Cijeli HEP je potrebno prodati da se otkupi pola INA-e
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Cijeli HEP je potrebno prodati da se otkupi pola INA-e
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/madari-progovorili-o-otkupu-ine-od-mol-a-orbanov-sef-diplomacije-otkrio-sto-bi-u-slucaju-da-pristanu-na-hrvatsku-ideju-trazili-za-pocetak/5527871/
Kermit-
2014-04-17
Re: Cijeli HEP je potrebno prodati da se otkupi pola INA-e
"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
MOL trenutno drži 49,08 posto Ininih dionica te po tržišnoj cijeni, njegov udjel vrijedi otprilike 1,9 milijardi eura.
Znači 14,5 plus ulaganja i penali znači oko 17 mild. kn +
a 25% HEP-a vrijedi 4 mild. kn
heheheh
Odavde treba bježati
MOL trenutno drži 49,08 posto Ininih dionica te po tržišnoj cijeni, njegov udjel vrijedi otprilike 1,9 milijardi eura.
heheheh
Odavde treba bježati
Kermit-
2014-04-17
zapravo je dalićka točno rekla kako dio ine koji drži mol vrijedi 25% HEP-a tj 4,6 milijardi kuna.
razlika do 10 milijardi koliko traže Mađari biti će plijen koji će podijeliti orban i ekipa, ljiga i hdz ekipa, božo i ćuprijaneri te ona što po americi traži novi posao.
jedino kaj još moraju dogovoriti koliko će kome pripasti.
poslije će se svi polako povući iz visoke politike i životariti od onoga što su ušparali...
razlika do 10 milijardi koliko traže Mađari biti će plijen koji će podijeliti orban i ekipa, ljiga i hdz ekipa, božo i ćuprijaneri te ona što po americi traži novi posao.
poslije će se svi polako povući iz visoke politike i životariti od onoga što su ušparali...
sitting_bull-
2015-09-28
pa mogla bi to biti najveća pljačka tisućljeća, ono baš smrdi na taj scenario što si rekao.. proda se HEP , da bi se kupila bezvrijedna firma, pitajte bilo kojeg nezavisnog ekonomskog analitičara što misli o toj kupnji, svi će reći da je sranje, ali lagano bi HDZovci mogli se nakrasti love, zajedno sa nekim mađarima, i onda lagano lovu na švicarski račun, i kada prdne država , uteknu tamo i adiositting_bull wrote:zapravo je dalićka točno rekla kako dio ine koji drži mol vrijedi 25% HEP-a tj 4,6 milijardi kuna.
Guest- Guest
asilovski wrote:"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
heheheh
Odavde treba bježati
to su točno brojke koje sam ja iznio nedavno u jednom tekstu, za četvrtinu hepa možemo dobit pet milijardi ako, a mađarski udio u ini sam napisao da je 15 milijardi
Ne, mađarski dio INA-e sada tržišno vrijedi 14,5 mild kn pa imaš cijenu pa pomnoži pobogu, ali tu nisu ubrojana ulaganja i penali, HEP po Bloombergu i analizi 16 mild. kn cijeli znači 1/4 4 mild. kn, osim toga Orbanu do sada nisu soroševci našli jednu aferu sa parama i on ako krade nije u svakom slučaju dr. Ivo, Dalićka, Vrdoljak i sl. šljam u biti on nije hrvat to je najbitnije za znat on voli svoju domovinusitting_bull wrote:zapravo je dalićka točno rekla kako dio ine koji drži mol vrijedi 25% HEP-a tj 4,6 milijardi kuna.
Kermit-
2014-04-17
pa nisu svi hrvati lopine majko mu..ovo je sovenstvoasilovski wrote:Ne, mađarski dio INA-e sada tržišno vrijedi 14,5 mild kn pa imaš cijenu pa pomnoži pobogu, ali tu nisu ubrojana ulaganja i penali, HEP po Bloombergu i analizi 16 mild. kn cijeli znači 1/4 4 mild. kn, osim toga Orbanu do sada nisu soroševci našli jednu aferu sa parama i on ako krade nije u svakom slučaju dr. Ivo, Dalićka, Vrdoljak i sl. šljam u biti on nije hrvat to je najbitnije za znat on voli svoju domovinusitting_bull wrote:zapravo je dalićka točno rekla kako dio ine koji drži mol vrijedi 25% HEP-a tj 4,6 milijardi kuna.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
15 da ali tu su ulaganja, penali i sl. sve to u ugovoru je navedeno još samo da u SAD-u izgube arbitražu pozicija RH-a je nemoguća, po meni neće biti od toga ništa, ali HEP bi trebalo prtodati jer ako ništa generira lopovlukmarcellus wrote:asilovski wrote:"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
heheheh
Odavde treba bježati
to su točno brojke koje sam ja iznio nedavno u jednom tekstu, za četvrtinu hepa možemo dobit pet milijardi ako, a mađarski udio u ini sam napisao da je 15 milijardi
Kermit-
2014-04-17
nisi vjerojatno ti i većina nas, ali lopova čini prilika, a kod nas ne postoji čak niti moralna osuda to se smatra uspjehom, mudrošću, snalaženjem, naravno i Crkva u Hrvata drži lojtre i blagoslov lopovima i zato joj od svog srca hvalavuksadinare wrote:pa nisu svi hrvati lopine majko mu..ovo je sovenstvoasilovski wrote:Ne, mađarski dio INA-e sada tržišno vrijedi 14,5 mild kn pa imaš cijenu pa pomnoži pobogu, ali tu nisu ubrojana ulaganja i penali, HEP po Bloombergu i analizi 16 mild. kn cijeli znači 1/4 4 mild. kn, osim toga Orbanu do sada nisu soroševci našli jednu aferu sa parama i on ako krade nije u svakom slučaju dr. Ivo, Dalićka, Vrdoljak i sl. šljam u biti on nije hrvat to je najbitnije za znat on voli svoju domovinusitting_bull wrote:zapravo je dalićka točno rekla kako dio ine koji drži mol vrijedi 25% HEP-a tj 4,6 milijardi kuna.
Kermit-
2014-04-17
ne nego..psotenima ljeno se aktivirati znacajnije u politici...nego po onom blesimetarskom..'sto ja tu mogu..'..mozes ako se dignes ispred televirota i kompica i iazđes na teren..asilovski wrote:nisi vjerojatno ti i većina nas, ali lopova čini prilika, a kod nas ne postoji čak niti moralna osuda to se smatra uspjehom, mudrošću, snalaženjem, naravno i Crkva u Hrvata drži lojtre i blagoslov lopovima i zato joj od svog srca hvalavuksadinare wrote:pa nisu svi hrvati lopine majko mu..ovo je sovenstvoasilovski wrote:Ne, mađarski dio INA-e sada tržišno vrijedi 14,5 mild kn pa imaš cijenu pa pomnoži pobogu, ali tu nisu ubrojana ulaganja i penali, HEP po Bloombergu i analizi 16 mild. kn cijeli znači 1/4 4 mild. kn, osim toga Orbanu do sada nisu soroševci našli jednu aferu sa parama i on ako krade nije u svakom slučaju dr. Ivo, Dalićka, Vrdoljak i sl. šljam u biti on nije hrvat to je najbitnije za znat on voli svoju domovinusitting_bull wrote:zapravo je dalićka točno rekla kako dio ine koji drži mol vrijedi 25% HEP-a tj 4,6 milijardi kuna.
2015-09-08
ovo sto se pise po forumima..facu..twitterima..je nula..zero..kao da dobar dio njih na vlasti to cita...i ako i citaju..fucka im se..dok su ovi u toplim sobama i trkeljaju na kompu..ali akd se izađe na ulice..onda ej to drugi par opanaka
2015-09-08
Je li to INA vrijedna 3.87 milijardi €?marcellus wrote:asilovski wrote:"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
heheheh
Odavde treba bježati
Onda prodajte vaš udio za 3.87-1.9 = cca 2 milijarde € i mirna oporba.
Predlažem Asilu da on trži vaš udio. Ako vam ne donese 2 mili. € objesite ga na Jelačić placu.
Last edited by Eroo on 20/1/2017, 08:05; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
?Eroo wrote:Je li to INA vrijedna 3.87 milijardi €?marcellus wrote:asilovski wrote:"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
heheheh
Odavde treba bježati
Onda prodajte za 3.87-1.9 = cca 2 milijarde € i mirna oporba.
Kermit-
2014-04-17
Asila, imaš iznad računicu.
Hahahaaaa....mađarski udio je 1,9 milijardi, a ostatak je najvjerojatnije 400 mio.
Hahahaaaa....mađarski udio je 1,9 milijardi, a ostatak je najvjerojatnije 400 mio.
2016-07-22
kraljica
KRALJICA
...sad mogu poc nesto korisno radit
KRALJICA
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koji ste vi mangupi. Mislim petokolonaši. Samo malo im okreneš podatke i gotovi su sa svojom pričom.
Mutavče nepismeni, di si se izgubio? Traži varijantu, jadnik...asilovski wrote:?Eroo wrote:Je li to INA vrijedna 3.87 milijardi €?marcellus wrote:asilovski wrote:"Događa se da dolazi do promjena državne privatizacijske strategije i mi to razumijemo", izjavio je Szijjarto, podsjetivši da je sličnih iskustava imala i Mađarska. No, pregovaračke strane moraju biti svjesne da "barem iznos koji je Mađarska dala kroz ulaganja u Inu mora biti vraćen u Mađarsku u slučaju otkupa udjela u Ini", naveo je Szijjarto za novinsku agenciju MTI u srijedu, a u četvrtak prenose pojedini mađarski portali.
heheheh
Odavde treba bježati
Onda prodajte za 3.87-1.9 = cca 2 milijarde € i mirna oporba.
2016-07-22
Ojjj, Asila (može i matematičar šiting), ajd prodaj Mađarim ostatak INA-e za 2 milijarde €,
a onda se od toga može napravit barem dvije nove novcate. Ni Yoda ti ne može pomoć.
a onda se od toga može napravit barem dvije nove novcate. Ni Yoda ti ne može pomoć.
Evo ti ideja, prodaj ostatak INA-e za 2 milijarde € i neće ti biti potrebno više radit. Ja ti sredim proviziju. Može?debotoijusto wrote:
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukrajina pola-pola
» Švedskoj godišnje potrebno 64.000 imigranata
» Kako Hrvatu prodati automobil
» Slovenija će prodati 33 državna preduzeća
» Švedska ide prodati oružje vehabijama
» Švedskoj godišnje potrebno 64.000 imigranata
» Kako Hrvatu prodati automobil