FRancuska: Lepen vod!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: FRancuska: Lepen vod!
Meni je i Fillon ok, ali bojim se da bi ga ipak matica dohvatila i sazvakala....sigurniji sam s lepenkom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima i lokalni i parlamentarni izbori .....bacit ce se još koji isilovac u akciju u međuvremenu a to je porast desnice.epikur37 wrote:Meni je i Fillon ok, ali bojim se da bi ga ipak matica dohvatila i sazvakala....sigurniji sam s lepenkom.
Lijevica u Francuskoj je kaput.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gotova je Francuska, to je nebitno...iako može biti bitnija za neke druge izboreRayMabus wrote:Ima i lokalni i parlamentarni izbori .....bacit ce se još koji isilovac u akciju u međuvremenu a to je porast desnice.epikur37 wrote:Meni je i Fillon ok, ali bojim se da bi ga ipak matica dohvatila i sazvakala....sigurniji sam s lepenkom.
Lijevica u Francuskoj je kaput.
2014-04-15
Pomalo, francuska je clanica vijeca sigurnosti i nuklearna sila......nesto cemu njemacka ne.moze ni pribliziti se......
Stigne se rekuperat. Malo ce biti brute ali cuj sto se moze
Stigne se rekuperat. Malo ce biti brute ali cuj sto se moze
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dođe isilovac i pobije desetke ljudi negdje u nekoj evropskoj državi.
Sad imaš recimo 100 ljudi i 60 je za lijevicu a 40 za desnicu al nakon napada pet ljudi ce iz lijevice glasat za desnicu .....onda opet tako napad ....pa opet .....i lijevica na kraju spadne na 30-ak ljudi .-.....s time se nedobivaju izbori ( manje od 50% birackog tijela ).
Sad imaš recimo 100 ljudi i 60 je za lijevicu a 40 za desnicu al nakon napada pet ljudi ce iz lijevice glasat za desnicu .....onda opet tako napad ....pa opet .....i lijevica na kraju spadne na 30-ak ljudi .-.....s time se nedobivaju izbori ( manje od 50% birackog tijela ).
2014-04-11
Sad samo zamislite da moj brat Epi ima vlastiti portal....
Eroo wrote:Sad samo zamislite da moj brat Epi ima vlastiti portal....
Ima
https://www.opensocietyfoundations.org/
2014-04-15
Bitno je samo da ISIL s vremena na vrijeme napravi neko shranje po Francuskoj i da lijevica tj liberali gube glasacko tijelo i nikad nedođu na vlast više.
Sve ostalo je sporedno.
Sve ostalo je sporedno.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2