Allahu EKBER
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Allahu EKBER
ebi ga Ajk..treba krufa nasusnog zaraditi perom i papirom..iknarovdje wrote:marcellus ima traznih "pomagala " za glavu ejr s enovinar njegovog kalibra prilagođava situaciji,malo ISlam,malo turbanis a nozem oni indijski siti,malo je zidov,ima i zidovsku kapicu izgleda,mijenja bolje ako politicari kako vjetar puse,a vjeran se smao svojem"zutom" novinarstvu.ukratko ptica selica aka kameleonbogomdani wrote:vidim...poceo si uciti jezik...retoriku samo napopacke okrenes i sve 6...marcellus wrote:
heart emoticon Bismillaahi rrahmaani rrahiim heart emoticon
Molio bih sve vas koji ste u mogućnosti i koji planirate da koljete kurbane, da obratite pažnju na ovaj oglas inšALLAH. Riječ o našem bratu Jusić Fikretu koji se dugo godina bavi prodajom i klanjem kurbana elhamdulillah, provjereno, garantovano, u skladu sa Qur'anom i sunnetom elhamdulillah. Odazovite se bratu ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko planirate Kurban, imajte i njega na umu inšALLAH.
Neka je ALLAH Dželle Šanuhu s nama Zadovoljan.
Guest- Guest
Jesi.
Ako si ti na avatara .............a jesi.....jer jesi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Što tamo nisam admin, vidjeli bi boga svoga.gargamel0101 wrote:"Ženini porođajni bolovi brišu joj grijehe i dobija nagradu za svoj trud."
Ibn Usejmin
Tekbir.
Trinity-
2014-04-17
I na kraju ti fali - bajo moj!Yehudi wrote:Jesi.
Guest- Guest
Bol će te osloboditi.Trinity wrote:Što tamo nisam admin, vidjeli bi boga svoga.gargamel0101 wrote:"Ženini porođajni bolovi brišu joj grijehe i dobija nagradu za svoj trud."
Ibn Usejmin
Tekbir.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Trinity wrote:Koje ?
Maloprije sam otvorio tvoju poruku , kao zadnju, pa mi izbacilo neki spisak ......nečega.
Nisam skužio šta je to pa sam zato pitao.
Inače, neki dan, mi pri otvaranju laptopa izbacilo upozorenje da me netko pokušava
hakirati. Srića da sam nedavno prominio lozinke i ojača sigurnost.
2014-04-20
A ja jos cekam,cekam na ime tog alata...Yehudi wrote:Trinity wrote:Koje ?
Maloprije sam otvorio tvoju poruku , kao zadnju, pa mi izbacilo neki spisak ......nečega.
Inače, neki dan, mi pri otvaranju laptopa izbacilo upozorenje da me netko pokušava
Guest- Guest
Fénix wrote:I na kraju ti fali - bajo moj!Yehudi wrote:Jesi.
Ne fali meni ništa............bajo...............ako sam falio, falio.
2014-04-20
Ajme, zaboravi ja. Pogledaću.bogomdani wrote:A ja jos cekam,cekam na ime tog alata...Yehudi wrote:Trinity wrote:Koje ?
2014-04-20
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pula ima cjepivo za allahu ekber
» “Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
» ''TEROR U NEW YORKU Kamionom ubio osam ljudi, deseci ozlijeđenih, policija: "Vikao je Allahu Ekber"''
» Musliman koji je pokušao zgaziti francuske vojnike vikao ‘Allahu ekber’, tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’
» Alahu ekber
» “Ustaše, gotovo je; Tekbir, Allahu Ekber”
» ''TEROR U NEW YORKU Kamionom ubio osam ljudi, deseci ozlijeđenih, policija: "Vikao je Allahu Ekber"''
» Musliman koji je pokušao zgaziti francuske vojnike vikao ‘Allahu ekber’, tužitelj: ‘Napad nema veze s terorizmom ni islamom!’
» Alahu ekber
Page 3 of 4