Mesić odigrao ključnu ulogu u priznanju Hrvatske
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mesić odigrao ključnu ulogu u priznanju Hrvatske
Proseru, jasno je svima da izvrćeš moje rieči, slabe ti vajde od tipkanja. Ne osporavam Mesiću pravo na diskreciju i tihu diplomaciju, jasno sam to napisao, ali ukazujem na "antifašističko" licemjerje koje tu opciju uskraćuje Kolindi jer nije vaša "antifašistica". Iste kriterije primienite na sve!provocator wrote:To uopće nije usporedivo. Sadašnji Kolindin posjet SAD-u i Mesićev posjet Genscheru a u svrhu priznanja tada još nepriznate RH.Regoč wrote:Zasluge ne treba oduzimati, ali je krajnje licemjerje "antifašističke" gamadi koja hvali Mesićevu diskreciju i tihu diplomaciju (što i ja pozdravljam, da ne bude zabune), a još do jučer su napadali Koli jer je "potajno" otišla i nije navela s kim se sve sastala. Diskrecija i tiha diplomacija dopuštene su samo "antifašistima", je li gadovi?
To samo bedak more uspoređivati
Dakle Hrvatska tada nije bila ni blizu priznanja a Mesić je bio predsjednik predsjedništva SFRJ.
Što je po tebi tada trebao napraviti?
Dogovoriti se o detaljima posjeta s članovima predsjedništva SFRJ a možda i Miloševićem osobno?
De ne lupaj molim te.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
I sto sad na kraju,Mesica na tron ili ne?
Guest- Guest
Razlučiti žito od kukolja i vrjednovati po zaslugama sve postupke u kontekstu vremena.
Mdaaaa.Uffff,sto mrzim kad u piletju supu netko stavi kurijev zacin.Pa to je svetogrdje.
Guest- Guest
Pa, krvi ti irudove, jel ti čitaš s razumijevanjem?Regoč wrote:
Proseru, jasno je svima da izvrćeš moje rieči, slabe ti vajde od tipkanja. Ne osporavam Mesiću pravo na diskreciju i tihu diplomaciju, jasno sam to napisao, ali ukazujem na "antifašističko" licemjerje koje tu opciju uskraćuje Kolindi jer nije vaša "antifašistica". Iste kriterije primienite na sve!
Kolinda je od građana izabrana predsjednica Republike Hrvatske. Države koja je danas međunarodni subjekt i priznata je u svijetu.
Ne možeš uopće ali ni u ludilu povlačiti paralelu između nje danas i Mesića onda u ono vrijeme kada je on, kako rekoh, bio predsjednik predsjedništva SFRJ a Hrvatska je još bila daleko od međunarodnog priznanja.
provocator wrote:Lako budalu nasmijat.prckov wrote:moram ti priznat da me niko ne nasmije ko ti,provocator wrote:Prcko... ladno u Njemačkoj, jelde? Pogotovo sad zimi na baušteli.
Al je standard!
bome si manga
Nego priča se da si neki dan na baušteli odnio dvije vreće cementa od po 50 kg, i to odjednom, na drugi kat.
Nijemci se čudom čudili... 100 kila odjednom na drugi kat?!
Ne znaju oni da si ti Bosanac pa ti curac moj znaš što je to 100 kila.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ništa... Bilo pa prošlo ali eto ostaje gorak ukus u ustima onih koji atakiraju na Mesića jer bez obzira na sve odigrao je jednu od bitnih uloga u konačnom priznanju Hrvatske.pismejker wrote:I sto sad na kraju,Mesica na tron ili ne?
Dakle, to je objavio Deutsche Welle a prenijeli su mnogi naši (i ne samo naši) portali pa i tiskovine.
Ima još živih svjedoka toga vremena pa neka opovrgnu objavljeno ako to istina nije.
Ma da, a danas nema potrebe za diskrecijom i tihom diplomacijom? Ne seri, Proseru, jasno je da ti je svaki izgovor dobar da navališ na bilo koga tko nije iz vašega "antifašističkoga" čopora.provocator wrote:Pa, krvi ti irudove, jel ti čitaš s razumijevanjem?Regoč wrote:
Proseru, jasno je svima da izvrćeš moje rieči, slabe ti vajde od tipkanja. Ne osporavam Mesiću pravo na diskreciju i tihu diplomaciju, jasno sam to napisao, ali ukazujem na "antifašističko" licemjerje koje tu opciju uskraćuje Kolindi jer nije vaša "antifašistica". Iste kriterije primienite na sve!
Kolinda je od građana izabrana predsjednica Republike Hrvatske. Države koja je danas međunarodni subjekt i priznata je u svijetu.
Ne možeš uopće ali ni u ludilu povlačiti paralelu između nje danas i Mesića onda u ono vrijeme kada je on, kako rekoh, bio predsjednik predsjedništva SFRJ a Hrvatska je još bila daleko od međunarodnog priznanja.
ja ti opet kažem, ne oduzimam nikome zasluge, da je bio uključen u sva ta događanja, ne sumnjam ni najmanje, ali da je on osobno 4 sata nagovarao genšera, nisam znala. što opet ne znači da nije, jedino mi je čudno da se o tome nije i ranije govorilo. ali, ok...provocator wrote:Ništa... Bilo pa prošlo ali eto ostaje gorak ukus u ustima onih koji atakiraju na Mesića jer bez obzira na sve odigrao je jednu od bitnih uloga u konačnom priznanju Hrvatske.pismejker wrote:I sto sad na kraju,Mesica na tron ili ne?
Dakle, to je objavio Deutsche Welle a prenijeli su mnogi naši (i ne samo naši) portali pa i tiskovine.
Ima još živih svjedoka toga vremena pa neka opovrgnu objavljeno ako to istina nije.
Guest- Guest
Gamad proseratorskoga tipa sad bi omalovažavala Mesića da je "niškoristi" i da je četiri sata pričao viceve, samo da nije "antifašist".
Da, samo to ne odrađuje predsjednica osobno ponašajući se kao obezglavljena kokoš i mlateći praznu slamu ispred plota Bijele kuće.Regoč wrote:
Ma da, a danas nema potrebe za diskrecijom i tihom diplomacijom? Ne seri, Proseru, jasno je da ti je svaki izgovor dobar da navališ na bilo koga tko nije iz vašega "antifašističkoga" čopora.
Za koji curac ima ministre i razno zarazne diplomate na svim razinama?
I kakvu je to ona niskoprofilnu diskretnu i tihu diplomaciju vodila i tko bi to ugrozio? Molim te ne lupaj skupa s njom.
Pa nije ona nekakav trgovački putnik već predsjednica međunarodno priznate države a nađi mi jednog jedinog predsjednika ili premijera bilo koje iole ozbiljne države koji se ponaša na način kako se ona ponijela.
Što ona radi u slobodno vrijeme njezina je stvar, ima pravo na privatnost, makar ograničenu činjenicom što je javna ličnost, ali ono što čini na službenom putovanju, plaćenome iz proračuna, nije privatno, pa može i mora biti temom komentara.
A zašto je sastanak bio tajan? Nemci se plašili Srba?provocator wrote:Novo svjetlo na priznanje Hrvatske i ulogu Njemačke u cijelom procesu dao je u intervjuu za Deutsche Welle slovenski poslovni čovjek Božo Dimnik koji je otkrio kako je sudjelovao u organiziraciji tajnog sastanka na kojem je Stjepan Mesić uvjerio Hansa-Dietricha Genschera u nužnost međunarodnog priznanja Hrvatske.
Ne Nijemci nego Hrvatska... Što se u konačnici pokazalo opravdanim
provocator wrote:Da, samo to ne odrađuje predsjednica osobno ponašajući se kao obezglavljena kokoš i mlateći praznu slamu ispred plota Bijele kuće.Regoč wrote:
Ma da, a danas nema potrebe za diskrecijom i tihom diplomacijom? Ne seri, Proseru, jasno je da ti je svaki izgovor dobar da navališ na bilo koga tko nije iz vašega "antifašističkoga" čopora.
Za koji curac ima ministre i razno zarazne diplomate na svim razinama?
I kakvu je to ona niskoprofilnu diskretnu i tihu diplomaciju vodila i tko bi to ugrozio? Molim te ne lupaj skupa s njom.
Pa nije ona nekakav trgovački putnik već predsjednica međunarodno priznate države a nađi mi jednog jedinog predsjednika ili premijera bilo koje iole ozbiljne države koji se ponaša na način kako se ona ponijela.
Što ona radi u slobodno vrijeme njezina je stvar, ima pravo na privatnost, makar ograničenu činjenicom što je javna ličnost, ali ono što čini na službenom putovanju, plaćenome iz proračuna, nije privatno, pa može i mora biti temom komentara.
Sam Mesić je bio u više sasvim privatnih posjeta raznim mjestima, uključujući SAD, tamo se npr. po Kaliforniji sastajao s nekim sitnim poduzetnicima hrvatskog podrijetla, nije ga primio ni predsjednik općine.
U ove narcisoidne minhauzenovske fantazije Mesića i njegovog poslovnog ortaka kako je baš eto ON nešto zrihtao kod (pokojnog) Genschera može povjerovati samo Dudek ili plaćeno piskaralo.
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
provocator wrote:Pa, krvi ti irudove, jel ti čitaš s razumijevanjem?Regoč wrote:
ovaj iz antife bi odnio i tri vreće odjednom vidi ga kaki je ko od brda odvaljen, taj bi klao ujkane i slao na goli
NEMA sumnje smećar je tražio da mu ostane Jugoslawija.. Nakon što je na domoljubo opljačkao Hrvatsku diasporu odpadu čovječanstva jedino želim da mu pod stare dane bude:Noor wrote:osobno sumnjam u ovo, jer mesić bi se odavno pohvalio time.
2014-04-18
mrga s ffzg-a, ko od brda odvaljen + peder frizura dejvid bowie (i farba se :D )
Lajte kere...
Bilo kako bilo Meske je odigrao jednu od ključnih uloga u priznanju Hrvatske ma koliko god to neke boljelo.
Bilo kako bilo Meske je odigrao jednu od ključnih uloga u priznanju Hrvatske ma koliko god to neke boljelo.
provocator wrote:Lajte kere...
Viš kak i ti odmah reteriraš, od "ključne" uloge postala je "jedna od" ključnih... Na kraju će ostati samo uloga (dvorske lude).
Nešto kao i naslovi njegove knjige. Kako je ono bilo... Kako sam rušio Jugoslaviju, Kako smo srušili Jugolsaviju, Kako je srušena Jugoslavija. Jao :D
Ulpijan- Posts : 81
2016-07-04
provocator wrote:Lajte kere...
Da mu je državni udar uspio HR zasigurno ne bi bila priznata.
Meske je namjerno popušio i za to mu se treba duboko zahvaliti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa da, u silnoj toj žurbi mu se čekovi sa stotinama tisuća dolara zagubili po džepovima, pala mu u ruke cementara, nekako se našao na tužiteljevoj klupi protiv generala HVa i protiv RH kao zaštićeni svejdok, sredio golf igralište Aaronu F. na srđu, rasturio obavještajnu zajednicu i sebi je podredio...ma sve je to iz žurbe kažem ja.jastreb wrote:Stipe je tih godina najviše radio. Trčao je simo-tamo,izlagao se opasnosti u BG,kad Tuđman već davno nije išao tamo.
Glupo je danas zato što se poslije okrenuo,Mesiću oduzimati zasluge u stvaranju Hrvatske.
Ni Tito nije Rankoviću i Đilasu nakon što su zastranili nijekao zasluge iz NOB-a.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija ima ključnu ulogu na širem Balkanu
» "Citokinska oluja" ima ključnu ulogu kod teških oboljenja COVID-19
» Lider Hamasa: Turska ima ključnu ulogu u vezi s palestinskim pitanjem
» Zovko: Turska i islamska zajednica imale su ključnu ulogu u izboru Željka Komšića
» Kolinda je imala novi gaf, priča gluposti o svojoj ulozi u priznanju Hrvatske
» "Citokinska oluja" ima ključnu ulogu kod teških oboljenja COVID-19
» Lider Hamasa: Turska ima ključnu ulogu u vezi s palestinskim pitanjem
» Zovko: Turska i islamska zajednica imale su ključnu ulogu u izboru Željka Komšića
» Kolinda je imala novi gaf, priča gluposti o svojoj ulozi u priznanju Hrvatske
Page 3 of 4