Rat u BiH na proljece?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rat u BiH na proljece?
Nije nejebica nego baš emanicpacija oli ti ga kako ce žene vladat muškima a ja sam muško.debotoijusto wrote:emancipacija mozda
nejebica sigurno
Vidiš kako lijepo ekipica ide u Irsku i hr se prazni od emanicpiranog smeca.
Nisi to primjetio ?
DOVIĐENJA.
Ostat ce samo sirovine od muških ovdje plus Arapi doseljenici a oni su full patrijahalni.
VAS NEMA.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
vucko, ima ratova po svetu pun q
kupi kartu, avion, brod,
nema problema,
prosto imam utisak da si zeljan
da nekaznjeno ubijas
kupi kartu, avion, brod,
nema problema,
da nekaznjeno ubijas
Guest- Guest
Nije on ovu vijest napisao nego samo prenio a izvor je tv RS.pizzon wrote:vucko, ima ratova po svetu pun q
kupi kartu, avion, brod,
nema problema,
da nekaznjeno ubijas
Nevjerujem da ce doc do stvarnog rata bar ne još al politicari dižu tenzije da zadrže fotelje no rade racun bez krmara a to su ovi islamski imigranti a Zlovenija se zatvorila ko i Mađarska i Hr više nije tranzit nego zadnja postaja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
To je izvrsno! Kaže Jastreb neki dan da se u Hrvatskoj za rata proizvodilo i izvozilo, a sad sve stoji. Evo nam prilike da opet proizvodimo i izvozimo.debotoijusto wrote:bilo kakav rat na balkanu vratio bi HR u ekonomiju 93
Da,samo s tom razlikom što smo u to doba imali sve proizvodne kapacitete (osim onih u Krajini) i sve se proizvodilo tutta forza. Ništa nije bilo privatizirano,poharano i opljačkano. sada bi se druga pjesma pjevala.Regoč wrote:To je izvrsno! Kaže Jastreb neki dan da se u Hrvatskoj za rata proizvodilo i izvozilo, a sad sve stoji. Evo nam prilike da opet proizvodimo i izvozimo.debotoijusto wrote:bilo kakav rat na balkanu vratio bi HR u ekonomiju 93
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pas mater,sad mi je prije 10-tak min došla struja. Nismo je imali od 15:00.
2014-04-22
Došla struja? Jebote, pa u moje selo došla je, bit će nagodinu, prije osamdeset godinah. E, jeste zaostali.jastreb wrote:Pas mater,sad mi je prije 10-tak min došla struja.
Ma nismo zaostali. Imali smo je i mi prije,ali sad nam namjerno neće da je dovedu. A sva okolna sela je imaju. I HoboctI/I su već nekoliko puta pisale o tome,a bilo je i na Prizmi.Regoč wrote:Došla struja? Jebote, pa u moje selo došla je, bit će nagodinu, prije osamdeset godinah. E, jeste zaostali.jastreb wrote:Pas mater,sad mi je prije 10-tak min došla struja.
2014-04-22
Regoč wrote:To je izvrsno! Kaže Jastreb neki dan da se u Hrvatskoj za rata proizvodilo i izvozilo, a sad sve stoji. Evo nam prilike da opet proizvodimo i izvozimo.debotoijusto wrote:bilo kakav rat na balkanu vratio bi HR u ekonomiju 93
ae
i stope rasta nakon rata budu ogromne
budu zadovoljni forumasi sto stuju boga brojka
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
jastreb wrote:Ma nismo zaostali. Imali smo je i mi prije,ali sad nam namjerno neće da je dovedu. A sva okolna sela je imaju. I HoboctI/I su već nekoliko puta pisale o tome,a bilo je i na Prizmi.Regoč wrote:Došla struja? Jebote, pa u moje selo došla je, bit će nagodinu, prije osamdeset godinah. E, jeste zaostali.jastreb wrote:Pas mater,sad mi je prije 10-tak min došla struja.
cekaj , zajebavas nas ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:jastreb wrote:Ma nismo zaostali. Imali smo je i mi prije,ali sad nam namjerno neće da je dovedu. A sva okolna sela je imaju. I HoboctI/I su već nekoliko puta pisale o tome,a bilo je i na Prizmi.Regoč wrote:Došla struja? Jebote, pa u moje selo došla je, bit će nagodinu, prije osamdeset godinah. E, jeste zaostali.jastreb wrote:Pas mater,sad mi je prije 10-tak min došla struja.
cekaj , zajebavas nas ?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Kvarnerski-otoci-ostali-bez-struje-na-Krckom-mostu-udar-bure-od-228-kilometara-na-sat
2014-04-22
jastreb wrote:debotoijusto wrote:jastreb wrote:Ma nismo zaostali. Imali smo je i mi prije,ali sad nam namjerno neće da je dovedu. A sva okolna sela je imaju. I HoboctI/I su već nekoliko puta pisale o tome,a bilo je i na Prizmi.Regoč wrote:Došla struja? Jebote, pa u moje selo došla je, bit će nagodinu, prije osamdeset godinah. E, jeste zaostali.jastreb wrote:Pas mater,sad mi je prije 10-tak min došla struja.
cekaj , zajebavas nas ?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Kvarnerski-otoci-ostali-bez-struje-na-Krckom-mostu-udar-bure-od-228-kilometara-na-sat
a-ha
2014-04-12
Pa zajebavamo se, skratio sam njegov upis i zafrkavam ga.
Rat je dobar za ekonomiju.debotoijusto wrote:bilo kakav rat na balkanu vratio bi HR u ekonomiju 93
bio bi gubitak vremena ostati na ovim prostorima narednih godina
danni1 wrote:Rat je dobar za ekonomiju.debotoijusto wrote:bilo kakav rat na balkanu vratio bi HR u ekonomiju 93
bio bi gubitak vremena ostati na ovim prostorima narednih godina
slazem se
kad zavrsi odlican ako rusis stari sistem i postavljas temelje za novi ciklus prevare
no ako zadrzis stare navade i dovedes nove zajeb bez greske
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američko proljeće
» Pravaško proljeće
» Američko proljeće!
» Proboj na proljeće
» Rusko proljeće u Mar'jinki
» Pravaško proljeće
» Američko proljeće!