Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
Pa i moj djed je bio izbačen iz Parije,jer je kritizirao određene drugove,koji su na položaje došli a da nisu ni omirisali barut.flumen wrote: Ja se njima ponosim. Nikad nisu ni htjeli sa raznim dotepencima (ko @jastreb) biti clanovi KPH. "Se ti j' to nis koristi"..
Ostao je vjeran idealima NOB-a i partizanskoj borbi,ali Partiju baš nije previše volio,te mi je sugerirao da ne ulazim u nju.
Dakle kao i većina današnjih sudionika Dom.rata,koji se ponose učešćem u toj borbi,ali HDZ ne mogu smislit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Veliki intervju Vladimira Šeksa:U mladosti sam vjerovao u socijalizam i Jugoslaviju
No nikad nije nikoga nazivao dotepencem. Imao je prijatelja iz svih krajeva Hrvatske, Bosne, Srbije,Slovenije...
Ti nisi takav. Ti se ne moreš pomirit sa time da niti jedan razvijeni kraj ne može ostati po svom sastavu isključivo od domaćih ljudi.
Krajevi u kojima živi isključivo autohtono stanovništvo najnerazvijeniji i privredno su najzaostaliji dijelovi bivše Jugoslavije.
Ti nisi takav. Ti se ne moreš pomirit sa time da niti jedan razvijeni kraj ne može ostati po svom sastavu isključivo od domaćih ljudi.
Krajevi u kojima živi isključivo autohtono stanovništvo najnerazvijeniji i privredno su najzaostaliji dijelovi bivše Jugoslavije.
2014-04-22
to je samo tvoja interpretacija necega sto ne razumijes. ti ne volis domace ljude i podrzavas politiku progona i ubijanja domicilnih.jastreb wrote:Ti nisi takav. Ti se ne moreš pomirit sa time da niti jedan razvijeni kraj ne može ostati po svom sastavu isključivo od domaćih ljudi.
dok je Rijeka bila Fiume u nju su dolazili (bez partijske direktive) ljudi iz engleske, francuske, irske, italije, slovenije, hrvatske, turske, madjarske...dok nisu dosli tvoji iz sumadije i dinarskog kamenjara to je bio multi-kulti grad kakav nakon II sv. rata Rijeka nikad vise nije bila. takvi kao ti su nepozeljni elementi u bilo kakvoj sredini, jer gazite po onome sto su prijasnje generacije stvorile.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Hahahahaha. Hahahahahahahahahaha.Hahahahahahahaha.flumen wrote:
to je samo tvoja interpretacija necega sto ne razumijes. ti ne volis domace ljude i podrzavas politiku progona i ubijanja domicilnih.
Ukućani me čudno gledaju. Suze mi naviru od smijeha.
2014-04-22
U svakom slučaju Šeks je uvijek, i onda a i sada, živio ko bubreg u loju.jastreb wrote:http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Vladimir-Seks-u-velikom-razgovoru-za-Novi-list-Pred-novom-smo-bitkom-za-Hrvatsku
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» VELIKI INTERVJU PREDSJEDNICE KGK
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» Status informatičara, vjerovao sam u socijalizam, više ne. Nabijem vas!
» Status informatičara:"Vjerovao sam u socijalizam,više ne.Nabijem vas"
» VELIKI INTERVJU PREDSJEDNICE KGK
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
Page 2 of 2