Billboard u Stockholmu kašlje ukoliko se pored njega konzumiraju cigarete
Page 1 of 1
Billboard u Stockholmu kašlje ukoliko se pored njega konzumiraju cigarete
Kada osobe koje konzumiraju cigarete prođu pored jumbo plakat u Stockholmu dogodi se nešto čudno: mladić sa billboarda počinje da kašlje. Riječ je o kampanji koja ima za cilj da potakne pušače da ostave cigarete.
Kada osobe koje konzumiraju cigarete prođu pored jumbo plakat u Stockholmu dogodi se nešto čudno: mladić sa billboarda počinje da kašlje. Riječ je o kampanji koja ima za cilj da potakne pušače da ostave cigarete.
Inovativnu reklamu plaća švedski liječnički lanac koji želi potaknuti pušače da ostave po strani svoju lošu naviku.
Na prvi pogled digitalni ekran izgleda sasvim uobičajeno sa muškim modelom no ukoliko neko sa cigaretom prođe pored njega on počinje da kašlje jer mu smeta dim.
Nakon toga billboarda počinje da prikazuje promotivni spot za razne proizvode koji pomažu konzumentima da prestanu pušiti, a koje nudi lanac apoteka Hjartat.
Fredrika Kullberg direktorica marketinga Hjartat kazala je kako je cilj kampanje bio da se razgovara o problemu konzumiranja cigarete te da se dokumentuju reakcije da bi se ljudi potakli da žive zdrav stil života.
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/billboard-u-stockholmu-kaslje-ukoliko-se-pored-njega-konzumiraju-cigarete/170114046
Inovativnu reklamu plaća švedski liječnički lanac koji želi potaknuti pušače da ostave po strani svoju lošu naviku.
Na prvi pogled digitalni ekran izgleda sasvim uobičajeno sa muškim modelom no ukoliko neko sa cigaretom prođe pored njega on počinje da kašlje jer mu smeta dim.
Nakon toga billboarda počinje da prikazuje promotivni spot za razne proizvode koji pomažu konzumentima da prestanu pušiti, a koje nudi lanac apoteka Hjartat.
Fredrika Kullberg direktorica marketinga Hjartat kazala je kako je cilj kampanje bio da se razgovara o problemu konzumiranja cigarete te da se dokumentuju reakcije da bi se ljudi potakli da žive zdrav stil života.
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/billboard-u-stockholmu-kaslje-ukoliko-se-pored-njega-konzumiraju-cigarete/170114046
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Billboard u Stockholmu kašlje ukoliko se pored njega konzumiraju cigarete
Inshallah! Našli su i neošveđana za lice s billboarda
2014-04-15
Ovo prvi put vidim , ima na ovom videu kad otvaraju taj bilboard ....ovaj je neka šema za kosu ....prođe vlak ovoj se ksoa pocme vijorit .....stvarno zanimljiva tehnologija i šema.
Senzor pokrece video .....
Sviđa mi se ova šema ......ovo je .....jako dobra šema.
Senzor pokrece video .....
Sviđa mi se ova šema ......ovo je .....jako dobra šema.
2014-04-11
I meni.
Odlična ideja i realizacija.
Odlična ideja i realizacija.
Trinity-
2014-04-17
...i meni je super ova pojava.
Treba napraviti billboard koji bi prdnuo umjesto nas, kad se najedemo graha.
Guest- Guest
Zanimljiva šema ....u biti je tehnicki jednostavna a tako inovativna i dobra da sam baš oduševljen.
2014-04-11
ili da kad netko prdne billboard kaže umjesto njega oprostite ja sam... korektno maxkofein wrote:...i meni je super ova pojava.
RayMabus wrote:Zanimljiva šema ....u biti je tehnicki jednostavna a tako inovativna i dobra da sam baš oduševljen.
...prođe emančipirana, a bilbord podvikne "JEBI MATER GLUPAČO"!! Taj bi bio dobar.
Guest- Guest
Pa nebi baš.kofein wrote:RayMabus wrote:Zanimljiva šema ....u biti je tehnicki jednostavna a tako inovativna i dobra da sam baš oduševljen.
...prođe emančipirana, a bilbord podvikne "JEBI MATER GLUPAČO"!! Taj bi bio dobar.
Bolje ono ova prođe a bliboard kaže : TUKO.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:ili da kad netko prdne billboard kaže umjesto njega oprostite ja sam... korektno maxkofein wrote:...i meni je super ova pojava.
Ovo je jeben upgrade ideje.. :D
Guest- Guest
Similar topics
» TERORISTIČKA UZBUNA U STOCKHOLMU
» DW: Rusi danas konzumiraju manje alkohola od Njemaca
» Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
» Hackers display swastikas, ‘Shariah message’ and Pepe on Welsh city billboard (IMAGES)
» Cigarete i alkohol poskupit će za 50 posto?
» DW: Rusi danas konzumiraju manje alkohola od Njemaca
» Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
» Hackers display swastikas, ‘Shariah message’ and Pepe on Welsh city billboard (IMAGES)
» Cigarete i alkohol poskupit će za 50 posto?
Page 1 of 1