Cijeli HEP je potrebno prodati da se otkupi pola INA-e
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cijeli HEP je potrebno prodati da se otkupi pola INA-e
Evo ti ideja, prodaj ostatak INA-e za 2 milijarde € i neće ti biti potrebno više radit. Ja ti sredim proviziju. Može?debotoijusto wrote:
...sad mogu poc nesto korisno radit
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Evo ti ideja, prodaj ostatak INA-e za 2 milijarde € i neće ti biti potrebno više radit. Ja ti sredim proviziju. Može?debotoijusto wrote:
da odlucujem stavio bi na trziste jedno 5-10% "nasih" dionica jos danas
i imao plan prodaje/kupnje/ostalo za naredni period
zasigurno ne bi na bozic umjesto cestitke gradjanima koji slave objavio laz o kupovini
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zovi Asilu da ti pomogne u akviziciji. Ovo je izvanrdena prilika za zaradit veliku lovu...Ako je vjerovati Asili i vašim medijima.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Evo ti ideja, prodaj ostatak INA-e za 2 milijarde € i neće ti biti potrebno više radit. Ja ti sredim proviziju. Može?debotoijusto wrote:
zasigurno ne bi na bozic umjesto cestitke gradjanima koji slave objavio laz o kupovini
2016-07-22
Smiri se...Eroo wrote:Zovi Asilu da ti pomogne u akviziciji. Ovo je izvanrdena prilika za zaradit veliku lovu...Ako je vjerovati Asili i vašim medijima.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Evo ti ideja, prodaj ostatak INA-e za 2 milijarde € i neće ti biti potrebno više radit. Ja ti sredim proviziju. Može?debotoijusto wrote:
Kermit-
2014-04-17
2016-07-22
asilovski wrote:15 da ali tu su ulaganja, penali i sl. sve to u ugovoru je navedeno još samo da u SAD-u izgube arbitražu pozicija RH-a je nemoguća, po meni neće biti od toga ništa, ali HEP bi trebalo prtodati jer ako ništa generira lopovlukmarcellus wrote:asilovski wrote:"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
MOL trenutno drži 49,08 posto Ininih dionica te po tržišnoj cijeni, njegov udjel vrijedi otprilike 1,9 milijardi eura.
Znači 14,5 plus ulaganja i penali znači oko 17 mild. kn +
a 25% HEP-a vrijedi 4 mild. kn
heheheh
Odavde treba bježati
to su točno brojke koje sam ja iznio nedavno u jednom tekstu, za četvrtinu hepa možemo dobit pet milijardi ako, a mađarski udio u ini sam napisao da je 15 milijardi
jasno
Similar topics
» Ukrajina pola-pola
» Švedskoj godišnje potrebno 64.000 imigranata
» Kako Hrvatu prodati automobil
» Slovenija će prodati 33 državna preduzeća
» Švedska ide prodati oružje vehabijama
» Švedskoj godišnje potrebno 64.000 imigranata
» Kako Hrvatu prodati automobil
» Slovenija će prodati 33 državna preduzeća
» Švedska ide prodati oružje vehabijama
Page 2 of 2