Tramp prepušta Balkan Putinu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tramp prepušta Balkan Putinu
ko moze kontrolisati cijelu Aziju,nije mogao ni Alekandar Makedonski,moze mozda pokusati usporiti rast Kineza i nista drugo,EU ce se dezintegrisati i tu ce tek biti sranja,doba harmonije i mira je zavrseno.dzango wrote:Trampu Amerika i Azija, Putinu EU a nama Balkan.Ground Biscuits wrote:Tramp ce se fokusirati na Kinu,realno oni su mu puno veca prijetnja od bilo cega drugog
Guest- Guest
Nece , njega to ne zanima ....zato je i stavio njega kao šefa Pentagona.vuksadinare wrote:...malo se i on preracunao...vratit ce se on na tu 'boraniju' ne boj se..RayMabus wrote:Trumpa nezanima sitna boranija.
http://www.blic.rs/vesti/svet/besni-pas-sef-pentagona-odbor-senata-podrzao-generala-matisa/t0hks9j
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mene ne..ti im se pridruzi kao saveznik...ciljnik ej namjestenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:Našim.vuksadinare wrote:kojim?dzango wrote:
Dušmanima.
šta sad prpa :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Keljmendi, Suljo, Mujo...vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:Našim.vuksadinare wrote:kojim?dzango wrote:Dušmanima.vuksadinare wrote:
kome?
kratak popis..tanasan....dzango wrote:Keljmendi, Suljo, Mujo...vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:Našim.vuksadinare wrote:kojim?dzango wrote:
Dušmanima.
2015-09-08
Jebe mi se za Aziju. Neka se kolju do mile volje. Mene više interesuje ono drugo. Razjebavanje EU i Balkan.Ground Biscuits wrote:ko moze kontrolisati cijelu Aziju,nije mogao ni Alekandar Makedonski,moze mozda pokusati usporiti rast Kineza i nista drugo,EU ce se dezintegrisati i tu ce tek biti sranja,doba harmonije i mira je zavrseno.dzango wrote:Trampu Amerika i Azija, Putinu EU a nama Balkan.Ground Biscuits wrote:Tramp ce se fokusirati na Kinu,realno oni su mu puno veca prijetnja od bilo cega drugog
Ti se sam upiši ako ti je kratak.vuksadinare wrote:kratak popis..tanasan....dzango wrote:Keljmendi, Suljo, Mujo...vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:Našim.vuksadinare wrote:
kojim?
Mi smo dobri sa srbima, ćemo samo potpisati postojeće granice i zajedno proglastiti secesiju.vuksadinare wrote:mene ne..ti im se pridruzi kao saveznik...ciljnik ej namjestenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:Našim.vuksadinare wrote:
kojim?
Ti si pod mojom zaštitom jer ti je žena iz bosne.
alo srbadijo, vucinu da mi ne dirate, jel to sad jasno ;) :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
" istoričar sa Univerziteta u Kelnu Zibo Jansen"
hehehe inače pisanje osobnih imena na ovakav način lišava bilo koje pretpostavke da se sazna koga se citira
hehehe inače pisanje osobnih imena na ovakav način lišava bilo koje pretpostavke da se sazna koga se citira
Kermit-
2014-04-17
da su me takvi stitili ja odavno en bih bio među zivima...epikur37 wrote:Mi smo dobri sa srbima, ćemo samo potpisati postojeće granice i zajedno proglastiti secesiju.vuksadinare wrote:mene ne..ti im se pridruzi kao saveznik...ciljnik ej namjestenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:
Našim.
2015-09-08
Neće ni da oseti. Za ženu ne garantujem.epikur37 wrote:Mi smo dobri sa srbima, ćemo samo potpisati postojeće granice i zajedno proglastiti secesiju.vuksadinare wrote:mene ne..ti im se pridruzi kao saveznik...ciljnik ej namjestenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:
Našim.
...vuk...nego...a di su an lsiti vucic,nikolic,canak,ceda,tadic...dzango wrote:Ti se sam upiši ako ti je kratak.vuksadinare wrote:kratak popis..tanasan....dzango wrote:Keljmendi, Suljo, Mujo...vuksadinare wrote:imenuj?dzango wrote:
Našim.
2015-09-08
blago meni...dzango wrote:Neće ni da oseti. Za ženu ne garantujem.epikur37 wrote:Mi smo dobri sa srbima, ćemo samo potpisati postojeće granice i zajedno proglastiti secesiju.vuksadinare wrote:mene ne..ti im se pridruzi kao saveznik...ciljnik ej namjestenepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
imenuj?
2015-09-08
paradoks je u tome da su razjebali sami sebe,sto primanjem ogromnog broja kozojeba u evropu sto anti-ruskom politikom,treba samo vremena da virus napravi svoje.dzango wrote:Jebe mi se za Aziju. Neka se kolju do mile volje. Mene više interesuje ono drugo. Razjebavanje EU i Balkan.Ground Biscuits wrote:ko moze kontrolisati cijelu Aziju,nije mogao ni Alekandar Makedonski,moze mozda pokusati usporiti rast Kineza i nista drugo,EU ce se dezintegrisati i tu ce tek biti sranja,doba harmonije i mira je zavrseno.dzango wrote:Trampu Amerika i Azija, Putinu EU a nama Balkan.Ground Biscuits wrote:Tramp ce se fokusirati na Kinu,realno oni su mu puno veca prijetnja od bilo cega drugog
Guest- Guest
isuvise si negativanvuksadinare wrote:...ako ga prije toga ne likvidiraju
stalno si pod neke apokalipse
Guest- Guest
Ali tehničar.vuksadinare wrote:...vuk...dzango wrote:Ti se sam upiši ako ti je kratak.vuksadinare wrote:kratak popis..tanasan....dzango wrote:Keljmendi, Suljo, Mujo...vuksadinare wrote:
imenuj?
Bezveze sherete , za Trumpa smo mi sitna boranija a ni ovaj Matis se nece previše upregnit ovdje nego ce samo izdat direktive : to to to i to i kraj price.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..mislim da si i ti na listi..i to cini mi se prvi među prvima na stanojkovoj...pizzon wrote:isuvise si negativanvuksadinare wrote:...ako ga prije toga ne likvidiraju
stalno si pod neke apokalipse
2015-09-08
Za početak da popušite Kosovu, da prostiš na izrazu. Džango, nemate glavnih predpostavki za to o čemu sanjate.dzango wrote:Šta ćemo da im radimo?Stanojko wrote:Da Bog da sve pogodio! :)
Niti ekonomske, niti vojnih resursa, niti potrebnog broja istrenirane vojske, pa čak ni neistrenirane.
Većinu od navedenog Šiptari imaju. U BiH ste u sličnoj situaciji. HR je iz drugog vica i u te igre ne paše.
Last edited by Eroo on 19/1/2017, 14:36; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Baš lijepo da si to rekao šjor ero, sad znamo da će bit drukčije :)Eroo wrote:Za početak da popušite Kosovu, da prostiš na izrazu. Džango, nemate glavnih predpostavki za to o čemu sanjate.dzango wrote:Šta ćemo da im radimo?Stanojko wrote:Da Bog da sve pogodio! :)
Niti ekonomske, niti vojnih resursa, niti potrebnog brohja istrenirane vojske, čak ni neistrenirane.
Većinu od navedenog Šiptari imaju. U BiH ste u sličnoj situaciji. HR je iz drugog vica i u te igre ne paše.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam samo vanjski promatrač, s kokicama i ladnim pićem...ladmo promatram i logički aključujem.epikur37 wrote:Baš lijepo da si to rekao šjor ero, sad znamo da će bit drukčije :)Eroo wrote:Za početak da popušite Kosovu, da prostiš na izrazu. Džango, nemate glavnih predpostavki za to o čemu sanjate.dzango wrote:Šta ćemo da im radimo?Stanojko wrote:Da Bog da sve pogodio! :)
Niti ekonomske, niti vojnih resursa, niti potrebnog brohja istrenirane vojske, čak ni neistrenirane.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Tramp će Putinu dati Krim, Ukrajinu i Siriju
» SERWER: Putinu su vrata za Balkan sada otvorena!
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» KREĆE VELIKA BITKA AMERIKE I RUSIJE ZA BALKAN Putinu očajnički trebaju saveznici u pet država bivše Jugoslavije. Trump pokrenuo kontraakciju...
» Vučić zbog stranaca prepušta mandat?
» SERWER: Putinu su vrata za Balkan sada otvorena!
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» KREĆE VELIKA BITKA AMERIKE I RUSIJE ZA BALKAN Putinu očajnički trebaju saveznici u pet država bivše Jugoslavije. Trump pokrenuo kontraakciju...
» Vučić zbog stranaca prepušta mandat?
Page 2 of 5