen ----- super, tako i ja -
Covjek koji je zdovoljan svojim poslom zadovoljan je i svojim životom .... - Jasno -
šta misliš jesam li ja s obzirom da eto danas samo radni dan .................................... - Nedilja je danas, neradni dan -
Rad je dobar za mentalno zdravlje .....to je onaj unutarnji svemir koji sam prije gore spoemnuo da mi je najbitniji........- To je to -
2014-04-20
Je nedilja je al mi je radno vrime neovisno o tome .....vikendi neigraju.
Svaki posao ima svoje prednosti i mane......bitno je da ima više prednosti nego mana ....nesmeta mi radit i vikendom kad triba.....bitno mi je dam ogu dhrkat kuraz u kancelariji ...figurativno receno i da me nitko nehebe u zdrav mozak ono.
Svaki posao ima svoje prednosti i mane......bitno je da ima više prednosti nego mana ....nesmeta mi radit i vikendom kad triba.....bitno mi je dam ogu dhrkat kuraz u kancelariji ...figurativno receno i da me nitko nehebe u zdrav mozak ono.
Last edited by RayMabus on 22/1/2017, 20:03; edited 1 time in total
2014-04-11
većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
ali glavno da Hrvati laju da treba pobit onih 1-2%..
mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
Guest- Guest
Ja nemam odredjeno radno vrime.......ne kucam karticu...........hahahahahahhahaaa
dojdem kad hoću, odem kad hoću.............plaću odredjujem sam
koliko tražim, toliko i dobijem
Ovo je istina ali osjećam da mogu i bolje........i biti će još bolje, biti će - kako ja hoću -
dojdem kad hoću, odem kad hoću.............plaću odredjujem sam
koliko tražim, toliko i dobijem
Ovo je istina ali osjećam da mogu i bolje........i biti će još bolje, biti će - kako ja hoću -
2014-04-20
Cuj te najbogatije treba pobit i njihovu imovinu i kapital podijelit sirotinji ....taj sloj koji ti spominješ vodi sirotinju jer je ekonomski neovisan i inteligentan ( nemože seljo beljo bit vođa ) da pobije ove iznad , rasturi ih .....i tako oni sami postanu najbogatiji u državi.Pinochet wrote:većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
Sve je to relativno .....šta ce meni par stanova kad ovaj gore ima više .....bolje da toga nema a ispod mene ima više onih koji imaju nešto.
2014-04-11
Prema ovom izračunu, spadam u 4,69% najbogatijih u svijetu. To bi značilo da sam dio elite koju treba pobiti. Čudno, ne osjećam se kao dio elite.Pinochet wrote:većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
2 - ali glavno da Hrvati laju da treba pobit onih 1-2%..
3 - mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
1 - Glupost........niti blizu
2 - eto na žalost tako je ( ali laju samo poneki blesani )
3 - Interesantno je kako nitko ne misli da bi upravo on mogao biti lovina
a kad se nadje u takvoj situaciji..........onda udri u plač
2014-04-20
Ma kakvi bogati, ja sam dobro stojeća srednja klasa u Hrvatskoj. Druga stvar što mi prosjek diže ekipa u Bangladešu.Yehudi wrote:Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
3 - mislim zašto pobiti samo 1-2%, zašto ne pobit usput i 5-10% kada smo počeli klat .D
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Yehudi wrote:Pinochet wrote: 1 - većina hrvata spadala bi u top 5-10% najbogatijih ljudi na planetu..
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo tko će i koliko plaćati porez na nekretnine: neki će izdvojiti i 160 posto
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Hrvati imaju najviše mirovine na svijetu u odnosu na ono koliko su stvarno radili...
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
Page 1 of 2