Nije dobila alimentaciju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nije dobila alimentaciju
Tako je..Trinity wrote:Pa nisu djeca za svakoga. A ni žena.bogomdani wrote:ja si kupim trecu generaciju japanskih sex-botova..ki zive su...a i ebu se..RayMabus wrote:Nabavit cu psa .....i kucnu pomocnicu iz neke zemlje u jugoisticnoj Aziji.
Guest- Guest
To u osnovi nije nikakvi problem. Problem je šta ona to radi tak oda pita njega. Naivno. Tko kaže da lik nelaže o tome šta je i kakvi je il šta ima.bogomdani wrote:Najbolje mi je kad zena "procijenjuje" da li je tip "dostojan" nje...e da krepes od smijeha..ebote,ispadose muski zivbi demoni,a one mamine princeze i cudorednice...
Samo odhebi takve i to radi ovoga šta sam ti objasnija. GLupaca. Šta ce ti glupa ženska ???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moš mislit koliko je to glupa ženska kad se o liku ispitiva tako da pita njega.
Makni se od takve. To je totalna glupaca.
Makni se od takve. To je totalna glupaca.
2014-04-11
ovo je bolje i od zena..Trinity wrote:Pa nisu djeca za svakoga. A ni žena.bogomdani wrote:ja si kupim trecu generaciju japanskih sex-botova..ki zive su...a i ebu se..RayMabus wrote:Nabavit cu psa .....i kucnu pomocnicu iz neke zemlje u jugoisticnoj Aziji.
Guest- Guest
Jebeš glupe i plitke osobe i koje misle da su popile svu pamet svita a glupe su ko kurac.
2014-04-11
Kaže jedna stara narodna: "Ja sam te rodio, ja ću te i ubiti ako treba." Obitelj je smrtno ozbiljna stvar a ne kazalište u životu i s toga svi moraju jako dobro znati što rade.
Guest- Guest
No,ti sad budes proglasen grubijanom,brutalcem i divljakom,od nasih maminih princeza..
Guest- Guest
"Tko im jebe mater blesavu." - kaže druga narodna.bogomdani wrote:No,ti sad budes proglasen grubijanom,brutalcem i divljakom,od nasih maminih princeza..
Guest- Guest
Vi baš tražite da vam žensko pokaže mišiće ?Fénix wrote:"Tko im jebe mater blesavu." - kaže druga narodna.bogomdani wrote:No,ti sad budes proglasen grubijanom,brutalcem i divljakom,od nasih maminih princeza..
Trinity-
2014-04-17
Misliš na Rondu Rousey? Ja više preferiram Ginu Carano.Trinity wrote:Vi baš tražite da vam žensko pokaže mišiće ?Fénix wrote:"Tko im jebe mater blesavu." - kaže druga narodna.bogomdani wrote:No,ti sad budes proglasen grubijanom,brutalcem i divljakom,od nasih maminih princeza..
Šalu na stranu. Kurdinje su prave žene!
Guest- Guest
I to je to. Bez puno drame.marcellus wrote:ne znam kako vama ali meni je ogavno da neko ubije trogodišnje dijete, i ne vidim neko moraliziranje u tome. A sad ako neko misli da je time zajebo ženu za alimentaciju, taj isto nije bog zna kaj normalan. Mogao je ladno ubit samo sebe.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Mda..spremne da ginu za svoju drzavu,obitelj i domove..Fénix wrote:Misliš na Rondu Rousey? Ja više preferiram Ginu Carano.Trinity wrote:Vi baš tražite da vam žensko pokaže mišiće ?Fénix wrote:"Tko im jebe mater blesavu." - kaže druga narodna.bogomdani wrote:No,ti sad budes proglasen grubijanom,brutalcem i divljakom,od nasih maminih princeza..
Gdje ces naci to kod juropljanki??nigdje..
Guest- Guest
50 milijuna Kurda u svijetu - nemaju državu, a borbe se i muškarci i žene već preko 2 tisuće godina.bogomdani wrote:Mda..spremne da ginu za svoju drzavu,obitelj i domove..Fénix wrote:Misliš na Rondu Rousey? Ja više preferiram Ginu Carano.Trinity wrote:Vi baš tražite da vam žensko pokaže mišiće ?Fénix wrote:"Tko im jebe mater blesavu." - kaže druga narodna.bogomdani wrote:No,ti sad budes proglasen grubijanom,brutalcem i divljakom,od nasih maminih princeza..
Gdje ces naci to kod juropljanki??nigdje..
Europa - stotine milijuna ljudi, degenerirana, odrekla se vjere i vrijednosti pradjedova i prabaki, ništa im nije sveto, nekoć centar svijeta, alfa i omega svega što moderni svijet gleda i ima, danas gazi gotovo sav ostatak planete jer to Europa njima omogućuje i ponizno daje i po cijenu vlastitog opstanka kako bi netko izvan Europe imao korist.
Guest- Guest
A mogao je ubiti žensku a ne kćer. Još bolje, mogao ju je učiniti trajno invalidnom, pa nestati. Ma sranje, trebao je ubiti nju i sebe. Mislim, ne znam, jebiga :(RayMabus wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/goran-misanovic-rekao-zeni-da-ce-zazaliti-zbog-rastave-pa-ubio-kcer-3-i-sebe-1020860
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Još nije dobila mandat premijerke, a već je ušla u ‘rat‘ s Francuzima
» Susjeda je na Cijepise dobila poziv za 2. dozu. Nije primila ni prvu
» Zlatna ribica koja nije mogla plivati dobila "invalidska kolica"
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Susjeda je na Cijepise dobila poziv za 2. dozu. Nije primila ni prvu
» Zlatna ribica koja nije mogla plivati dobila "invalidska kolica"
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
Page 4 of 4