Veterani ne odustaju: Ako nam hoćete dobro, dajte nam 7 posto HEP-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Veterani ne odustaju: Ako nam hoćete dobro, dajte nam 7 posto HEP-a
Ja sam i rekao da im date 100%. Ma šta sto? 200%.maggie13 wrote:borili su se za nesto drugo, ovo je samo en plus..no, moras priznat da vise zasluzuju od raznoraznih politicara, savjetnika, lobista..stavi malo nacionalne zavjetrine sa strane..dzango wrote:Jeste. Za to su se valjda i borili. Da imaju svoj telekom, elekroprivredu....maggie13 wrote:bolje, vecina je zasluzila vise nego ovi koji racunaju na proviziju..:-)dzango wrote:Bolje na kladionice i kafane.maggie13 wrote:
ne moze..dio za kupnju/prodaju/kupnju INE, dio za provizije,etc..;-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
karikiras jer se sprdas..odgovori posteno na moj upis..^_~dzango wrote:Ja sam i rekao da im date 100%. Ma šta sto? 200%.maggie13 wrote:borili su se za nesto drugo, ovo je samo en plus..no, moras priznat da vise zasluzuju od raznoraznih politicara, savjetnika, lobista..stavi malo nacionalne zavjetrine sa strane..dzango wrote:Jeste. Za to su se valjda i borili. Da imaju svoj telekom, elekroprivredu....maggie13 wrote:bolje, vecina je zasluzila vise nego ovi koji racunaju na proviziju..:-)dzango wrote:
Bolje na kladionice i kafane.
2014-04-12
evo vidite ovu dvojicu iznad, tako to izgleda kad te tito sjebe u mozakred wolf wrote:debotoijusto wrote:"Među najvažnijim promjenama je i ta da branitelji koji ostvaruju prava zbog umirovljena ili trajne invalidnosti, ponovno mogu raditi. Usto, oni moraju i plaćati doprinose kao i svi drugi. Ta te druge predložene promjene zakona stajale bi 170-180 milijuna kuna. Država ima te novce", rekao je Demo.
kako trajni invalid moze radit i kad bi radio zasto bi primao i mirovinu ?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dzango wrote:
Kao i Telekom. Eno čitam danas da su Nemci pordali vašem Telekomu crnogorskog mobilnog operatera koji je bio u vlasništvu mađarskog telekoma a oba su vlasništvu nemačkog telekoma. Kako se to ono beše zove u ekomomiji?
praonica love, dakle.
i sad se čudimo zašto milanović nije odgovarao merkelici, a ljiga plenković odgovara.
250.000.000€ ni za bogatu njemačku nije lova za bacit.
prevedeno: poklonili smo švabama pelješki most, a žicamo lovu od eu fondova.
vjerodostojno i domoljubno...
sitting_bull-
2015-09-28
a i ti bi se ogrebao za lovusitting_bull wrote:stjerajte se već jednom, udruženi nametnici, u krasni.
koji kurac postoji ministarstvo branitelja i tolika lova svake godine, a stanje sve gore?
to nije ministarstvo za branitelje, nego ministarstvo za zamračivanje love...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa ne prima pola milijuna branitelja lovu,mirovinu i slicno..zna se tko dobija mirovinu,dionice i slicnositting_bull wrote:da, ali koji su od pola milijuna registriranih branitelja oni pravi kojima treba dati lovu, a koji su dezerteri i uhljebi?Pinochet wrote:podržavam, bolje lova braniteljima, nego uhljebima i dezerterima na vlasti
kak da sad đakić, ili klem cinkaju nekog pajdu kojem su pomogli da postane branitelj (da bude upisan u registar branitelja)???
2015-09-08
treba na branitelje prenjeti i više od 7 % jer se radi o zdravom tkivu u državi. ja bi dao i više od 7 % ministarstava.. a na markovom trgu koncesiju za parking i kladionicu...
sve je to ok, dok se natežemo oko hepa banke šalju haračlijama izvješća o našem tekućem računu. toga nije bilo ni za turske okupacije. ono kao da ima nadzorna kamera u mom novčaniku.
sve je to ok, dok se natežemo oko hepa banke šalju haračlijama izvješća o našem tekućem računu. toga nije bilo ni za turske okupacije. ono kao da ima nadzorna kamera u mom novčaniku.
vi's da nam je todo pred bankrotom a 'mali od kuzine' maric i plenki upregli se da ga spasu...nista nije vaznije od tode..za njegov spas i posljednju lipu iscjediti iz novcanika..gdje ce nam se maric vratit..ako ne bude vise ministar...mutava baštarda wrote:treba na branitelje prenjeti i više od 7 % jer se radi o zdravom tkivu u državi. ja bi dao i više od 7 % ministarstava.. a na markovom trgu koncesiju za parking i kladionicu...
2015-09-08
zna se.vuksadinare wrote:pa ne prima pola milijuna branitelja lovu,mirovinu i slicno..zna se tko dobija mirovinu,dionice i slicnositting_bull wrote:da, ali koji su od pola milijuna registriranih branitelja oni pravi kojima treba dati lovu, a koji su dezerteri i uhljebi?Pinochet wrote:podržavam, bolje lova braniteljima, nego uhljebima i dezerterima na vlasti
kak da sad đakić, ili klem cinkaju nekog pajdu kojem su pomogli da postane branitelj (da bude upisan u registar branitelja)???
odabrana ekipa pravih branitelja i pridruženi lažnjaci...
sitting_bull-
2015-09-28
todo nije mol, ali će kao i mol uložiti par desetaka milijuna kako bi izvukao milijarde.vuksadinare wrote:vi's da nam je todo pred bankrotom a 'mali od kuzine' maric i plenki upregli se da ga spasu...nista nije vaznije od tode..za njegov spas i posljednju lipu iscjediti iz novcanika..gdje ce nam se maric vratit..ako ne bude vise ministar... :D:mutava baštarda wrote:treba na branitelje prenjeti i više od 7 % jer se radi o zdravom tkivu u državi. ja bi dao i više od 7 % ministarstava.. a na markovom trgu koncesiju za parking i kladionicu...
Sanader je imao svoju cijenu, ljiga i k+ ministar imaju svoju cijenu.
show must go on...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» Velika anketa RTL-a i Jutarnjeg:33,5 posto biralo bi HDZ, 24,6 posto biralo bi SDP, a 5,6 posto biralo bi Živi zid
Page 2 of 2