Tramp prepušta Balkan Putinu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tramp prepušta Balkan Putinu
No postoje određeni problemi kod ovog plana jer bi onda cijeli zapad Srbiji pukao sankcije pa prnu ekonomski u cabar pa srpski Majdan pa zbace prorusku vlast u Srbiji tj postoji rizik od gubitka cijele Srbije .....zato se Putinu neide toliko daleko s tom pricom oko Kosova.RayMabus wrote:Jedini ruski interes može biti ovo : upad u sjeverni dio Kosova nekako ili nedat to zapadu i onda kao šema eto kad nepriznajete Krim ja vama to dole taj dio uzurpiram i nemate ni vi cijelovito Kosovo ....tj prebacivanje loptice u zapadno dvorište ....no tu opet je prica trgovine tj da ih pritiska radi Krima i ništa više.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..i to uvrh glave bilo bi mozda par tisuca dragovoljaca..nedovoljno..usotalom nije bilo ni puno srba na krimu niti ih ima tamo donjecku....tako da...tankoRayMabus wrote:Eto možda bi im poslao te dragovoljce i to al to nije dio ruskih snaga nego isto ko četnici na Krimu pa pravoslavna braca ....al sam Putin da se uplece u ratovanje po Kosovu ....pa radi cega i kojeg uopce ruskog interesa ....pa šta ce mu to ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Znači, bit će Velika Srbija?
A ja Hrvat...
A ja Hrvat...
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Tu je krčmar. Vidi kako te gleda:vuksadinare wrote:rade se racuni bez krcmara...
Rado bih vam ništo sada rekal glede ''krčmara'' i vaših pustih nad glede Kosova itd., ali neću. Ča bolje verujete va te svoje fantazije, to će vam biti bolnije kad vidite račun ki će vam dojti. A gledati vas kako cvilite kot posrane pizdice ..... e to nima cene.
Zato .... pivo i kokice .... i samo vas pratim.
Stribor-
2015-09-22
...imas swe vremena predomislitcrvenkasti wrote:Znači, bit će Velika Srbija?
A ja Hrvat...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ne treba vam naglasavat da se wishful thinking ne vazi?! ;P
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Tramp će Putinu dati Krim, Ukrajinu i Siriju
» SERWER: Putinu su vrata za Balkan sada otvorena!
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» KREĆE VELIKA BITKA AMERIKE I RUSIJE ZA BALKAN Putinu očajnički trebaju saveznici u pet država bivše Jugoslavije. Trump pokrenuo kontraakciju...
» Vučić zbog stranaca prepušta mandat?
» SERWER: Putinu su vrata za Balkan sada otvorena!
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» KREĆE VELIKA BITKA AMERIKE I RUSIJE ZA BALKAN Putinu očajnički trebaju saveznici u pet država bivše Jugoslavije. Trump pokrenuo kontraakciju...
» Vučić zbog stranaca prepušta mandat?
Page 5 of 5