Ratoborni Lazanski:'Ako nas Albanci napadnu,Vojska Srbije da zauzme sever Kosova'!
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ratoborni Lazanski:'Ako nas Albanci napadnu,Vojska Srbije da zauzme sever Kosova'!
vuksadinare wrote:samo dajte....ja molim boga da to ucinite...jedva cekam...onda cu si odabrat dobar plac kod sremske kamenice..crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kakve to ima veze s neuspjelim odlaskom voza u Mitrovicu?crvenkasti wrote:Neuspjeh u Siriji je zadnji zabijeni čavao u lijesu u kojem leži neoliberalna garnitura globalnih kriminalaca.
Nemaju više kontrolu nad svjetskim izvorima i putevima nafte i plina.
Petrodolar na kojem se puhao balon američke moći broji svoje zadnje dana.
Amerikanci se moraju prilagoditi. Morat će se reindustrijalizirati i početi raditi da bi živjeli od rada. Oni imaju moć da to postignu jer to je velika nacija. Trump je samo predstavnik tih zdravih kapitalističkih snaga.
Kad se podvuče crta ostaje samo to da je Vučić popušio Tačiju.
Kosovo je protektorat koji je stvorila, plaćala i održavala neoliberalna svjetska banda.
Trump ih više neće plaćati.
Što misliš, na koga će četnici navaliti prvo nakon što sjebu Šiptare?
Tko ih je, osim Šiptara, najviše zajebavao?
A streljivo ćeš dobijat otkud? Iz Saudijske Arabije?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Ratoborni Lazanski:'Ako nas Albanci napadnu,Vojska Srbije da zauzme sever Kosova'!
Pa s obzirom da smo mi naoružavali njihove u Siriji, red je da oni pomognu naše u Hr.
*Jebiga, bi li su brži od Srbije...Srbija bi tek sada htjela bit protektorat. Oću reć gubernija.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kakve to ima veze s neuspjelim odlaskom voza u Mitrovicu?crvenkasti wrote:Neuspjeh u Siriji je zadnji zabijeni čavao u lijesu u kojem leži neoliberalna garnitura globalnih kriminalaca.
Amerikanci se moraju prilagoditi. Morat će se reindustrijalizirati i početi raditi da bi živjeli od rada. Oni imaju moć da to postignu jer to je velika nacija. Trump je samo predstavnik tih zdravih kapitalističkih snaga.
*Kosovo je protektorat koji je stvorila, plaćala i održavala neoliberalna svjetska banda.
**Što misliš, na koga će četnici navaliti prvo nakon što sjebu Šiptare?
**Ja mislim na Tadića i njegove.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Di ste ga krstili? Predpostavljam u katoličkoj crkvi. Krv nije voda...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sto znas osobno dodika?..epikur37 wrote:Taman da zapašu onih 5 općina kako predlažemo Dodik i ja.
Da, kum sam njegovom prvom unučetu.
U katoličkoj, simboličan čin ekumenizma koji zagovaramo mi iz herceg-srpske :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I Dodo je razmišljao da krene u KC. Ja sam mu rekao nemoj, ionako ćemo se uskoro ujediniti.
Kaže on, dobro onda.
Kaže on, dobro onda.
2015-08-06
ne boj se ti za streljivo..nismo ga imali ni '91 pa smo ga namakli...doista nemas brige za oruzje..bolej si misli na guzicu ako te ovi tvoji avanturisti uvale opet u nevolje..nisi citao dezulovicacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:samo dajte....ja molim boga da to ucinite...jedva cekam...onda cu si odabrat dobar plac kod sremske kamenice..crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kakve to ima veze s neuspjelim odlaskom voza u Mitrovicu?crvenkasti wrote:Neuspjeh u Siriji je zadnji zabijeni čavao u lijesu u kojem leži neoliberalna garnitura globalnih kriminalaca.
Kosovo je protektorat koji je stvorila, plaćala i održavala neoliberalna svjetska banda.
Što misliš, na koga će četnici navaliti prvo nakon što sjebu Šiptare?
A streljivo ćeš dobijat otkud? Iz Saudijske Arabije?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://poskok.info/wp/yee-mi-stojimo-iza-bih-neki-politicari-nece-moci-nastaviti-s-nanosenjem-stete-zemlji/
.................
gle ove budale još 4 dana ima mandat i okolo dijeli lekcije...ajde kupi prnje, dolazi naš čovjek
.................
gle ove budale još 4 dana ima mandat i okolo dijeli lekcije...ajde kupi prnje, dolazi naš čovjek
2015-08-06
..od kud znas da je tvoj?..jebote ni en zan na karti di ej bh-a...oli regijaepikur37 wrote:http://poskok.info/wp/yee-mi-stojimo-iza-bih-neki-politicari-nece-moci-nastaviti-s-nanosenjem-stete-zemlji/
.................
2015-09-08
zna do sutle..okle mu ej zena.....vuksadinare wrote:..od kud znas da je tvoj?..jebote ni en zan na karti di ej bh-a...oli regijaepikur37 wrote:http://poskok.info/wp/yee-mi-stojimo-iza-bih-neki-politicari-nece-moci-nastaviti-s-nanosenjem-stete-zemlji/
.................
2015-09-08
..a ustalom kako je krenulo pitanje je oce li docekati kraj mandata pa cak i ziv...ne trci pred rudo epikure...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a ustalom kako je krenulo pitanje je oce li docekati kraj mandata pa cak i ziv...ne trci pred rudo epikure...
Mrka kapa amerovehabitima, azovu, sarajevu, šipcima...ajme
2015-08-06
sa tim me neces cimati..ja nisam za manky-a...ali trump mi svakim danom sve vise lici na-keruma...cak ga i njegovi vise ne kuze.....nekako mi pari da ce biti po onoj..sam skocio sam se ubioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a ustalom kako je krenulo pitanje je oce li docekati kraj mandata pa cak i ziv...ne trci pred rudo epikure...
Mrka kapa amerovehabitima, azovu, sarajevu, šipcima...ajme
2015-09-08
ti si protiv trumpa i za hzillary, znao sam
2015-08-06
Ako je Trump prisilio članice EU da više ulagaju u vojsku i vojnu tehniku, komotno sad može i otići...
ne ja nisam za hillary dapace...ali iskreno bio sam na pocetku za trumpa...ali kako ej vrijeme odmicali vidim da lik bas i nije svoj...prica jedno njegov tim drugo...ponasa se malo redikulozno..propagira mir a oce pizdarije sa kinom....ne vjerujem mu vise...jebiga....kako rekoh previse me poceo podsjecati na kerumaepikur37 wrote:ti si protiv trumpa i za hzillary, znao sam
2015-09-08
Trump je realan čovjek. Ne vjeruje u bajke i dobro primijećuje.Eroo wrote:Ako je Trump prisilio članice EU da više ulagaju u vojsku i vojnu tehniku, komotno sad može i otići...
EU je promašaj i to je notorni fakat sa kojim se netko i ne mora složiti,ali neće promijeniti činjenicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..a najvise mu zamjeram sto se okomio na meksikance koji su uzgred jedni od najvecih katolika i krscana....a kao fol protiv mujaga je..a bezdusnije proganja ove nego muslice...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a najvise mu zamjeram sto se okomio na meksikance koji su uzgred jedni od najvecih katolika i krscana....a kao fol protiv mujaga je..a bezdusnije proganja ove nego muslice...
a to što će vratiti kosovo srbiji to ti je svejedno
2015-08-06
...pitanje je...nego lik je malo vise zabrijao....meksikanci,kinezi...su mu najvise na tapetu a nemaju veze sa radikalnim islamom....to mi se nikako ne sviđa....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a najvise mu zamjeram sto se okomio na meksikance koji su uzgred jedni od najvecih katolika i krscana....a kao fol protiv mujaga je..a bezdusnije proganja ove nego muslice...
a to što će vratiti kosovo srbiji to ti je svejedno
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne ja nisam za hillary dapace...ali iskreno bio sam na pocetku za trumpa...ali kako ej vrijeme odmicali vidim da lik bas i nije svoj...prica jedno njegov tim drugo...ponasa se malo redikulozno..propagira mir a oce pizdarije sa kinom....ne vjerujem mu vise...jebiga....kako rekoh previse me poceo podsjecati na kerumaepikur37 wrote:ti si protiv trumpa i za hzillary, znao sam
Kakve pizdarije s Kinom? Najavio je trgovinske i carinske mjere koje će omogućiti povratak industrije u Ameriku. To je isto obećao i Njemačkoj.
Jesi li pročitao:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-reagirala-na-trumpove-izjave-o-nato-u-i-eu-vidjet-cemo-kakve-ce-biti-posljedice-za-americku-politiku/5512427/
crvenkasti-
2014-04-17
...vidjet cemo....
2015-09-08
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ratoborni Lažanski traži od Vučića vojnu intervenciju na Kosovu
» srbija ce zauzeti sever kosova !?
» OPET POBEDA!Sever Kosova je Srbija
» Hrvati obucavaju Albance da napadnu granicu Srbije
» Vojska Kosova
» srbija ce zauzeti sever kosova !?
» OPET POBEDA!Sever Kosova je Srbija