Trump pokreće masovno kresanje državne potrošnje(osim na vojsku hhh)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump pokreće masovno kresanje državne potrošnje(osim na vojsku hhh)
..ma njemu su svi uhjebi koji rade u gradskim i drzavnim sluzbama....nema oni koji fizicki nesto rade..svi su u uredima...ne vidi..one koji rade u gradskim ili drzavnim sluzbama koji ciste ulice,kopaju kanale,rmbace od jutra do sutra po suncu,kisi,snjegu..no to su 'uhljebi'aben wrote:nihiluse, dosadan si s uhljebima;vuksadinare wrote:a i ti si dosadan sa uhljebima...di ti pak radis?...da nisi privatnik mozda..Pinochet wrote:zamisli da RH država sreže potrošnju za recimo 20%.. sa 120milijardi da padne recimo na 100milijardi kn.. digli bi se uhljebi i zapalili bi državu
radi za uhljebe, trpi i muči, i više nećeš biti dosadan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nisu uhljebi nego "ukrusi"
Guest- Guest
ne ramo rizanje porezov, nego rizanje regulacija.Pinochet wrote:doduše vidit ćemo šta će napraviti.. čitam neke komentare , ameri su za razliku od socijalistički nastrojenih hrvata uglavnom sretni radi rezova, ali kaže da sumnjaju u ovakve duboke rezove, da nitko nema muda ..
ali kažu da USA proračun godišnje raste oko 2%, i da samo zadrži na istoj razini... super je..
vidit ćemo
tu je i obećano rezanje poreza i regulacija vidit ćemo i to
merikunski porezni sistem je lutrija, niko više nezna ni prebrojiti clanke, a kamoli ih interpretirati.
neki dun su dali jedun porezni izračun 20 različitih stručnjaka, svi su dobili različite rezultate.
2014-04-16
srbi i jezikGround Biscuits wrote:nisu uhljebi nego "ukrusi"
2014-04-16
svi ki su na proračunu su uhljebi. nema to njemu -meni.vuksadinare wrote:..ma njemu su svi uhjebi koji rade u gradskim i drzavnim sluzbama....nema oni koji fizicki nesto rade..svi su u uredima...ne vidi..one koji rade u gradskim ili drzavnim sluzbama koji ciste ulice,kopaju kanale,rmbace od jutra do sutra po suncu,kisi,snjegu..no to su 'uhljebi'aben wrote:nihiluse, dosadan si s uhljebima;vuksadinare wrote:a i ti si dosadan sa uhljebima...di ti pak radis?...da nisi privatnik mozda..Pinochet wrote:zamisli da RH država sreže potrošnju za recimo 20%.. sa 120milijardi da padne recimo na 100milijardi kn.. digli bi se uhljebi i zapalili bi državu
[size=31]ako ne zarađuješ na slobodnon tržištu u dobrovoljnim razmjenama, ili si uhljeb ili kriminalac ili oboje.
[/size]
2014-04-16
paa hleb je Srpska rec a kruh hrvijanska ili gresim?
Guest- Guest
Sinoc sam otvorio temu slicnu ovoj :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15482-jack-ma-americka-ekonomija-usporava-jer-previse-novca-trose-na-ratove
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15482-jack-ma-americka-ekonomija-usporava-jer-previse-novca-trose-na-ratove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
grišiš.Ground Biscuits wrote:paa hleb je Srpska rec a kruh hrvijanska ili gresim?
2014-04-16
deda wrote:proračun donosi Kongres, a ne Trump
Kongres odlučuje i koliki je budžet predsjednikova ureda...
:D
Trump i jest senat, senat drže republikanci, dapače republikanska ideologija je uvijek naklonjena maloj i slaboj državi(to je glavni ideološki faktor njihov) tako da republikanci jedva čekaju rezanje države(i potrošnje i poreza)
Guest- Guest
ma da...a isto punis proracun porezom ko i ovaj kod privatnika..samo sto je jso taj i bolje placen..sto ti msilis da u drzavnim sluzbama ili gradskim svi imaju neke bogovske place..ahaha..ja radim za 3800...a onaj u privatnom vrticu za isti posao..dobije placu 5500..a nista vise od mene ne radi..cisti snjeg,boja ograde,kosi travu,popravlja sitnice u vrticu..sve istoaben wrote:svi ki su na proračunu su uhljebi. nema to njemu -meni.vuksadinare wrote:..ma njemu su svi uhjebi koji rade u gradskim i drzavnim sluzbama....nema oni koji fizicki nesto rade..svi su u uredima...ne vidi..one koji rade u gradskim ili drzavnim sluzbama koji ciste ulice,kopaju kanale,rmbace od jutra do sutra po suncu,kisi,snjegu..no to su 'uhljebi'aben wrote:nihiluse, dosadan si s uhljebima;vuksadinare wrote:a i ti si dosadan sa uhljebima...di ti pak radis?...da nisi privatnik mozda..Pinochet wrote:zamisli da RH država sreže potrošnju za recimo 20%.. sa 120milijardi da padne recimo na 100milijardi kn.. digli bi se uhljebi i zapalili bi državu
[size=31]ako ne zarađuješ na slobodnon tržištu u dobrovoljnim razmjenama, ili si uhljeb ili kriminalac ili oboje.
[/size]
2015-09-08
..ide na godisnji kad i ja..i na bozicnim i novogodisnjim i uskrsnjim praznicima je..
2015-09-08
Pinochet wrote:
Trump i jest senat, senat drže republikanci, dapače republikanska ideologija je uvijek naklonjena maloj i slaboj državi(to je glavni ideološki faktor njihov) tako da republikanci jedva čekaju rezanje države(i potrošnje i poreza)
bit će opet priča o "fiscal cliff" i sve po starom, razlika je samo što republikanci žele da država više subvencionira bogate milijunaše na štetu srednjeg sloja
https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_fiscal_cliff
to vama neukima prodaju propagandu jer vi pušite te laži, vjerujete u njih i želite da budu stvarne, ne zanima vas istina
---
godina 1945. guverner NY FEDa Beardsley Ruml drži govor
http://www.huffingtonpost.com/warren-mosler/taxes-for-revenue-are-obs_b_542134.html
70 godina poslije vi još uvijek pričate iste gluposti, ne možete zbrojiti 2 i 2, jer je 4 protivno vašoj vjeri, 4 je protuvno ideologiji koju slijedite
Guest- Guest
o čemu govoriš, čoviče božji,vuksadinare wrote:ma da...a isto punis proracun porezom ko i ovaj kod privatnika..samo sto je jso taj i bolje placen..sto ti msilis da u drzavnim sluzbama ili gradskim svi imaju neke bogovske place..ahaha..ja radim za 3800...a onaj u privatnom vrticu za isti posao..dobije placu 5500..a nista vise od mene ne radi..cisti snjeg,boja ograde,kosi travu,popravlja sitnice u vrticu..sve istoaben wrote:svi ki su na proračunu su uhljebi. nema to njemu -meni.vuksadinare wrote:..ma njemu su svi uhjebi koji rade u gradskim i drzavnim sluzbama....nema oni koji fizicki nesto rade..svi su u uredima...ne vidi..one koji rade u gradskim ili drzavnim sluzbama koji ciste ulice,kopaju kanale,rmbace od jutra do sutra po suncu,kisi,snjegu..no to su 'uhljebi'aben wrote:nihiluse, dosadan si s uhljebima;vuksadinare wrote:
a i ti si dosadan sa uhljebima...di ti pak radis?...da nisi privatnik mozda..
[size=48]ako ne zarađuješ na slobodnon tržištu u dobrovoljnim razmjenama, ili si uhljeb ili kriminalac ili oboje.
[/size]
kakove veze imo koliku ki ploću imo i koliko rodi?
rič je o tomu da uhljebi ne ploćaju porez i ne dobivaju šoldi u dobrovoljnoj razmjeni.
2014-04-16
deda wrote:
70 godina poslije vi još uvijek pričate iste gluposti, ne možete zbrojiti 2 i 2, jer je 4 protivno vašoj vjeri, 4 je protuvno ideologiji koju slijedite
ako ja oću da je meni 2+2= 7,
nemo toga centralnog planera ki me more natirati da upišen četire. moja je bilježnica, moja olovka, i moj račun.
bogati, prvo zabroniš sva plaćanja osin u lopovskoj valuti pod prijetnjon tamnice, a unda govoriš o našoj ideologiziranosti?
unreal...press
2014-04-16
pa nebi reko'aben wrote:grišiš.Ground Biscuits wrote:paa hleb je Srpska rec a kruh hrvijanska ili gresim?
Guest- Guest
normalno da ne bi.Ground Biscuits wrote:pa nebi reko'aben wrote:grišiš.Ground Biscuits wrote:paa hleb je Srpska rec a kruh hrvijanska ili gresim?
jedino ča je gore od običnog školovanja je obično srbsko školovanje
2014-04-16
jebiga onda se drugi put školuj kod hrvijanaca
Guest- Guest
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Pravopisna_pitanja/Arhiv_11
2014-04-16
i kad cete nam platiti ratnu odstetu za koristenje nasih reci?
Guest- Guest
imali bi jedna ogromni šator, a Klemm i plaćenici bi zapalili pola ZagrebaPinochet wrote:zamisli da RH država sreže potrošnju za recimo 20%.. sa 120milijardi da padne recimo na 100milijardi kn.. digli bi se uhljebi i zapalili bi državu
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brojke su jasne, bez povećanja državne potrošnje čeka nas propast
» Dobar primjer državne potrošnje koju treba povećati(opaska autora teme :D)
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
» Trump poručuje Rusima: Povucite vojsku iz Venezuele
» Dobar primjer državne potrošnje koju treba povećati(opaska autora teme :D)
» Počelo je: Trump pokreće reviziju balkanske politike!
» Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
» Trump poručuje Rusima: Povucite vojsku iz Venezuele
Page 2 of 2