Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
Aha, dakle ništa kako sam i mislio, o ooptužnicama za pripadnike HVOa da ne pišemo, nemaju srbi veze sa tim jel tako. Ko je isporučio arhivu cijelog zbornog područja Tomislavgrad srpskom istražitelju marinkoviću, valjda će oni sa tim braniti Hrvate u BiH a ne dizati nove optužnice. Kako rekoh epi ti si putujuća naiva, nije ti dosta nekoliko puta nož u leđa da dođeš k sebi.epikur37 wrote:tre911 wrote:Čista glupost, pa Hrvati od republike šumske nemaju ama baš nikakve koristi, de navedi jedan primjer da su hrvati od te genocidne tvorevine imali koristi a o šteti do sada neću ni govoriti.epikur37 wrote:Vama dvojici je bolje sjesti skupa i vidjeti koliko profulanu politiku ste podrzavali i dan danas jasete na njoj. Dotle da nam je banja luka postala veci oalonac i bolji partner od zagreba....a nije do nas.
U mnogome, na nivou države BiH su češće stali uz Hrvate nego Zagreb.
Pa se ti misli.
Guest- Guest
Ovo podmetanje je pila naopako, upravo ti podržavaš one koji osuđuju i dižu optužnice za Hrvate a ne mi.epikur37 wrote:Njima je interes stati iza hrvata a vama nije....
Posteno
Guest- Guest
ne...on samo sebe gleda....boli ga quratz tamo sto su stradali hrvati u banja luci,derventi,skabrnji,bukovaru...on je morao otici iz tuzle krivi-mujage i tu je kraj..ostalo ga ne zanima...dobro je rekao onaj bezbradica...da je epikur dvolican....tre911 wrote:Aha, dakle ništa kako sam i mislio, o ooptužnicama za pripadnike HVOa da ne pišemo, nemaju srbi veze sa tim jel tako. Ko je isporučio arhivu cijelog zbornog područja Tomislavgrad srpskom istražitelju marinkoviću, valjda će oni sa tim braniti Hrvate u BiH a ne dizati nove optužnice. Kako rekoh epi ti si putujuća naiva, nije ti dosta nekoliko puta nož u leđa da dođeš k sebi.epikur37 wrote:tre911 wrote:Čista glupost, pa Hrvati od republike šumske nemaju ama baš nikakve koristi, de navedi jedan primjer da su hrvati od te genocidne tvorevine imali koristi a o šteti do sada neću ni govoriti.epikur37 wrote:Vama dvojici je bolje sjesti skupa i vidjeti koliko profulanu politiku ste podrzavali i dan danas jasete na njoj. Dotle da nam je banja luka postala veci oalonac i bolji partner od zagreba....a nije do nas.
U mnogome, na nivou države BiH su češće stali uz Hrvate nego Zagreb.
Pa se ti misli.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....jebe se njemu za hvo....
2015-09-08
vuksadinare wrote:....jebe se njemu za hvo....
Ne tebi se jebe...pljucno si ih gdje si stigao.
U glavnom momci moji kaj se tice RH cvrsto sam uz vas, ali oko Bih radije bih s dodom...jer vi imate duple racune i izdali ste hzb preduboko i još jašete na tome.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ova uvreda će te koštati u subotu barem litre dodatnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....jebe se njemu za hvo....
U glavnom momci moji kaj se tice RH cvrsto sam uz vas, ali oko Bih radije bih s dodom...jer vi imate duple racune i izdali ste hzb preduboko i još jašete na tome.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ova uvreda će te koštati u subotu barem litre dodatnoepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....jebe se njemu za hvo....
ako je mea culpa dobiješ dvije :)
2015-08-06
ja ih opljucnuo?..pa pajdo ja sam se borio u hvo-u...i sa hvo-om rame uz rame..kritizirao sam određene skupine u hvo-u koji nisu izvrsavali povjrene zadatke na pravi nacin...krititzirao sam da se u hvo uvalilo hrpa bivsih udbasa,kos-ovaca i kriminalaca..sto i jesu...ali na koncu to je pratilo sve vojske u bh-a...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....jebe se njemu za hvo....
2015-09-08
da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
bilo bi zanimljivo vidjeti i taj tvoj ratni put...bit će lovorike...no dobro
2015-08-06
U osnovi ti konstantno rovariš protiv hercegbosne...i ne libiš se i s vehabitima u savez ići zbog toga....
nek bude zabilježeno, za vremena koja dolaze
2015-08-06
gledaj..sto nije bilo minken bojne?....pa javno se zna da na podrucju hercegovine...brojno stanje bruigada hvo-a 1992..prakticno ej bilo na pola...pa i sam bobetko je morao intervenirati da se postrojbe popune da ne mora slati brigade iz hrvatske...u saboru 1992 prkacin govori..'imamo velikih problema da popunimo hrvatske postrojbe u bosni i hercegovini..jednostavno mnogi se pokupe i odu..hrvatska,njemacka..'....jebote tebi politiku vode bivsi udbasi mate boban,tuta,stela em krimosi em radili za udbu....ti s ene boj za moj ratni put dođi kod mene mozes muzej obici...epikur37 wrote:da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
2015-09-08
Ja sam računao na kakvu analizu, ono predviđanje razvoja situacije...kako odreagirati na određene pojave i tako to...
A vidi kud vi skrenete diskusiju.
A vidi kud vi skrenete diskusiju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nisam..ali je jednostavno u pogresno vrijeme odabrano da se taj projekt realizira...bez vojske,bez gospodarskih temelja...mozda ej bilo upravo pravo vrijeme negdje poslije rataepikur37 wrote:U osnovi ti konstantno rovariš protiv hercegbosne...i ne libiš se i s vehabitima u savez ići zbog toga....
2015-09-08
Ako nisi u stanju biti konstruktivan, a ti se lipo makni s teme...vuksadinare wrote:gledaj..sto nije bilo minken bojne?....pa javno se zna da na podrucju hercegovine...brojno stanje bruigada hvo-a 1992..prakticno ej bilo na pola...pa i sam bobetko je morao intervenirati da se postrojbe popune da ne mora slati brigade iz hrvatske...u saboru 1992 prkacin govori..'imamo velikih problema da popunimo hrvatske postrojbe u bosni i hercegovini..jednostavno mnogi se pokupe i odu..hrvatska,njemacka..'....jebote tebi politiku vode bivsi udbasi mate boban,tuta,stela em krimosi em radili za udbu....ti s ene boj za moj ratni put dođi kod mene mozes muzej obici...epikur37 wrote:da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
I samo ću reći usput: D. Čović ima 98% podršku među bh Hrvatima.
2016-07-22
Eroo wrote:Ako nisi u stanju biti konstruktivan, a ti se lipo makni s teme...vuksadinare wrote:gledaj..sto nije bilo minken bojne?....pa javno se zna da na podrucju hercegovine...brojno stanje bruigada hvo-a 1992..prakticno ej bilo na pola...pa i sam bobetko je morao intervenirati da se postrojbe popune da ne mora slati brigade iz hrvatske...u saboru 1992 prkacin govori..'imamo velikih problema da popunimo hrvatske postrojbe u bosni i hercegovini..jednostavno mnogi se pokupe i odu..hrvatska,njemacka..'....jebote tebi politiku vode bivsi udbasi mate boban,tuta,stela em krimosi em radili za udbu....ti s ene boj za moj ratni put dođi kod mene mozes muzej obici...epikur37 wrote:da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
Lipo si mu rekao brate ero :)
2015-08-06
zalosno ej sto onaj koji ej stemao jna zrakoplove za polijetanje na hrvatsku 1991 godine na mostarskom aerodromu iam toliku podrsku....slijepi pokraj zdravih ocijuEroo wrote:Ako nisi u stanju biti konstruktivan, a ti se lipo makni s teme...vuksadinare wrote:gledaj..sto nije bilo minken bojne?....pa javno se zna da na podrucju hercegovine...brojno stanje bruigada hvo-a 1992..prakticno ej bilo na pola...pa i sam bobetko je morao intervenirati da se postrojbe popune da ne mora slati brigade iz hrvatske...u saboru 1992 prkacin govori..'imamo velikih problema da popunimo hrvatske postrojbe u bosni i hercegovini..jednostavno mnogi se pokupe i odu..hrvatska,njemacka..'....jebote tebi politiku vode bivsi udbasi mate boban,tuta,stela em krimosi em radili za udbu....ti s ene boj za moj ratni put dođi kod mene mozes muzej obici...epikur37 wrote:da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
2015-09-08
dragan čović
http://koyot.blogger.ba/arhiva/2016/11/08/4038657
http://koyot.blogger.ba/arhiva/2016/11/08/4038657
2015-09-08
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-i-covic-saveznici-u-destrukcijivuksadinare wrote:zalosno ej sto onaj koji ej stemao jna zrakoplove za polijetanje na hrvatsku 1991 godine na mostarskom aerodromu iam toliku podrsku....slijepi pokraj zdravih ocijuEroo wrote:Ako nisi u stanju biti konstruktivan, a ti se lipo makni s teme...vuksadinare wrote:gledaj..sto nije bilo minken bojne?....pa javno se zna da na podrucju hercegovine...brojno stanje bruigada hvo-a 1992..prakticno ej bilo na pola...pa i sam bobetko je morao intervenirati da se postrojbe popune da ne mora slati brigade iz hrvatske...u saboru 1992 prkacin govori..'imamo velikih problema da popunimo hrvatske postrojbe u bosni i hercegovini..jednostavno mnogi se pokupe i odu..hrvatska,njemacka..'....jebote tebi politiku vode bivsi udbasi mate boban,tuta,stela em krimosi em radili za udbu....ti s ene boj za moj ratni put dođi kod mene mozes muzej obici...epikur37 wrote:da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
Pogled s druge strane...
Pokušaj uvodni članak i ovaj sastavit u jednu priču. Možda ti se upali lampica s odgovorima na ono šta te eventualno zanima.
Izginilo nam je uzalud 10, 000 ljudi, prestani nam više čeprkat po ranama.
2016-07-22
ero od tih 10 000 poginulih hrvata je pola iz bosanske posavine..ne bih dalje...Eroo wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-i-covic-saveznici-u-destrukcijivuksadinare wrote:zalosno ej sto onaj koji ej stemao jna zrakoplove za polijetanje na hrvatsku 1991 godine na mostarskom aerodromu iam toliku podrsku....slijepi pokraj zdravih ocijuEroo wrote:Ako nisi u stanju biti konstruktivan, a ti se lipo makni s teme...vuksadinare wrote:gledaj..sto nije bilo minken bojne?....pa javno se zna da na podrucju hercegovine...brojno stanje bruigada hvo-a 1992..prakticno ej bilo na pola...pa i sam bobetko je morao intervenirati da se postrojbe popune da ne mora slati brigade iz hrvatske...u saboru 1992 prkacin govori..'imamo velikih problema da popunimo hrvatske postrojbe u bosni i hercegovini..jednostavno mnogi se pokupe i odu..hrvatska,njemacka..'....jebote tebi politiku vode bivsi udbasi mate boban,tuta,stela em krimosi em radili za udbu....ti s ene boj za moj ratni put dođi kod mene mozes muzej obici...epikur37 wrote:da ti vucino, te kako nisu nikakva vojska, te minken bojna i slično...samo jer nije hzercegbosanska politika na tvojoj amerovehzabitskoj liniji...
Pogled s druge strane...
Pokušaj uvodni članak i ovaj sastavit u jednu priču. Možda ti se upali lampica s odgovorima na ono šta te eventualno zanima.
Izginilo nam je uzalud 10, 000 ljudi, prestani nam više čeprkat po ranama.
2015-09-08
Prestani, Vuče, rađe s razumjevanje pročitaj gore ponuđena dva članka.
S Vukom nema potrebe ulaziti u diskusiju, čovjek je otvoreno protiv ravnopravnosti Hrvata u BiH. On se vodi onom protiv Srba u BiH i do posljednjeg Hrvata u BiH. Pokušava to nekako sakriti ali ne ide svaki drugi post mu to pokazuje. Samo bih ga molio da na ovim i sličnim temama ne zatrolava. Svaki drugi njegov upis redovno preskačem.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dačić razotkrio plan Vučića i njega:'Za nas je Republika Srpska važnija od Kosova'
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Republika Srpska pisala UN-u o SDA i Hrvatima u BiH
Page 2 of 5