Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
tko god na vlasti bio kriv je...vise pozitive ..niste gladni..tu je mnogima dobro
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako je!kic wrote:
EU i otvoreno europsko tržište rada je uzrok..
Tržište rada je uzrok a ne loša politika vladajućih. Bravo!
Tržište rada je krivo za propast najbogatijeg dijela Hrvatske i egzodusa ljudi iz tog kraja... Ma da.
Ajde fala ti kaj si nas prosvijetlio.
nije nego je uzrok iseljavanja.. zato jer Hrvati ne moraju ovdje biti nezaposleni ili lomiti leđa za 3000kn da bi hranili uhljebe i lopine iz HDZa nego mogu otić i radit bilo gdje u EU što i čine i to podržavam. Ovi državu treba izgladniti da krepa u agoniji , dok ne napravi prave reforme(liberalizacija, de-regularizacija i rezanje poreza)provocator wrote:Tako je!kic wrote:
Tržište rada je krivo za propast najbogatijeg dijela Hrvatske i egzodusa ljudi iz tog kraja... Ma da.
Guest- Guest
Opet ispada po staroj poslovici
Tko je jsmio jamio je
Drugi odite na zajednicko trziste rada
A cemu smo onda dobili drzavu, pizda mu materina ?
Da odemo u druge
A idiota
Tko je jsmio jamio je
Drugi odite na zajednicko trziste rada
A cemu smo onda dobili drzavu, pizda mu materina ?
Da odemo u druge
A idiota
asilovski wrote:Mi skoro i nemamo stranih ulaganja, zapošljvanja, pomaka u pravosuđu, upravi apsolutno ništa
zato što slabo trošite, tko je lud ulagati u proizvodnju kad ne može prodati proizvod
uživate u štednji
Guest- Guest
nema niti štednje, to je isto fikcija ja ne znam niti jednog mladog koji ima štednju kada su troškovi enormni, osim toga država je napravila okvir pravne i ine nesigurnosti, širenja panike, izmjene zakona i dr. koje generira brigu za preživljavanje i budućnost zato ljudi štede jer žive kao prije 700 godina svaki čas mogu ostati bez svega, svi su u kurcu, depresivni, ludi, ljudi odlaze, a sve je više socijale, zaporavo socijale je ovdje ko u Bangladešu, jednostavno Hrvati nisu 1991.g. bili spremni za samostalnu državu to je bila ogroman pogreška koja će ovaj divni narod stajati biološke opstojnosti. Sinergija hadezea sa Crkvom će uništiti i to biološki ovaj narod što će reći da su komunjare bile u pravu kada su jebale majku Crkvi jednostavno ona se pokazala kao nazadna, retrogradna polukriminalna organizacija koja na koncu radi protiv vlastitog naroda a siguran sam da čak toga nije niti svjesna što je još strašnijededa wrote:asilovski wrote:Mi skoro i nemamo stranih ulaganja, zapošljvanja, pomaka u pravosuđu, upravi apsolutno ništa
zato što slabo trošite, tko je lud ulagati u proizvodnju kad ne može prodati proizvod
uživate u štednji
Kermit-
2014-04-17
mladi nemaju stednju no njihovi roditelji imaju
za "crne dane" i jednog dana ce tu stednju cuvati njihovi klinci
to je ekonomija koju zagovaraju gradjani HR
za "crne dane" i jednog dana ce tu stednju cuvati njihovi klinci
to je ekonomija koju zagovaraju gradjani HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
asilovski wrote:nema niti štednje, to je isto fikcijadeda wrote:asilovski wrote:Mi skoro i nemamo stranih ulaganja, zapošljvanja, pomaka u pravosuđu, upravi apsolutno ništa
uživate u štednji
koja fikcija, imate 400 milijardi na štednji u kešu
BDP cijele države je 320 milijardi
i još ste protiv toga da država javnom potrošnjom nadomjesti nedostatak privatne potrošnje
Guest- Guest
Jesi li se već dogovorio s Mađarima za odkup ostatka INA-e za 2 milijarde €?asilovski wrote:Mi skoro i nemamo stranih ulaganja, zapošljvanja, pomaka u pravosuđu, upravi apsolutno ništa
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
asilovski wrote:osim toga država je napravila okvir pravne i ine nesigurnosti, širenja panike
to rade novinari, oni ne prodaju vijesti, oni prodaju oglasni prostor, a histerija i panika odlično privlače čitatelje da pogledaju najnoviji oglas
pitaj marcelusa koji su mu članci najčitaniji
Guest- Guest
deda wrote:koja fikcija, imate 400 milijardi na štednji u kešu
Staistika je jebena stvar. 4000 000 ljudi + Todorić i Tedeschi uštedimo 10 000 000 kn mjesečno. Doduše od toga je od njih dvojice 9 990 000 :D
catabbath-
2015-08-22
asilovski wrote:Sinergija hadezea sa Crkvom će uništiti i to biološki ovaj narod što će reći da su komunjare bile u pravu kada su jebale majku Crkvi jednostavno ona se pokazala kao nazadna, retrogradna polukriminalna organizacija koja na koncu radi protiv vlastitog naroda a siguran sam da čak toga nije niti svjesna što je još strašnije
nedostatak kvalitetnog kadra, svećenstvo je intelektualni prosjek
Guest- Guest
Kada bi recimo imao prihode kao muž od Dalićke, nebi mi bio problem uštediti 1-2 prosječne plaće.
Genijalno!!! Kaj jedeš da si tak pametan... O krvi ti irudove... S kom sam ja u Europu ušao?!Pinochet wrote:nije nego je uzrok iseljavanja.. zato jer Hrvati ne moraju ovdje biti nezaposleni ili lomiti leđa za 3000kn da bi hranili uhljebe i lopine iz HDZa nego mogu otić i radit bilo gdje u EU što i čine i to podržavam. Ovi državu treba izgladniti da krepa u agoniji , dok ne napravi prave reforme(liberalizacija, de-regularizacija i rezanje poreza)provocator wrote:Tako je!kic wrote:
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Danas više Hrvata podržava EU nego na referendumu 2012.
» Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» 'Misao' Vulina:Kome je ustaski vikar Stepinac svetac tome je gradjanski rat velikosrpska agresija!
» Danas više Hrvata podržava EU nego na referendumu 2012.
» Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» 'Misao' Vulina:Kome je ustaski vikar Stepinac svetac tome je gradjanski rat velikosrpska agresija!
Page 2 of 2