Papa Franjo ne vjeruje Trumpu niti se raduje usponu desnice,spominje Hitlera
Page 1 of 1
Papa Franjo ne vjeruje Trumpu niti se raduje usponu desnice,spominje Hitlera
http://www.informer.rs/vesti/svet/114720/PAPA-Jos-rano-procenu-Trampa-Hitlera-narod-izabrao-znamo-sta-ucinio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Papa Franjo ne vjeruje Trumpu niti se raduje usponu desnice,spominje Hitlera
papane sve ti je skuceniji prostor..u europi si sve manje trazen a pobjwdom trumpa pozdravi se da ces posjetiti usa..a ni ti nisi bas mio trumpu...ostajuti juznoamericki pampasi za posjete i pokoja africka drzava
2015-09-08
Re: Papa Franjo ne vjeruje Trumpu niti se raduje usponu desnice,spominje Hitlera
Papa u ništa...idemo revolucija :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote: Krize izazivaju strah, a mislim da je najočitiji primer populizma Nemačka 1933.godine. Ljudi koji su bili u krizi tražili su identitet, sve dok se nije pojavio harizmatični lider (Hitler) i obećao da će im vratiti identitet. Svi znamo šta se posle desilo - rekao je papa Franja.
Kako je rekao Hitler u zagradi?
crvenkasti-
2014-04-17
Uspoređivati ovo što se sada događa sa Hitlerom,suludo je.
Kad se već sa nečime uspoređuje,onda je ovo vrijeme bolje usporediti sa vremenom u kojem su hrišćanski istok i kršćanski zapad bili toliko razjedinjeni i nesložni,da su to iskoristili Osmanlije i poharali sav istok i pola zapada.
Ako je itko iz povijesti izvukao nekakvo naravoučenije,onda je to to da tu grešku istok i zapad ne smiju ponoviti danas.
Jer neprijatelj je isti.
Kad se već sa nečime uspoređuje,onda je ovo vrijeme bolje usporediti sa vremenom u kojem su hrišćanski istok i kršćanski zapad bili toliko razjedinjeni i nesložni,da su to iskoristili Osmanlije i poharali sav istok i pola zapada.
Ako je itko iz povijesti izvukao nekakvo naravoučenije,onda je to to da tu grešku istok i zapad ne smiju ponoviti danas.
Jer neprijatelj je isti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...papa je ljevicar i evidentno se svrstao na jednu stranu ljevicarsku i liberalnu.....time si je zapecatio sudbinu da ce tesko izlazit iz vatikanske kurije dok je papa.
2015-09-08
ovi iz juzne amerike su il ljevicari il mafioze
2014-04-19
papa sranjo je peta kolona u RKC, komunjarski ubačeni agent
Vec sam ovo komentirao na jednoj temi : prvo ka prvo Trump je protestant ili evangelista , nebitno , nije katolik i nema se šta ovome klanjat i upucavat , drugo Amerika je s druge strane oceana a Rim odma nasuprot Aziji i Africi .....Trump ce ga samo stavit na ignore ....i to je sve.
Fuck you Papy.
Stavit ce ga na ignore ka šta je Marcelius mene il ja onog red wolfa ...i to je cijela prica.
Fuck you Papy.
Stavit ce ga na ignore ka šta je Marcelius mene il ja onog red wolfa ...i to je cijela prica.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Papa je zabludio bespućima poviesne zbiljnosti.
Prije na platnom spisku Sauda,poput Amera dosad.marcellus wrote:papa sranjo je peta kolona u RKC, komunjarski ubačeni agent
Guest- Guest
marcellus wrote:papa sranjo je peta kolona u RKC, komunjarski ubačeni agent
Nije već NWO.
catabbath-
2015-08-22
Pa Amerika i nije katolička zemlja i normalno je da su predsjednici uglavnom protestanti. Izuzetak je bio Kenedi. To uopće nije čudno.RayMabus wrote:Vec sam ovo komentirao na jednoj temi : prvo ka prvo Trump je protestant ili evangelista , nebitno , nije katolik
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
realno...desnicarima narocito radikalnim je papa samo smetnja..narocito onima koji nisu katolicke vjeroispovjesti..ali ovaj papa je definitivno na liniji ljevicarskoj i liberalnioj...ajd da ima neke lijeve ideje kod gospodarstva ali on je na liniji da izlazi i previse u susret homicima,krimosima,drugim religijima zanemarivsi crkvu cijoj je poglavar..forsiranje juznoamerickog ljevicarenja...previse ljevicarenja i liberalizma za jednog papu
2015-09-08
Trump je prezbiterijanac. A činjenica da je samo Kennedy bio predsjednik katolik jasno ukazuje na diskriminaciju četvrtine stanovništva.jastreb wrote:Pa Amerika i nije katolička zemlja i normalno je da su predsjednici uglavnom protestanti. Izuzetak je bio Kenedi. To uopće nije čudno.RayMabus wrote:Vec sam ovo komentirao na jednoj temi : prvo ka prvo Trump je protestant ili evangelista , nebitno , nije katolik
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo je zakon
» Papa-n se sprema Trumpu u lice reći da je okrutan
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo je zakon
» Papa-n se sprema Trumpu u lice reći da je okrutan
» PAPA FRANJO I ZAPAD
Page 1 of 1