Nije dobila alimentaciju
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nije dobila alimentaciju
ma okej, al, ti si uzor, kapitalist, mizoginik, imigrantofob...i onda sidnes usrid kaštela na teracu i pustiš si posljednjeg boema ?RayMabus wrote:Ha ha ha ha stvarno misliš da miej stalo do toga šta sam ti pa u ocima ?
KOliko ja znam nikad se nisma ni trudio da u necijim ocima budme visoko.
To sam šta jesam.
UZMI ILI OSTAVI.
:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Pa sad ....nije baš da puštam muziku ....imam slušalice i tako to.
Jednom sam curi iz Banja Luke pustio ovu pismu i upalio kameru da cuje da sam to napravio ovdje a bile su dvi ure iza ponoci.
Onako iz zahebanicje ...neka mi se svi okolo napuše kurca.
I raspalio onda do jaja he he he
Jednom sam curi iz Banja Luke pustio ovu pismu i upalio kameru da cuje da sam to napravio ovdje a bile su dvi ure iza ponoci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hajd,hajd..sacekaj da zgrabis nekog Khozoepa pa njega rjesi muka...nemas ladne vode da sebe koknes...RayMabus wrote:Neznam zašto si me to pitoa al zadnjih dana intezivno sanjam i razmišljam o tome da uzmem pištolj i da prosviram si glavu jednim metkom.
Crne misli.
Slabi živci , crne misli ......
Guest- Guest
Nisu djeca kriva što imaju roditelje budale,đubre ubio djete da se osveti ženi....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
banja luka? pa ona biće to i voliRayMabus wrote:Pa sad ....nije baš da puštam muziku ....imam slušalice i tako to.
inače, svi srbski izvođači imaju isti glas, iste melodije:)
2014-04-16
Pa upravo kao i ona krava sto je utopila svojeg sina i sebe...
Guest- Guest
A možda mu se samo nije dalo placat alimentaciju iducih 15 godina a možda i više ako upiše faks.v_vlado wrote:Nisu djeca kriva što imaju roditelje budale,đubre ubio djete da se osveti ženi....
2014-04-11
Bit ce toga još ....sve dok žene djecu budu smatrale SVOJOM.
2014-04-11
Mogao je sići na zadnjoj stanici.....ako imaš dijete budi roditelj.. .jedini posao koji nema cijenu a stvara zadovoljstvo...RayMabus wrote:A možda mu se samo nije dalo placat alimentaciju iducih 15 godina a možda i više ako upiše faks.v_vlado wrote:Nisu djeca kriva što imaju roditelje budale,đubre ubio djete da se osveti ženi....
2015-07-28
Misliš : budi budala.
Ona je podnijela zahtjev za rastavu , dijete ide njoj , to uzima a on neka placa alimentaciju.
Lik se nije složio.
Ona je podnijela zahtjev za rastavu , dijete ide njoj , to uzima a on neka placa alimentaciju.
Lik se nije složio.
2014-04-11
ne znam kako vama ali meni je ogavno da neko ubije trogodišnje dijete, i ne vidim neko moraliziranje u tome. A sad ako neko misli da je time zajebo ženu za alimentaciju, taj isto nije bog zna kaj normalan. Mogao je ladno ubit samo sebe.
Naravno da je ogavno al to ti je to.
Zašto bi inace ubio dijete osim ako ga ona ne uzima 100% SEBI.
Nije ovo došlo tek tako i iz nicega ...bile su svađe prije ovoga a u toj svađi ona je zaprijetila UZIMANJEM DIJETETA-
Zašto bi inace ubio dijete osim ako ga ona ne uzima 100% SEBI.
Nije ovo došlo tek tako i iz nicega ...bile su svađe prije ovoga a u toj svađi ona je zaprijetila UZIMANJEM DIJETETA-
Last edited by RayMabus on 24/8/2015, 18:49; edited 1 time in total
2014-04-11
sigurno nije ima neku računicu, to je pomračenje uma i osnovni instinkti, mržnja i tako to.
2014-04-16
Seronja htio porazit ženu,a dijete kolateralna žrtva,....nemoćna curica od 3 god. I još da je ubija njen tata....ma grozno upm..marcellus wrote:ne znam kako vama ali meni je ogavno da neko ubije trogodišnje dijete, i ne vidim neko moraliziranje u tome. A sad ako neko misli da je time zajebo ženu za alimentaciju, taj isto nije bog zna kaj normalan. Mogao je ladno ubit samo sebe.
2015-07-28
jebote koja mrznja, nije da zene ne znaju kenjat al ubit svoje dijete je van pameti. Ne razumijem zasto je nekim muskarcima jedna (njihova) zena toliko vazna i jedina da ne iskoriste druge opcije u zivotu
2014-04-19
A biće da je bio ograničen samo na nju,ode ona njemu se ruši svijet i on se sveti ubivši najmilije.....prckov wrote:jebote koja mrznja, nije da zene ne znaju kenjat al ubit svoje dijete je van pameti. Ne razumijem zasto je nekim muskarcima jedna (njihova) zena toliko vazna i jedina da ne iskoriste druge opcije u zivotu
2015-07-28
pa, ako baš moran biti psiholog,prckov wrote:jebote koja mrznja, nije da zene ne znaju kenjat al ubit svoje dijete je van pameti. Ne razumijem zasto je nekim muskarcima jedna (njihova) zena toliko vazna i jedina da ne iskoriste druge opcije u zivotu
mislin da je tu rieč o porazu. dakle, nešto ti nie uspilo, i ti to rješavaš napalmom. nema nužno veze sa ženama.
2014-04-16
pa ne srusi se svijet u tome i jeste stvar, picke ko salate okolo a skoro sve su dobre u seksu....novo doba jebigav_vlado wrote:A biće da je bio ograničen samo na nju,ode ona njemu se ruši svijet i on se sveti ubivši najmilije.....prckov wrote:jebote koja mrznja, nije da zene ne znaju kenjat al ubit svoje dijete je van pameti. Ne razumijem zasto je nekim muskarcima jedna (njihova) zena toliko vazna i jedina da ne iskoriste druge opcije u zivotu
2014-04-19
Poraz za njega u svakom slučaju,a osveta mora biti nešto najdraže...mislim da je on bio slabić,poremećena karaktera....šteta djeteta..aben wrote:pa, ako baš moran biti psiholog,prckov wrote:jebote koja mrznja, nije da zene ne znaju kenjat al ubit svoje dijete je van pameti. Ne razumijem zasto je nekim muskarcima jedna (njihova) zena toliko vazna i jedina da ne iskoriste druge opcije u zivotu
mislin da je tu rieč o porazu. dakle, nešto ti nie uspilo, i ti to rješavaš napalmom. nema nužno veze sa ženama.
2015-07-28
oću reći da tako određeni dio bell kurve reagira na poraze, anihilaciom. takvi bi dali guzice za atomsku bunbu.v_vlado wrote:Poraz za njega u svakom slučaju,a osveta mora biti nešto najdraže...mislim da je on bio slabić,poremećena karaktera....šteta djeteta..aben wrote:pa, ako baš moran biti psiholog,prckov wrote:jebote koja mrznja, nije da zene ne znaju kenjat al ubit svoje dijete je van pameti. Ne razumijem zasto je nekim muskarcima jedna (njihova) zena toliko vazna i jedina da ne iskoriste druge opcije u zivotu
ne bi ja to nazva osvetom, jer držin da za osvetiti se moraš sam ostat živ.
2014-04-16
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Još nije dobila mandat premijerke, a već je ušla u ‘rat‘ s Francuzima
» Susjeda je na Cijepise dobila poziv za 2. dozu. Nije primila ni prvu
» Zlatna ribica koja nije mogla plivati dobila "invalidska kolica"
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
» Susjeda je na Cijepise dobila poziv za 2. dozu. Nije primila ni prvu
» Zlatna ribica koja nije mogla plivati dobila "invalidska kolica"
» Američki biznismen otkrio: Kolinda je dobila karte za Trumpovu inauguraciju, ali nije htjela ići
» HRVATSKA 24 GODINE NAKON OLUJE DOBILA 1.687 NOVIH BRANITELJA Ta brojka nije konačna, zahtjevi se još uvijek mogu podnositi
Page 2 of 4