Uspavanka petokolonašima :D
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uspavanka petokolonašima :D
ako Koli ostane bez posla, ero će je zaposliti kao tajnicu....to joj je sudba :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da sam šef NATO, kao što nisam, učinio bih to veoma rado.epikur37 wrote:ako Koli ostane bez posla, ero će je zaposliti kao tajnicu....to joj je sudba :)
2016-07-22
A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
Guest- Guest
U Rusiju može kad god poželi.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
Za tvoj info, milostiva je usput svratila i kod vodstva Pentagona, gdje Mesić nikad nije bio, niti je mogao biti.
Uostalom, ne misliš valjda bi s njim pričali o nekoj povjerljivoj stvari?. ...Hahaha...on zna čuvat tajne...
2016-07-22
Mesić je bio u Rusiji. Kao i Francek. I oba su odlikovana visokim ruskim odlikovanjima.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
Kolinda o tome može samo sanjati.
Budimo iskreni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
plavuša je išla u goste američkim činovnicima i nižim predstavnicima nevladinih udruga.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca.... :]: :D:provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike. :D:
pentagon?
vjerojatno ekipa na odlasku, u protivnom bi išla na inauguraciju i onda obavila posjete i razgovore s novom ekipom.
obzirom da je u dosadašnjim posjetima americi otvoreno lobirala za Hillary razumljivo je zašto ne ide na inauguraciju, ali je nerazumljivo zašto će hrvatsku na inauguraciji predstavljati niži činovnik MVPEI-a kovač. je li to neka poruka hrvatske trumpu, ili je ulizivanje nižim činovnicima američke administracije maksimalni domet plavuše?
nisu trumpu skloni ameri s pamćenjem od tri dana kao hrvati pa je strah od ignoriranja prevladao...
sitting_bull-
2015-09-28
Zar bi trebala ?jastreb wrote:Mesić je bio u Rusiji. Kao i Francek. I oba su odlikovana visokim ruskim odlikovanjima.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
Kolinda o tome može samo sanjati.
Budimo iskreni.
2016-07-22
sitting_bull wrote:plavuša je išla u goste američkim činovnicima i nižim predstavnicima nevladinih udruga.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca....provocator wrote:Dirljivo je uvjerenje Predsjednice da je, lobirajući dva-tri moguća dužnosnika Trumpove administracije, sudjelovala u kreiranju američke vanjske politike.
pentagon?
vjerojatno ekipa na odlasku, u protivnom bi išla na inauguraciju i onda obavila posjete i razgovore s novom ekipom.
obzirom da je u dosadašnjim posjetima americi otvoreno lobirala za Hillary razumljivo je zašto ne ide na inauguraciju, ali je nerazumljivo zašto će hrvatsku na inauguraciji predstavljati niži činovnik MVPEI-a kovač. je li to neka poruka hrvatske trumpu, ili je ulizivanje nižim činovnicima američke administracije maksimalni domet plavuše?
nisu trumpu skloni ameri s pamćenjem od tri dana kao hrvati pa je strah od ignoriranja prevladao...
Lažovčino birtijaška, sastala se je i sa gen. Mattisom, budućim ministrom obrane. To nije tajna.
Ostalo je tajna i to nećete saznati nti pod razno.
2016-07-22
nije tajna što se satala s generalom, ali je tajna što se sastala s nekim nižim činovnicima?Eroo wrote:sitting_bull wrote:plavuša je išla u goste američkim činovnicima i nižim predstavnicima nevladinih udruga.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.Eroo wrote:
Da ti se Mesić približi objektu u kojem je ona bila, zatvorili bi ga kao potencijalnog Isilovca.... :]: :D:
pentagon?
Lažovčino birtijaška, sastala se je i sa gen. Mattisom, budućim ministrom obrane. To nije tajna.
logika doslovno povezana s bojom kose.
ako je taj general jedan od onih koji joj je pomogao da se zaposli u nato savezu onda se otvara pitanje za koji je posao sada pregovarala...
sitting_bull-
2015-09-28
Budućim ministrom obrane. Malo li je, samo da je to.sitting_bull wrote:nije tajna što se satala s generalom, ali je tajna što se sastala s nekim nižim činovnicima?Eroo wrote:sitting_bull wrote:plavuša je išla u goste američkim činovnicima i nižim predstavnicima nevladinih udruga.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:
Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.
pentagon?
ako je taj general jedan od onih koji joj je pomogao da se zaposli u nato savezu onda se otvara pitanje za koji je posao sada pregovarala...
Uostalom, niste vi kao država takvog značaja da vam
se predsjednik sastaje s USA ministrom obrane kad se
vam prohtije. To nije vaša zasluga, već osobna zasluga predsjednice.
2016-07-22
Pa što bi ti htio??? da objavi sve što radi da je vi možete ocjenjivati? Ne ide to tako, predsjednica ima određene i ovlasti i zadaću a to ne mora svaka šuša znati. Digli ste galamu oko ničega i pokušavate burgijati tamo gdjhe burgija ne smije ni primirisati. Umjesto da je podržite u lobiranju vi joj pokušavate oči vaditi je nije "vaša" dočim ste se ubijali zaštititi njene predhodnike u svim silnim pizadrijama koje su radili, od dilanja dokumenata sa pantovčaka( zbog kojih je traskripatra uostalom i dignuta optužnica protiv RH za udruženi zločinački poduhvat) do olajavanja i blaćenja RH u knesetu a da ne kažem o lizanju čmara tadiću od strane istoga. Tada vam je sve bilo prihvatljivo a sada lobiranje kod buduće američke administracije izaziva kod vas bijes neslućenih razmjera.sitting_bull wrote:nije tajna što se satala s generalom, ali je tajna što se sastala s nekim nižim činovnicima?Eroo wrote:sitting_bull wrote:plavuša je išla u goste američkim činovnicima i nižim predstavnicima nevladinih udruga.tre911 wrote:A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.jastreb wrote:
Mesić se kretao gdje god je htio. Ja sam siguran da Bijonda u predsjedničkoj karijeri neće primirisati u Rusiju.
pentagon?
Guest- Guest
Njihova ministrica Pusić je javno u Saboru - urbi et orbi - izjavila da je RH bila agresor u BiH,tre911 wrote:Pa što bi ti htio??? da objavi sve što radi da je vi možete ocjenjivati? Ne ide to tako, predsjednica ima određene i ovlasti i zadaću a to ne mora svaka šuša znati. Digli ste galamu oko ničega i pokušavate burgijati tamo gdjhe burgija ne smije ni primirisati. Umjesto da je podržite u lobiranju vi joj pokušavate oči vaditi je nije "vaša" dočim ste se ubijali zaštititi njene predhodnike u svim silnim pizadrijama koje su radili, od dilanja dokumenata sa pantovčaka( zbog kojih je traskripatra uostalom i dignuta optužnica protiv RH za udruženi zločinački poduhvat) do olajavanja i blaćenja RH u knesetu a da ne kažem o lizanju čmara tadiću od strane istoga. Tada vam je sve bilo prihvatljivo a sada lobiranje kod buduće američke administracije izaziva kod vas bijes neslućenih razmjera.sitting_bull wrote:nije tajna što se satala s generalom, ali je tajna što se sastala s nekim nižim činovnicima?Eroo wrote:sitting_bull wrote:plavuša je išla u goste američkim činovnicima i nižim predstavnicima nevladinih udruga.tre911 wrote:
A kretao se po azijskim vukojebinama ko mutav, baš nam je pomogao u pm. Josipović je više vremena proveo u beogradu nego u zagrebu, doduše išao je i u kneset, tamo nam je digao rating do neba pričajući o ustaškoj guji. Sad kad je KGK otišla u ameriku lobirati kod najmoćnije administracije na svijetu treba je razapeti pička joj materina, fuj bljak, nato fufica i ostali epiteti sa kojima ja ne čestim čak ni četničke kurve koje su klale po Vukovaru.
pentagon?
a Mesić je dilao tajne dokumente BBC novinarima i u Haagu tajno svjedočio protiv vlatite države ,
čiji je bio predsjednik.Šiting (i njegovi) ti je iz istog legla, a Jastreb i Provocator nisu, oni su pijandure. .
2016-07-22
Ero najavljena je istraga zbog ovoga što si ti jučer objavio, odnosno da kolinda nije ništa radila doli tražila novi posao
Kermit-
2014-04-17
Vidim lupetala je o izgradnji LNG kurčine hehehe pa naravno ako je nešto beskorisno,. glupo i loše hadeze se toga drži do kraja
Kermit-
2014-04-17
poprska bi je preko tih cvikaasilovski wrote:
Đodina škola karijerne diplomatije heheheh pa nas će srblji pokopati za godinu dvije pazi što ti kažem, ovi praznoglavci nemaju pojma
Guest- Guest
Ko da jebeš ćaću, oboje imaju vilice kao da su progutali 50 grama spida, ali mi je najzanimljivije da je ćaća isprskao Croatia airlines i onda napredovao, da bi na kraju bio pozvan kod Tadeskog kao savjetnik hehehe kažem ti ovakvih sranja i govana ima samo kod nas i u afričkim državicama
Kermit-
2014-04-17
da si od mamića netjak prskao bi po MVP-u ono školski precizno ko PlenkiPinochet wrote:poprska bi je preko tih cvikaasilovski wrote:
Đodina škola karijerne diplomatije heheheh pa nas će srblji pokopati za godinu dvije pazi što ti kažem, ovi praznoglavci nemaju pojma
Kermit-
2014-04-17
erin rodoljub:
"Croatia Airlines u zadnje dvije godine pod Mišetićevim je vodstvom zabilježio goleme financijske gubitke. Lani je minus bio 198 milijuna kuna, a u prvih šest mjeseci ove godine čak 131 milijun, pa su za novo radno mjesto vjerojatno bila presudna njegova poznanstva, pa i ona politička, iako je njegova plaća za javnost uvijek ostala poslovna tajna."
hehehe poprskao hrvatske kemtove u čmar i sada ide malo odmoriti
"Croatia Airlines u zadnje dvije godine pod Mišetićevim je vodstvom zabilježio goleme financijske gubitke. Lani je minus bio 198 milijuna kuna, a u prvih šest mjeseci ove godine čak 131 milijun, pa su za novo radno mjesto vjerojatno bila presudna njegova poznanstva, pa i ona politička, iako je njegova plaća za javnost uvijek ostala poslovna tajna."
hehehe poprskao hrvatske kemtove u čmar i sada ide malo odmoriti
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uspavanka za Radmilu M.
» dječja uspavanka
» Što konačno sa petokolonašima?Kakvu primjerenu kaznu primjeniti..
» Washington Post progasio pobunjene senatore "petokolonašima"
» dječja uspavanka
» Što konačno sa petokolonašima?Kakvu primjerenu kaznu primjeniti..
» Washington Post progasio pobunjene senatore "petokolonašima"
Page 3 of 4