Što konačno sa petokolonašima?Kakvu primjerenu kaznu primjeniti..
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Što konačno sa petokolonašima?Kakvu primjerenu kaznu primjeniti..
Mislim da je doslo vrijeme ili polako dolazi da se ozbiljno obracuna sa petokolonastvom u Hrvatskoj.Jucerasnji neprimjereni huskacki i mrziteljski napadi na predsjednicu Kolindu a da prije toga uopce nisu ni pricekali da li je njen intervju i rijeci autenticni.Jucer su se javili doajeni petokolonastva u Hrvatskoj Jaca,Carlos Chico Pilsel,muski dio bracnog para Puljak,Rada Boric,Dragan Markovina i slicni.Predsjednik Trump,brazilski predsjednik,Putib,Boris Jonhson otvoreno prijete i zagovaraju obracun sa svojom petom kolonomi laznim antifastima pa je vrijeme da se na tome ozbiljno poradi i u Hrvatskoj.kazne mogu biti razne od oduzimanaj drzavljanstva do protjerivanja,mozda i zatvorske kazne a trebalo bi razmisliti i o totalnoj politickoj i javnoj izolaciji doticnih osoba ima nacina.Osobno ja sam za oduzimanje drzavljanstva i nogom u dupe iz Hrvatske i gdje god hoces kod bratije i proglasavanje doticnih personom grata zauvijek.Samo mio ne mojte o tome da enma pete kolone davno je A.G.Matos rekao nigdje u Europi izdajica kao u Hrvatskoj.Tocka.Ende.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Što konačno sa petokolonašima?Kakvu primjerenu kaznu primjeniti..
nanjusim petokolonase kao pticar prepelice..
2015-09-08
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Peta_kolona
2015-09-08
...nisam bas zagovornik grubog nacina poput vjesala i slicno...zasto raditi od njih nekakve heroje i mucenike...treba ih samo debelo osramotiti,poniziti i na koncu ih svesti na nistavilo kao sto jesu...kao opomenu mozebitno drugim potencijalnim petokolonasima
2015-09-08
...preporucam se kao istrazitelj petokolonasa..kod mene i onaj bez jezika propjeva i bez ociju progleda ...naravno nisam sklon nasilnim metodoma vec vise psiholoskim...nakon mene petokolonas pozeli da nikad nije bio u hravtskoj ili se rodio...ili da je imao posla sa hrvatima na negativan nacin...samo meni dajte takve u ruke...
2015-09-08
5kolonaaši su uhljebi na državnoj sisi. Ti su razjebali državu
Što sa njima? Otkaz bez otpremnine, a ako su napravili kriminal poput Žalac, Marić, (ovi najfriškiji ) zapljena imovine i deportacija preko granice.. Eto..
to je isto peta kolona..ali izdajnik je izdajnik...izdajnik je gori i od ubojice i lopova jer izdajnik moze prouzrociti stotine smrti,pa razaranja,paljevine svasta...lopov ce napraviti djelomicno stetu koja se moze popraviti ali zivoti s ene mogu nikad vise vratitiAssadNaPodmornici wrote:Što sa njima? Otkaz bez otpremnine, a ako su napravili kriminal poput Žalac, Marić, (ovi najfriškiji ) zapljena imovine i deportacija preko granice.. Eto..
2015-09-08
tu kad vec spominjemo srbe oni su među onima koji su se najokrutnije obracunavali sa svojim izdajicama..srbinu mozes jebat mater pregrist ce..mo's ga opljackat i to ce ti progledati ali izdajstvo ne..tu pada glava isti tren...isti sekund milosti nema..tu su im slicni i albanci...okrutnost ubojstava izdajica sve kazuje
2015-09-08
zato je među albancima i srbima relativno ponajmanji broj izdajnika sa ovih prostora...bas zbog tog okrutnog odnosa prema petoj koloni
2015-09-08
Peta kolona je u Jugi nesmetano rovarila,a sad vladaju Hrvatskom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Osim toga kljic na temu. Ovo je monada a ne vijest.
2014-04-22
kakve ti kazne predlazes kao desnicarjastreb wrote:Osim toga kljic na temu. Ovo je monada a ne vijest.
2015-09-08
Pa ono kad je ubijen petokolonas Kraljevic je skolski primjer. Taj da je danas ziv trco bi pod skute Bakiru i Komsicu.vuksadinare wrote:kakve ti kazne predlazes kao desnicarjastreb wrote:Osim toga kljic na temu. Ovo je monada a ne vijest.
2014-04-22
znaci ti si za likvidacije iz busije...pisem...dobar nacin da ostanes neprimjecen...ali pomalo kukavicki...petokolonasa moras gledati u oci da upamti facu koja ga kaznjava za zlodjelojastreb wrote:Pa ono kad je ubijen petokolonas Kraljevic je skolski primjer. Taj da je danas ziv trco bi pod skute Bakiru i Komsicu.vuksadinare wrote:kakve ti kazne predlazes kao desnicarjastreb wrote:Osim toga kljic na temu. Ovo je monada a ne vijest.
2015-09-08
Vi Hosovci ste bili peta kolona i Francek je to znao. S njim nije bilo zajebancije.
Danas je Hasance ocito isto to. Nikad jos nije mrmljao kontra islamizma i kontra Sarajeva.
Danas je Hasance ocito isto to. Nikad jos nije mrmljao kontra islamizma i kontra Sarajeva.
2014-04-22
...pokusaj prodavanja muda pod bubrege...jastreb wrote:Vi Hosovci ste bili peta kolona i Francek je to znao. S njim nije bilo zajebancije.
2015-09-08
Pa jastreb ima pravo. U njegovim očima si ti petakolona
ja..daj me mojmeAssadNaPodmornici wrote:Pa jastreb ima pravo. U njegovim očima si ti petakolona
2015-09-08
Meni su petokolonaši šegon, linić, dalićka, Borg skupina, uhljebi, Žalac, Marić, itd
Jastrebu je ekipa koja naginje - u-
Ti imaš svoju listu, ostali svoju. Samo budi oprezan da u takvim vremenima ti se ne nađeš na nečijem spisku... Revolucija jede svoju djecu
Jastrebu je ekipa koja naginje - u-
Ti imaš svoju listu, ostali svoju. Samo budi oprezan da u takvim vremenima ti se ne nađeš na nečijem spisku... Revolucija jede svoju djecu
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uspavanka petokolonašima :D
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» Washington Post progasio pobunjene senatore "petokolonašima"
» Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
» Propast Europe kakvu smo poznavali
» Bilt : Na BiH bi se mogao primjeniti ciparski model ulaska u EU
» Washington Post progasio pobunjene senatore "petokolonašima"
» Wall Street Journal i LA Times: Democrat će primjeniti Kalifornijski model na čitavu USA
» Propast Europe kakvu smo poznavali
Page 1 of 2