Manijak sa Krka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Manijak sa Krka
- Mi smo zaprepašteni. Pa taj mladić spuštenih gaća vreba iz grmlja kad naiđe sama djevojka. I onda to grmlje ‘raspori’ poput plašta da iz njega filmski iskoči i svom se silom zaleti na djevojku koju sruši na tlo. Ona padne na oštro kamenje i grca u bolovima, a on ju prepipava uzduž i poprijeko. Dok ona vrišti, on ne kaže niti riječi nego samo silu sprovodi u naum i gura prste po intimnim dijelovima gdje god stigne. Djevojke se u tom padu i ozlijede. Dvije su prepune masnica, ono baš plave. Prvo nisu ni svjesne što ih je snašlo, no kad manijak shvati da šutnjom i nasiljem neće postići ništa, a ponajmanje ostvariti seksualnu prisnost, on pobjegne.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Manijak sa Krka
Jedna od njegovih žrtava prepoznala ga je u gradu i prijavila policiji. Sada ga se povezuje s još dva takva seksualna napada
Stanovnici grada Krka i okolice već danima prepričavaju val seksualnih zločina koji se u tom mirnom i pitoresknom mjestu događaju unazad najmanje dva tjedna, a zbog čega je i policija dignuta na noge.
Glavni akter priče je, kako doznajemo, 22-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektronike i računarstva (FER) koji u gluho doba noći, prije odlaska na počinak u svoju kuću u kojoj ljetuje odmalena, iskače iz grmlja uzduž suhozida u zoni oko hotela Dražice te nasrće na nježniji spol koji se vraća iz centra grada prema svojim vikendicama, apartmanima, hotelskim sobama.
Stanovnici grada Krka i okolice već danima prepričavaju val seksualnih zločina koji se u tom mirnom i pitoresknom mjestu događaju unazad najmanje dva tjedna, a zbog čega je i policija dignuta na noge.
Glavni akter priče je, kako doznajemo, 22-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektronike i računarstva (FER) koji u gluho doba noći, prije odlaska na počinak u svoju kuću u kojoj ljetuje odmalena, iskače iz grmlja uzduž suhozida u zoni oko hotela Dražice te nasrće na nježniji spol koji se vraća iz centra grada prema svojim vikendicama, apartmanima, hotelskim sobama.
2015-08-15
Mjesto niti je mirno,a još manje pitoreskno.kaja wrote: u tom mirnom i pitoresknom mjestu
Inače ovo je jedan ofucani novinarski kliše.
Krk je jedna ,meni osobno,nimalo simpatična varoš ,ili palanka,kojom prevladava kosovsko-rugovski-šarplaninsko-torlački elemenat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možes molim te staviti link.. s Jutarnjeg.jastreb wrote:Mjesto niti je mirno,a još manje pitoreskno.kaja wrote: u tom mirnom i pitoresknom mjestu
Krk je jedna ,meni osobno,nimalo simpatična varoš ,ili palanka,kojom prevladava kosovsko-rugovski-šarplaninsko-torlački elemenat.
2015-08-15
Mogu. Baš sam danas u Jutarnjem to čitao. A mogu i sa Novog lista.kaja wrote:Možes molim te staviti link.. s Jutarnjeg.jastreb wrote:Mjesto niti je mirno,a još manje pitoreskno.kaja wrote: u tom mirnom i pitoresknom mjestu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/doznajemo-tko-mladi-manijak-s-krka-koji-je-spustenih-gaca-nocu-zaskao-turistice-u-gluho-doba-noci-ispred-kuce-iskako-bi-iz-grmlja/6469033/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
danas je to relativno, često se "dobrost" brka s debelim bankovnim računom, a taj nije garancija ni za što.kaja wrote: - iz dobre je obitelji ! Kažu...
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Kaja prokletinjo . Uvijek iskopa nesto protiv mene
Sad o tom manijaku kpji skače na djevojke .
Ma ..
Sad o tom manijaku kpji skače na djevojke .
Ma ..
Imate li vi uopće pojma koliko je ovo komičan članak?kaja wrote:22-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektronike i računarstva (FER) hotela Dražice te nasrće na nježniji spol koji se vraća iz centra grada prema svojim vikendicama, apartmanima, hotelskim sobama.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ne, koliko?melkior wrote:Imate li vi uopće pojma koliko je ovo komičan članak?kaja wrote:22-godišnji student zagrebačkog Fakulteta elektronike i računarstva (FER) hotela Dražice te nasrće na nježniji spol koji se vraća iz centra grada prema svojim vikendicama, apartmanima, hotelskim sobama.
Guest- Guest
i hotel se zove "dražica"... ^_^
hrvatski naziv za inače grčko ime anatomskog dijela ženskog tijela, hi, hi
Guest- Guest
Ja mislila jastreb, kad li ono neki mladac ;P
2014-04-11
der_fowl wrote:i hotel se zove "dražica"... ^_^
Žene u zadnje vrijeme tvrde da im je "dražica" mozak , iako je znanstveno dokazano nepostojanje istoga .
Btw taj ferovac me podsjeća na nas Srbe,to su naše tehnike diverzija i napada iz zasjede.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Sad kao fol krk nije ok...jastreb wrote:Mjesto niti je mirno,a još manje pitoreskno.kaja wrote: u tom mirnom i pitoresknom mjestu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Suhozid, zid, zidić... ali vidim da je njetko već nastavil niz.kaja wrote:uzduž suhozida
Manijaka nasred trga objesiti za noge i ostaviti da se koprca dok ne krepa.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Marcel s Krka
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Srpski mitovi i krivotvorenje povijesti manastira Krka
» Manijak iz Ćeralija prijeti
» Nije islamist no manijak...
» Pa ti prijeti arbitrazom..Janezima ni kapi plina sa LNG Krka..
» Srpski mitovi i krivotvorenje povijesti manastira Krka
» Manijak iz Ćeralija prijeti
» Nije islamist no manijak...
Page 1 of 2