Muk i huk
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Muk i huk
Noor wrote:veber wrote:nije.Noor wrote:veber wrote:pa ima guzicu kao 959 i treba stilista pod hitno.Triny wrote:
cccc...
pa onda bar stavi muški član ispred
dobra je..ne pretjeruj
a kaj bi ti štel? skinula je 20 kila i opet dobila struk
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
sve sam rekla..tebi,vidim, dosadno ;-)govinda wrote:glupa prasica...maggie13 wrote:nisam to tebi ni predbacila, vec ovim "kavalirima" koji je zovu debela krava, prasica te drugim i ljepsim komplimentima.veber wrote:draga, ona je moja predsjednica kao i tvoja. nigdje nisam vrijdao.maggie13 wrote:nije stvar u tome, vec da se ne treba vrijeđati..uostalom, vrijeđanje je ionako samo izraz priznanja nemoci ;-)veber wrote:
pa ima guzicu kao 959 i treba stilista pod hitno.
da nema stila, nema. znam zene puno vece kilaze od nje i to nose sa stilom.
jednostvno.
Stil i ljepota nisu vazni, nije na izboru za miss milf, a ni miss stila.:-)
2014-04-12
draga, moras imat stil kao drzavnik. nisam derpe ali gledam da mi je i radna obleka sukladna.maggie13 wrote:nisam to tebi ni predbacila, vec ovim "kavalirima" koji je zovu debela krava, prasica te drugim i ljepsim komplimentima.veber wrote:draga, ona je moja predsjednica kao i tvoja. nigdje nisam vrijdao.maggie13 wrote:nije stvar u tome, vec da se ne treba vrijeđati..uostalom, vrijeđanje je ionako samo izraz priznanja nemoci ;-)veber wrote:pa ima guzicu kao 959 i treba stilista pod hitno.Triny wrote:
cccc...
pa onda bar stavi muški član ispred
jednostvno.
realno zena izgleda ok, ali stil nula bodova.
2014-12-30
postao si modni macak, veberu..ne znam sto ti drugo na takve komentare i reci..bzze :-)veber wrote:draga, moras imat stil kao drzavnik. nisam derpe ali gledam da mi je i radna obleka sukladna.maggie13 wrote:nisam to tebi ni predbacila, vec ovim "kavalirima" koji je zovu debela krava, prasica te drugim i ljepsim komplimentima.veber wrote:draga, ona je moja predsjednica kao i tvoja. nigdje nisam vrijdao.maggie13 wrote:nije stvar u tome, vec da se ne treba vrijeđati..uostalom, vrijeđanje je ionako samo izraz priznanja nemoci ;-)veber wrote:
pa ima guzicu kao 959 i treba stilista pod hitno.
jednostvno.
2014-04-12
nenapsat cu, ekvivalent presutjet cu.maggie13 wrote:postao si modni macak, veberu..ne znam sto ti drugo na takve komentare i reci..bzze :-)veber wrote:draga, moras imat stil kao drzavnik. nisam derpe ali gledam da mi je i radna obleka sukladna.maggie13 wrote:nisam to tebi ni predbacila, vec ovim "kavalirima" koji je zovu debela krava, prasica te drugim i ljepsim komplimentima.veber wrote:draga, ona je moja predsjednica kao i tvoja. nigdje nisam vrijdao.maggie13 wrote:
nije stvar u tome, vec da se ne treba vrijeđati..uostalom, vrijeđanje je ionako samo izraz priznanja nemoci ;-)
jednostvno.
ako si drzavnik gledaj obleku.
btw ima los odabir cipela.
2014-12-30
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6