Ako laže koza ne laže rog
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ako laže koza ne laže rog
Pošto nafta?Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče! Ukrajinci su se zaigrali s Amerima pa im pederi usred rata se posrali na sve ono za što se bore, vjeruju, misle... Takva poniženja su se rijetko vidjela kroz povijest čovječanstva.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Još bolje je s druge strane kada se kao za kršćane i kršćanske ciljeve protiv zle amerike bore čečeni, dagestanci i ostale mujage koje kolju i viču alahu ekberFénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče! Ukrajinci su se zaigrali s Amerima pa im pederi usred rata se posrali na sve ono za što se bore, vjeruju, misle... Takva poniženja su se rijetko vidjela kroz povijest čovječanstva.
Guest- Guest
Inače u redovima ukro nacista bore se čečenski islamisti
U borbama na istoku Ukrajine poginuo je u ponedjeljak Isa Munajev, vođa čečenskih dragovoljaca koji su se borili na ukrajinskoj strani u sukobu i zapovjednik čečenske islamističke bojne „Džohar Dudajev“.
Ukrajina: Poginuo vođa čečenskih dragovoljaca Isa Munajev
( kako bi ono ero reka -inscalah)U borbama na istoku Ukrajine poginuo je u ponedjeljak Isa Munajev, vođa čečenskih dragovoljaca koji su se borili na ukrajinskoj strani u sukobu i zapovjednik čečenske islamističke bojne „Džohar Dudajev“.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
3 kune litra dizela sigurno nije na crpki. Ja idem na vodu i zrak, ne srčem takve suplemente.Ero wrote:Pošto nafta?Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče! Ukrajinci su se zaigrali s Amerima pa im pederi usred rata se posrali na sve ono za što se bore, vjeruju, misle... Takva poniženja su se rijetko vidjela kroz povijest čovječanstva.
Istina... Zato u Siriji i Iraku se posao maximalno odrađuje, a Ero pita mene pošto nafta misleći kako će Ukrajinci s time dobiti biti sretni, sranje će se samo od sebe pokopati a svi mrtvi vratiti. Ludnica jebote...tre91 wrote:Još bolje je s druge strane kada se kao za kršćane i kršćanske ciljeve protiv zle amerike bore čečeni, dagestanci i ostale mujage koje kolju i viču alahu ekber
Guest- Guest
Ima i moju podršku, neka samo drži tempo..Nafta mora biti ispod 10 dolara/barel, kao što je i bila.epikur37 wrote:Lavrov u sridu. Odličan diplomat.
2014-04-23
Probaj na'plin?Fénix wrote:3 kune litra dizela sigurno nije na crpki. Ja idem na vodu i zrak, ne srčem takve suplemente.Ero wrote:Pošto nafta?Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče! Ukrajinci su se zaigrali s Amerima pa im pederi usred rata se posrali na sve ono za što se bore, vjeruju, misle... Takva poniženja su se rijetko vidjela kroz povijest čovječanstva.
2014-04-23
Probaj ti. Ti ipak odbrojavaš posljednje dane u životu.Ero wrote:Probaj na'plin?Fénix wrote:3 kune litra dizela sigurno nije na crpki. Ja idem na vodu i zrak, ne srčem takve suplemente.Ero wrote:Pošto nafta?Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče! Ukrajinci su se zaigrali s Amerima pa im pederi usred rata se posrali na sve ono za što se bore, vjeruju, misle... Takva poniženja su se rijetko vidjela kroz povijest čovječanstva.
Guest- Guest
Fénix wrote:Istina... Zato u Siriji i Iraku se posao maximalno odrađuje, a Ero pita mene pošto nafta misleći kako će Ukrajinci s time dobiti biti sretni, sranje će se samo od sebe pokopati a svi mrtvi vratiti. Ludnica jebote...Ero wrote:Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče!
Ukri su i prije krali naftu i plin iz magistralnih vodova.
Sada opet nemaju za platiti plin i naftu, gorivo. Ma nemaju niti ugljena za zimu
a parošenko misli d će ga kupiti jeftino iz Jućne Arike.........hahahahahhahahahaha
Sada pregovara za kupiti ugljen iz Donbasa.
2014-04-20
Nemaju qrca i k tome im je stanovništvo koje živi na samom zapadu zemlje počelo odlaziti u Njemačku jer im je država mrtvo slovo na papiru, pa se jadikuju Nijemcima da ih uzmu kako bi živjeli i radili. Loše do bola. Nekakav pravoslavni Mexico.Yehudi wrote:Fénix wrote:Istina... Zato u Siriji i Iraku se posao maximalno odrađuje, a Ero pita mene pošto nafta misleći kako će Ukrajinci s time dobiti biti sretni, sranje će se samo od sebe pokopati a svi mrtvi vratiti. Ludnica jebote...Ero wrote:Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče!
Sada opet nemaju za platiti plin i naftu, gorivo. Ma nemaju niti ugljena za zimu
a parošenko misli d će ga kupiti jeftino iz Jućne Arike.........hahahahahhahahahaha
Guest- Guest
Fénix wrote:Probaj ti. Ti ipak odbrojavaš posljednje dane u životu.Ero wrote:Fénix wrote:Ero wrote:Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče!
2014-04-20
Yehudi wrote:Fénix wrote:Istina... Zato u Siriji i Iraku se posao maximalno odrađuje, a Ero pita mene pošto nafta misleći kako će Ukrajinci s time dobiti biti sretni, sranje će se samo od sebe pokopati a svi mrtvi vratiti. Ludnica jebote...Ero wrote:Fénix wrote:Krim je Rusija i kraj priče!
Dogodine ste na Dnjepru, a?
2014-04-23
Sa'će i Turski tok, bi'će plina i nafte kolko oš...skoro pa za badave...
2014-04-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ANEMIJA LAŽE ,,,diktatorski morbidno laže
» Ako laže reis ne laže rog
» Napustio London i otišao da živi kao koza
» Jevrejin popušio od ljubitelja koza i Nemaca
» Netko bi ovim ljudima mora objasnit da kod nas nema koza..:)
» Ako laže reis ne laže rog
» Napustio London i otišao da živi kao koza
» Jevrejin popušio od ljubitelja koza i Nemaca
» Netko bi ovim ljudima mora objasnit da kod nas nema koza..:)
Page 2 of 2