Muk i huk
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Muk i huk
bolje da je otišo pecat u rodni kraj neg što je k njoj išo išta dogovarat...debotoijusto wrote:Napada se ministra obrazovanja..
da je skolarac izbacilo bi ga sa sata te sutra dovede roditelje u skolu
kao ministar prepisivac zasluzuje sto ?
KGK se prigovara za put u USA iz čistog pakosnog nadrkavanja
smijesno
pogledaj izvjestaj lignja-kraljica i izvjesce koly - ograda WH
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Šta je radio Mesić, i na čiji račun, u bosanskim vukojebinma Bihaću i Tuzli?
Na čiji poziv je tamo uopće išao? lokalnog muftije?
Koliko puta e bio u Mostaru i zašto nije? Pseto.
Na čiji poziv je tamo uopće išao? lokalnog muftije?
Koliko puta e bio u Mostaru i zašto nije? Pseto.
No pustimo to...
Primjećujem da je oblik mobinga u slučaju g. Trumpa i gđe KGK u dlaku isti.
Slučajno? Niti malo, sve ista matrica...
Primjećujem da je oblik mobinga u slučaju g. Trumpa i gđe KGK u dlaku isti.
Slučajno? Niti malo, sve ista matrica...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:
Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem. :;): :D:
naivčina...
sitting_bull-
2015-09-28
opet isti modus operandi: plavuša se zasere k'o grlica, a domoljubi deri-peri po mesiću, Josipoviću.
drugovi domoljubi, probudite se, vaša balkanska kraljica se usrala!
drugovi domoljubi, probudite se, vaša balkanska kraljica se usrala!
sitting_bull-
2015-09-28
Možda je podpisala i novi(dopunjeni) Sporazum o partnrstvu, šta znaš...sitting_bull wrote:Eroo wrote:
Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem.
naivčina...
2016-07-22
je.Eroo wrote:Možda je podpisala i novi(dopunjeni) Sporazum o partnrstvu, šta znaš... :drunken:sitting_bull wrote:Eroo wrote:
Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem. :;): :D:
naivčina...
i trump joj je opalio mur kao u strogo kontroliranim vlakovima...
sitting_bull-
2015-09-28
Breexit!sitting_bull wrote:je.Eroo wrote:Možda je podpisala i novi(dopunjeni) Sporazum o partnrstvu, šta znaš...sitting_bull wrote:Eroo wrote:
Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem.
naivčina...
i trump joj je opalio mur kao u strogo kontroliranim vlakovima...
2xe nije greška.
2016-07-22
srbin srbinu vjeruje. nikaj novo.Eroo wrote:Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem.sitting_bull wrote:recimo kako to sve istina, bez zadrške.Eroo wrote:Ivo Josipović je svojedobno kao predsjednik države posjetio britansku kraljicu a da o tom posjetu, a poglavito o detaljima razgovora, javnost nije imala pojma. Sve dok dan nakon tog posjeta, u uvodniku jednog dnevnog lista, ne Josipović ili njegov hagiograf Jović, nego britanski ministar vanjskih poslova, nije Hrvatskoj razjasnio da je upravo bio potpisan dogovor o strateškom partnerstvu između Hrvatske i Velike Britanije glede zajedničke politike u regiji.sitting_bull wrote:kofein wrote:Jalnuši i diletanti po starom. Kurikularna "reforma" više nema medijski potencijal, izbori su prošli. Napada se ministra obrazovanja... KGK se prigovara za put u USA iz čistog pakosnog nadrkavanja. Red "ustaških" optužbi, red "socijalnih", red srbijanskih diplomatskih proljeva i uvreda... sve ugođeno i orkestrirano.
plavuša je sama, ničim izazvana kao dimnu zavjesu na pitanja o putu u ameriku, u prvi plan ubacila srbiju i srbe.
gospodin obožavatelj je zaljubljeno blenuo i zamuckivao o stotinama pitanja, a plavuša je sa posprdnim smješkom blebetala o nepoznatoj diplomaciji koju ona, eto, uvodi u svjetsku praksu gdje predsjednici država sastanče sa nižerangiranim birokratima u nevladinim organizacijama i gdje senator sa opskurnim gledištima informira svekoliku svjetsku javnost preko društvenih mreža kako se susreo sa plavušom dok je lutala amerikom.
sve ugođeno i fotošopingirano da sve blista od ispraznosti...
Strateško partnerstvo s Britanijom? Glede politike u regiji? Zašto s Britanijom, starim beogradskim sponzorom? Zašto samo glede politike u regiji? Nitko ništa nije pitao. Niti od političara, na sramotu HDZ-a, niti od medija, na sramotu profesionalizma u koji se sad zaklinju.
Nije bilo nikakvih, ali baš nikakvih propitkivanja, nitko nije zaustio pitati na temelju kojih dogovora, dopuštenja, verificiranih stajališta ili bilo kakvih dogovora na relaciji Vlada – parlament – predsjednik države, mi sada imamo dokument o strateškom partnerstvu s jednom državom! Nota bene: ni manje ni više negoli strateški sporazum s Britanijom!
i nakon tog i takvog iskustva koje se, recimo, dogodilo plavuša sve ponavlja u skandaloznom obliku svojim putovanjem u ameriku gdje se , navodno, sastala sa nekim ljudima kako bi se informirala o američkim stavovima i bla, bla, bla.
2014-12-30
Kad lažu barem je invntivno i zabavno. Kad laže INDEX to mi je dno-dna, ono baš bljak...veber wrote:srbin srbinu vjeruje. nikaj novo.Eroo wrote:Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem.sitting_bull wrote:recimo kako to sve istina, bez zadrške.Eroo wrote:Ivo Josipović je svojedobno kao predsjednik države posjetio britansku kraljicu a da o tom posjetu, a poglavito o detaljima razgovora, javnost nije imala pojma. Sve dok dan nakon tog posjeta, u uvodniku jednog dnevnog lista, ne Josipović ili njegov hagiograf Jović, nego britanski ministar vanjskih poslova, nije Hrvatskoj razjasnio da je upravo bio potpisan dogovor o strateškom partnerstvu između Hrvatske i Velike Britanije glede zajedničke politike u regiji.sitting_bull wrote:
plavuša je sama, ničim izazvana kao dimnu zavjesu na pitanja o putu u ameriku, u prvi plan ubacila srbiju i srbe.
gospodin obožavatelj je zaljubljeno blenuo i zamuckivao o stotinama pitanja, a plavuša je sa posprdnim smješkom blebetala o nepoznatoj diplomaciji koju ona, eto, uvodi u svjetsku praksu gdje predsjednici država sastanče sa nižerangiranim birokratima u nevladinim organizacijama i gdje senator sa opskurnim gledištima informira svekoliku svjetsku javnost preko društvenih mreža kako se susreo sa plavušom dok je lutala amerikom.
sve ugođeno i fotošopingirano da sve blista od ispraznosti...
Strateško partnerstvo s Britanijom? Glede politike u regiji? Zašto s Britanijom, starim beogradskim sponzorom? Zašto samo glede politike u regiji? Nitko ništa nije pitao. Niti od političara, na sramotu HDZ-a, niti od medija, na sramotu profesionalizma u koji se sad zaklinju.
Nije bilo nikakvih, ali baš nikakvih propitkivanja, nitko nije zaustio pitati na temelju kojih dogovora, dopuštenja, verificiranih stajališta ili bilo kakvih dogovora na relaciji Vlada – parlament – predsjednik države, mi sada imamo dokument o strateškom partnerstvu s jednom državom! Nota bene: ni manje ni više negoli strateški sporazum s Britanijom!
i nakon tog i takvog iskustva koje se, recimo, dogodilo plavuša sve ponavlja u skandaloznom obliku svojim putovanjem u ameriku gdje se , navodno, sastala sa nekim ljudima kako bi se informirala o američkim stavovima i bla, bla, bla.
Valjda primitivcima namjenjeno.
2016-07-22
Ne razumiješ ti hrvatski.pizzon wrote:ne znam,
da li se to hvalis ili zalis ??
2016-07-22
ne bi znao. ne citam ni to ni dnevno ni jutarnji ni vecernji ni deloEroo wrote:Kad lažu barem je invntivno i zabavno. Kad laže INDEX to mi je dno-dna, ono baš bljak...veber wrote:srbin srbinu vjeruje. nikaj novo.Eroo wrote:Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem.sitting_bull wrote:recimo kako to sve istina, bez zadrške.Eroo wrote:
Ivo Josipović je svojedobno kao predsjednik države posjetio britansku kraljicu a da o tom posjetu, a poglavito o detaljima razgovora, javnost nije imala pojma. Sve dok dan nakon tog posjeta, u uvodniku jednog dnevnog lista, ne Josipović ili njegov hagiograf Jović, nego britanski ministar vanjskih poslova, nije Hrvatskoj razjasnio da je upravo bio potpisan dogovor o strateškom partnerstvu između Hrvatske i Velike Britanije glede zajedničke politike u regiji.
2014-12-30
Jasno. Janica.Eroo wrote:Samo je jedna kraljica ovih prostora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za početak probaj s Bukvarom.veber wrote:ne bi znao. ne citam ni to ni dnevno ni jutarnji ni vecernji ni deloEroo wrote:Kad lažu barem je invntivno i zabavno. Kad laže INDEX to mi je dno-dna, ono baš bljak...veber wrote:srbin srbinu vjeruje. nikaj novo.Eroo wrote:Srbi kažu da se sastala i sa Donaldom Trumpom. Ja njima, za razliku od vas, ipak vjerujem.sitting_bull wrote:
recimo kako to sve istina, bez zadrške.
2016-07-22
jastreb wrote:Jasno. Janica.Eroo wrote:Samo je jedna kraljica ovih prostora. :clown:
sitting_bull-
2015-09-28
kaj je to?Eroo wrote:Za početak probaj s Bukvarom.veber wrote:ne bi znao. ne citam ni to ni dnevno ni jutarnji ni vecernji ni deloEroo wrote:Kad lažu barem je invntivno i zabavno. Kad laže INDEX to mi je dno-dna, ono baš bljak...veber wrote:srbin srbinu vjeruje. nikaj novo.Eroo wrote:
2014-12-30
O, da, nije svejedno tko je dirigent....sitting_bull wrote:jastreb wrote:Jasno. Janica.Eroo wrote:Samo je jedna kraljica ovih prostora.
2016-07-22
veber wrote:kaj je to?Eroo wrote:Za početak probaj s Bukvarom.veber wrote:ne bi znao. ne citam ni to ni dnevno ni jutarnji ni vecernji ni deloEroo wrote:Kad lažu barem je invntivno i zabavno. Kad laže INDEX to mi je dno-dna, ono baš bljak...veber wrote:
srbin srbinu vjeruje. nikaj novo.
nekaj ćetnićko, sto posto
crvenkasti-
2014-04-17
Bilo kak bilo nisu se ko zadnje kurve slikavali kod plota buckinghamske palače i glumili majmune.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6