FRancuska: Lepen vod!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
FRancuska: Lepen vod!
https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-19/le-pen-moves-into-first-in-french-race-le-monde-poll-shows
Kermit-
2014-04-17
Re: FRancuska: Lepen vod!
najebse krscani a pobjedjuju komunisti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma da ....još kad socijalisti u drugom krugu glasaju za Fillona onda ce vodit samo kolo na mom kurzu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nego nisi mi opisao kakav je osjecaj biti izdan od svojih...jer gorak?...epikur37 wrote:odlično, sve se lijepo slaže :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:nego nisi mi opisao kakav je osjecaj biti izdan od svojih...jer gorak?...epikur37 wrote:odlično, sve se lijepo slaže :)
a onako, srednje....
pelin i med u isto vrijeme :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Danas je barem 70% komunista na Zapadu religiozno. U Italiji i preko 90%.vuksadinare wrote:najebse krscani a pobjedjuju komunisti
Tako da...živiš u prošlosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Ma da ....još kad socijalisti u drugom krugu glasaju za Fillona onda ce vodit samo kolo na mom kurzu.
Socijalisti će podržati le pen ...pazi šta ti kažem ;)
2015-08-06
posve se izgubio...svjetski poredak mu se ruši pred očimajastreb wrote:Danas je barem 70% komunista na Zapadu religiozno. U Italiji i preko 90%.vuksadinare wrote:najebse krscani a pobjedjuju komunisti
2015-08-06
...dobro je to....tako ti je to kod nas..prije tebe su neki drugi izdani poslije tebe ce netko drugi no rijetko se tko kaje zbog toga..ali nikad to ne ostaje nekaznjeno..to uvijek prati...i tako stoljecima ukrug....nikad ne stajeepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nego nisi mi opisao kakav je osjecaj biti izdan od svojih...jer gorak?...epikur37 wrote:odlično, sve se lijepo slaže :)
a onako, srednje....
pelin i med u isto vrijeme :D
2015-09-08
Ima još nade. Šešelj će postati predsjednik Srbije.epikur37 wrote:posve se izgubio...svjetski poredak mu se ruši pred očimajastreb wrote:Danas je barem 70% komunista na Zapadu religiozno. U Italiji i preko 90%.vuksadinare wrote:najebse krscani a pobjedjuju komunisti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hebe me se ....i onako fizicki negranicimo.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ma da ....još kad socijalisti u drugom krugu glasaju za Fillona onda ce vodit samo kolo na mom kurzu.
Socijalisti će podržati le pen ...pazi šta ti kažem ;)
2014-04-11
uvijek je netko izdan od hrvata moj epikure..jos od kraljeva...zrinskih i frankopana...eugena kvaternika i rakovacke bune...ulaska u kraljevinu jugu..
prodaje dalmacije....prodaje i izdaje posavine..pa evo sad i izdaje zbog sarajeva..nitko stoljecima liso od izdaje ne moze proc..nitko...to ti je moj epikure uobicajno..
prodaje dalmacije....prodaje i izdaje posavine..pa evo sad i izdaje zbog sarajeva..nitko stoljecima liso od izdaje ne moze proc..nitko...to ti je moj epikure uobicajno..
2015-09-08
Naime socijalistima je ona bliza jer je glede ekonomije vise lijevo, prava radnika, drzavna regulativa i poduzeca. To dobija jos vise na vaznosti stoga sto je Fillon teski neoliberal po pitanju ekonomije a to kod Francuza koji su tradicionalno okrenuti stabilnom drzavnom sektoru i sindikatima, ne prolazi. Fajem pred ost le penki s nekih 60%
Last edited by epikur37 on 19/1/2017, 17:42; edited 2 times in total
2015-08-06
Kod nas je 99,7% komunista nakon pada Berlinskog prešlo u katolike, izuzetak smo samo ja i mlado od Josipovića, mi smo oni ne znamo katolici..Svijet zaostajejastreb wrote:Danas je barem 70% komunista na Zapadu religiozno. U Italiji i preko 90%.vuksadinare wrote:najebse krscani a pobjedjuju komunisti
2014-04-15
Svejedno ....bitno da nisu lijevicari na vlasti.epikur37 wrote:Naime socijalistima je ona bliza jer je glede ekonomije vise lijevo, prava radnika, drzavna regulativa i poduzeca. To dobija jos vise na vaznosti stoga sto je Fillon teski neoliberal po pitanju ekonomine a to kod Francuza koji su tradicionalno okrenuti stabilnom drzavnom sektoru i sindikatima.
2014-04-11
poješće "socijalisti" fini komad izmeta i glasati za Fillona umjesto ove što bi novu avangardu rušilaepikur37 wrote:Naime socijalistima je ona bliza jer je glede ekonomije vise lijevo, prava radnika, drzavna regulativa i poduzeca. Ti dobija jos vise na vaznosti stoga sto je Fillon teski neoliberal po pitanju ekonomine a to kod Francuza koji su tradicionalno okrenuti stabilnom drzavnom sektoru i sindikatima.
2014-04-15
Meni je i Fillon ok, ali bojim se da bi ga ipak matica dohvatila i sazvakala....sigurniji sam s lepenkom.
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2