Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
to su prvi uvjeti..ako s ene zele sa tim pomoriti nego naglasavati da oni zele nesto veca prava od drugih zbog ovog ili onog...'mi dali najvise za hravtsko pa red ej da to naplatimo'..nece ici niti ce proci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
A i vi iz Glavivca iz Hana , kad pođete u Livno po dokumente, molim pristojno se ponašati ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...onda ne poznas dalmatince...oni vise vole gledati druge pod sobom nego nad sebom...bar ti zivis u dalmaciji i to bi trebao znati...no bojim se ali iskreno kad bi se sukobio inatljivi tvrdi dalamtinski i hercegovacki mentalitet ne bi bilo dobro...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
A i vi iz Glavivca iz Hana , kad pođete u Livno po dokumente, molim pristojno se ponašati ;)
2015-09-08
cuj smrde sto jede govnavuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:cuj smrde sto jede govnavuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
2015-09-08
..sjeti se samo bivseg kolege greena ili grinjka....kakve je samo on epitete djelio..
2015-09-08
..evo i yoda..pa deboto....ima ih jos sa starog foruma..
2015-09-08
....majketissove...
vuce, ti si niko I nista, plus si I glup osim sto si odvratno pokvaren. Sta ti mislis to nikome nije bitno a I nema veze sa stvarnoscu osim u tvojoj usranoj glavivuksadinare wrote:samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:cuj smrde sto jede govnavuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
2014-04-19
asila stalno naglasava a i grinjko prije kako su slavoniju pa i hravtsku unistili lopine hercegovci i kamenjarci....a koliko ej u konacnici takvih
2015-09-08
..mo's se ti ljutiti..ali stvari tako stoje..prilazem ti dokaze..jbg ja nemam nis protiv vas....ali cinjenice su cinjenice..jbgprckov wrote:vuce, ti si niko I nista, plus si I glup osim sto si odvratno pokvaren. Sta ti mislis to nikome nije bitno a I nema veze sa stvarnoscu osim u tvojoj usranoj glavivuksadinare wrote:samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:cuj smrde sto jede govnavuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
2015-09-08
provo je za tebe domoljub, ti si smece bio I osto.vuksadinare wrote:..mo's se ti ljutiti..ali stvari tako stoje..prilazem ti dokaze..jbg ja nemam nis protiv vas....ali cinjenice su cinjenice..jbgprckov wrote:vuce, ti si niko I nista, plus si I glup osim sto si odvratno pokvaren. Sta ti mislis to nikome nije bitno a I nema veze sa stvarnoscu osim u tvojoj usranoj glavivuksadinare wrote:samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:cuj smrde sto jede govnavuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
I prije rata I poslije rata I umreces takav
nije ovo ljutnja nego konstatacija, kad vec pricamo o cinjenicama evo ti malo cinjenica, a I ti sam znas da sam u pravu
2014-04-19
Znači (po tebi) da je savez Čovića i Dodika sasvim opravdan...vuksadinare wrote:..mo's se ti ljutiti..ali stvari tako stoje..prilazem ti dokaze..jbg ja nemam nis protiv vas....ali cinjenice su cinjenice..jbgprckov wrote:vuce, ti si niko I nista, plus si I glup osim sto si odvratno pokvaren. Sta ti mislis to nikome nije bitno a I nema veze sa stvarnoscu osim u tvojoj usranoj glavivuksadinare wrote:samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:cuj smrde sto jede govnavuksadinare wrote:....realno u herceg bosni ako zele nam se pridruzit moraju konacno rjesiti u glavi da im se nce dozvoliti kasica prasica bez kontrole...zauzimanje pozicija preko rodijackih veza i stela...i bez onog naglasavanja..'ja sam ti tko sam ti'..ok..dobrodosli..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
..stari..vise sam ja povrijeđen od tebe i moja ljutnja ilim kritika je opravdana..nisi ti bjezao zbog mucki..a da o tome nisi imao pojma dok si izlagao glavu za bracu..dok se na drugom kraju krojili arsini tebi iza leđa..prckov wrote:provo je za tebe domoljub, ti si smece bio I osto.vuksadinare wrote:..mo's se ti ljutiti..ali stvari tako stoje..prilazem ti dokaze..jbg ja nemam nis protiv vas....ali cinjenice su cinjenice..jbgprckov wrote:vuce, ti si niko I nista, plus si I glup osim sto si odvratno pokvaren. Sta ti mislis to nikome nije bitno a I nema veze sa stvarnoscu osim u tvojoj usranoj glavivuksadinare wrote:samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:
cuj smrde sto jede govna
I prije rata I poslije rata I umreces takav
nije ovo ljutnja nego konstatacija, kad vec pricamo o cinjenicama evo ti malo cinjenica, a I ti sam znas da sam u pravu
2015-09-08
ne...ali kazem kako izaberes tako ces i proc..Eroo wrote:Znači (po tebi) da je savez Čovića i Dodika sasvim opravdan...vuksadinare wrote:..mo's se ti ljutiti..ali stvari tako stoje..prilazem ti dokaze..jbg ja nemam nis protiv vas....ali cinjenice su cinjenice..jbgprckov wrote:vuce, ti si niko I nista, plus si I glup osim sto si odvratno pokvaren. Sta ti mislis to nikome nije bitno a I nema veze sa stvarnoscu osim u tvojoj usranoj glavivuksadinare wrote:samo sam iskren...znas i ti to..evo ti promjer asile..taj bi kopao oci tamo hercegovcima koji su porijeklom u slavoniji...stalno ih etiketira lopinama i niskoristiprckov wrote:
cuj smrde sto jede govna
2015-09-08
@Prcko, kako je kod vas? Ima posla?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
5% nezaposlenih, malo su stisli sa lovom izgleda da ide neka krizaEroo wrote:@Prcko, kako je kod vas? Ima posla?
2014-04-19
orcko opisi mi kakav je osjecas da se smatras izdanim..moze i epikur?
2015-09-08
kakav je osjecas biti izdan'..smatrat da te je matica izdala?..bas me zanima taj osjecaj
2015-09-08
osjecaj je gadan je'l da?...osjecas se ponizeno zar ne epikure?..ostavljeno?..svi su krivi?...zagreb je kriv?..vlast?..hdz?...sdp?..svi...e draga braco takav osjecaj su imali i hrvati posavine..kad su sipali gnjev na tuđmana,hdz,bobana,hercegovce...sad vidite kako je to biti ostavljen..izdan..sve se vraca sve se placa....na zalost..nije uopce trebalo do tog doci..jedna greska...nize drugu..pa trecu..i nikad kraja..a tu ej i prokletstvo
2015-09-08
a te greske su teske..doslovce neoprostive..nista nije vrijedno do no gubitka clanova obitelji,kuce,imanja,stoljetnog boravista...a zasto?..jer je nekom se prohtjelo krojiti karte na racun drugoga..ne ide..jednostavno ne ide..ne mogu svi biti na dobitku..a gubici su izrazito bolni i niakd sretnom zavrsetku..samo u krug...
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
Page 4 of 5