Imigranti odbijaju pomoć crvenog križa jer je nacrtan.. križ
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Imigranti odbijaju pomoć crvenog križa jer je nacrtan.. križ
vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Guest- Guest
Ne vodimo se prirodom već demokracijom, ljudskim pravima i korupcijom. Da je tako onda bi rijeke krvi svugdje bile, a sigurno ne bi planet imao 7 milijardi ljudi.RayMabus wrote:Priroda i onako nekuži tko je musliman a tko kršcanin ili ateista.
Nju zanima samo OPSTANAK.
Guest- Guest
hehehehe...Tamisli Kica kao Dart Wadera..iknarovdje wrote:presla je na tamnu stranu,darth vader je imao prste u tomebogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
tko zna mozda primi i kojeg islamista u stan uskoro,sto mislis?
a ne vjerujem,iako voli arape i Nigge,dobro,nema nis protiv njih..dobro,ne mrzi ih...
Guest- Guest
a dobro,ako je to zanima..ebote,ne mogu sebe zamisliti na mjestu admina..
Guest- Guest
zanstr wrote:Užas. Jadni klinci takvih debilnih roditelja.Fénix wrote:
Mali budući Europljanin peče zanat od malih nogu
Pa ima snimka di onaj mulac od 12-13 god. kolje čovika i otkida mu glavu.
isto će i ovaj mali napraviti ako ga prije ne pogodi -barel- bomba ili sl.
No onda će -zapadni mediji(pa i pusićka) osuditi ubijanje male dice (zlotvora)
Arab "palestinien" kids by -hamas.
Inače zadnja mama je bombaš samoubojica.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Možda: Razmišljam da udomim koje izbjegličko dijete s Istoka.iknarovdje wrote:presla je na tamnu stranu,darth vader je imao prste u tomebogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
tko zna mozda primi i kojeg islamista u stan uskoro,sto mislis?
Trinity-
2014-04-17
O sunca ti,i nas Gusan postao Admin..Cestitam Zanstr..!!!
Guest- Guest
I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Hvala...Židovi jedni...Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Trinity-
2014-04-17
Ti pripazi..Triny je umjesna sa Kali-jem..Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Guest- Guest
I ne skenirati portove,dok adminujes..pec,pec..!!!Trinity wrote:Hvala...Židovi jedni...Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Guest- Guest
He he...sad se pazite...bogomdani wrote:I ne skenirati portove,dok adminujes..pec,pec..!!!Trinity wrote:Hvala...Židovi jedni...Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Trinity-
2014-04-17
sad cemo mi kontramežurse aktivirati...Trinity wrote:He he...sad se pazite...bogomdani wrote:I ne skenirati portove,dok adminujes..pec,pec..!!!Trinity wrote:Hvala...Židovi jedni...Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Guest- Guest
Najbolje da svi postanete admini pa banirate jedni druge.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To ! Bit će rata !bogomdani wrote:sad cemo mi kontramežurse aktivirati...Trinity wrote:He he...sad se pazite...bogomdani wrote:I ne skenirati portove,dok adminujes..pec,pec..!!!Trinity wrote:Hvala...Židovi jedni...Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Trinity-
2014-04-17
drugi puta mi ne diraj slike Golih Zenskih guza..!!! u to se ne dira..!!!!Trinity wrote:To ! Bit će rata !bogomdani wrote:sad cemo mi kontramežurse aktivirati...Trinity wrote:He he...sad se pazite...bogomdani wrote:I ne skenirati portove,dok adminujes..pec,pec..!!!Trinity wrote:Hvala...Židovi jedni...Yehudi wrote:I sa moje strane čestitke .................za sada.bogomdani wrote:vidi,vidi..!! Trinity se ogrebla za adminsko mjesto...Cestitke..!!!
Guest- Guest
bogomdani wrote:O sunca ti,i nas Gusan postao Admin..Cestitam Zanstr..!!!
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
» Uspješna integracija: Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa
» Njemačka: imigranti odbijaju raditi jer smatraju da su gosti Angele Merkl
» Tenkist je pregazio crvenog fiću,a onda...vozač tenka i crvenog fiće su se poslije sprijateljili
» Bez crvenog tepiha za Obamu u Kini
» Uspješna integracija: Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa
» Njemačka: imigranti odbijaju raditi jer smatraju da su gosti Angele Merkl
» Tenkist je pregazio crvenog fiću,a onda...vozač tenka i crvenog fiće su se poslije sprijateljili
» Bez crvenog tepiha za Obamu u Kini
Page 5 of 9