>;))))
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: >;))))
A ha...to svi za sebe misle.red wolf wrote:I ima onih koji misle svojom glavom i ruše granice ispred sebe....danni1 wrote:Problem je što pametnih nema. Ima onih što vjeruju i onih što vjeruju da znaju i jedni i drugi pojma nemaju. Samo se dogovore da je ono u što vjeruju istina.RayMabus wrote:Pametni znaju budale vjeruju.
U cemu je problem ?
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Ti kažeš...Leviathan2 wrote:ti nijesi jedan od tijehred wolf wrote:I ima onih koji misle svojom glavom i ruše granice ispred sebe....danni1 wrote:Problem je što pametnih nema. Ima onih što vjeruju i onih što vjeruju da znaju i jedni i drugi pojma nemaju. Samo se dogovore da je ono u što vjeruju istina.RayMabus wrote:Pametni znaju budale vjeruju.
U cemu je problem ?
red wolf-
2016-02-10
Ti si JEDNO.red wolf wrote:Nisi jedini.RayMabus wrote:Ja volim bit ogranicen.red wolf wrote:I ima onih koji misle svojom glavom i ruše granice ispred sebe....danni1 wrote:Problem je što pametnih nema. Ima onih što vjeruju i onih što vjeruju da znaju i jedni i drugi pojma nemaju. Samo se dogovore da je ono u što vjeruju istina.RayMabus wrote:Pametni znaju budale vjeruju.
U cemu je problem ?
Ja nisam.
Ja volim biti ogranicen.
I proširo sam tu ogranicenost na više uloga ....zato uvijek zahebem detektor laži ....jer ispituju krivu osobu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rečenica ti nema smisla....Leviathan2 wrote:ezek, jes ti neogranicen :D
red wolf-
2016-02-10
Ne, nego neke granice ne treba prelaziti, to je sve.red wolf wrote:Ima jedna laž na koju su vas naučili, a ona je --> da vjerujete da su vam granice nepremostive...
Ja sam ezek.Leviathan2 wrote:ezek, jes ti neogranicen :D
Svi smo mi jedno , ti si ja ja sam ti.
2014-04-11
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Smijati se ili plakati, to je izbor...danni1 wrote:Ne, nego neke granice ne treba prelaziti, to je sve.red wolf wrote:Ima jedna laž na koju su vas naučili, a ona je --> da vjerujete da su vam granice nepremostive...
red wolf-
2016-02-10
Da, ali ne ovdje...RayMabus wrote:Ja sam ezek.Leviathan2 wrote:ezek, jes ti neogranicen :D
red wolf-
2016-02-10
ja vise od ezekovih prica ne znam sto sam, stolica il vc skoljka il jos uvijek baustelacRayMabus wrote:Ja sam ezek.Leviathan2 wrote:ezek, jes ti neogranicen :D
Mislim da se krivo izražavaš.
2014-04-11
Krivo se izražavaš ....pogrešna terminologija.
Nije : mi smo jedno nego Bog je svi.
Nije : mi smo jedno nego Bog je svi.
2014-04-11
a koji su ovo bili?
i postoji li konekcija izmedju "vanzemaljaca" i cerna? ili taj navodni nibiru ako i postoji sa svojom elipticnom putanjom uleti u solarni sistem svakih ..neznam koliko godina i napravi haos.
slucajno naletih na vijest jednog izraelca koji inace ne zalazi u tu tematiku,mada sam rezervisan ali ajde...
i postoji li konekcija izmedju "vanzemaljaca" i cerna? ili taj navodni nibiru ako i postoji sa svojom elipticnom putanjom uleti u solarni sistem svakih ..neznam koliko godina i napravi haos.
slucajno naletih na vijest jednog izraelca koji inace ne zalazi u tu tematiku,mada sam rezervisan ali ajde...
Guest- Guest
Bog je svi a ne svi smo mi jedno.
Bog je svi pa određenim spiritualnim metodama i spajanjem sa božanskom energijom i finijom frekvencijom umanjuješ misli koje ti proizvodi unutarnji um ( bili koji ) i onda si smireniji i u suštini poništavaš funkciju uloga i ega koje ograniceni entitet ( duše ) stvaraju kao barijeru oko sebe.
Bog je svi pa određenim spiritualnim metodama i spajanjem sa božanskom energijom i finijom frekvencijom umanjuješ misli koje ti proizvodi unutarnji um ( bili koji ) i onda si smireniji i u suštini poništavaš funkciju uloga i ega koje ograniceni entitet ( duše ) stvaraju kao barijeru oko sebe.
2014-04-11
Ovo je vrijeme koje vam pruža mogućnost da proširite vlastitu svijest...Na vama je...
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4