Izetbegoviću ne prizivaj rat sa RS i ne stavljaj bošnjačku glavu na panj!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izetbegoviću ne prizivaj rat sa RS i ne stavljaj bošnjačku glavu na panj!
Oš joj odma zavući nož među rebra? Po karakteru koji ovdje pokazuješ vjerujem da se ne bi libio to uraditi.pizzon wrote:vuksadinare wrote:oce da vas guzom zgnjeci...pizzon wrote:Eroo wrote:Ne miješajte Kolindu Grabar Kitarović u vaše balkanske raspre.pizzon wrote:
Prema njegovim rečima, dok Hašim Tači i Kolinda Grabar Kitarović "vežu pažnju Srbije za sebe", izazivajući ekscese i sukobe, Izetbegović sa druge strane, posredstvom Mehmedagića, preduzima specijalne operacije o kojima ne obaveštava hrvatsku, ni srpsku komponentu u samoj obaveštajnoj službi.
Neće vaše društvo i šta sad?
kome i sta ti glumis,
ta tovja goozara celo jedno
htv vece posvetila je srbiji,
pokazala laznu ili sta znam kakvu
opsednutost srbima i srbijom.
nemoj ona da se mesa, a ti ne kenjaj
da, bas se plasim njene pozadine,
nemoj da mi okrece ledja:):)
Guest- Guest
nista bosna je srpsko-ruska zona interesa oni će odraditivuksadinare wrote:epikure..vrijeme ti je da konacno odes na teren...sad imas veliku priliku da sudjelujes u necem povijesnom..nema vise opravdanja..'zena,djeca,more,premlad'
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..ko papiga si....nista nisu poduzeli u svezi kosova jos manje ce u svezi bh-a...u se i u svoje kljuse...imam ti za prodat..ma ne prodat poklonit cu ti ejdnu pravu maskirnu uniformu...skoro nova....trebat ce ti..kad uslijedi mobilizacija..mislim iz mostara...epikur37 wrote:nista bosna je srpsko-ruska zona interesa oni će odraditivuksadinare wrote:epikure..vrijeme ti je da konacno odes na teren...sad imas veliku priliku da sudjelujes u necem povijesnom..nema vise opravdanja..'zena,djeca,more,premlad'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo na ovakvom forumu se i mogu naci osobe kojima je Galijasevic ekspert za nesto :)))
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kenwood Kenon na upit Bulja da li je briselski ćato odgovorio Bulju da je panj...
» A.Nazor odgovorio B.Izetbegoviću
» Republika Srpska segregirala bošnjačku djecu i uvela dvije škole pod jednim krovom :D
» Aco:Neželim se pravdati Izetbegoviću zbog naoružavanja Srbije
» IZA KULISA Granić tvrdi kako mu je Silajdžić priznao da je SDA bila za samostalnu bošnjačku republiku utemeljenu na islamu, a ne Federaciju BiH
» A.Nazor odgovorio B.Izetbegoviću
» Republika Srpska segregirala bošnjačku djecu i uvela dvije škole pod jednim krovom :D
» Aco:Neželim se pravdati Izetbegoviću zbog naoružavanja Srbije
» IZA KULISA Granić tvrdi kako mu je Silajdžić priznao da je SDA bila za samostalnu bošnjačku republiku utemeljenu na islamu, a ne Federaciju BiH
Page 2 of 2