Em glup em nepismen (Maras)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Em glup em nepismen (Maras)
Prodamo mu priču da smo se na smrt posvađali pa zbog očaja mienjaš uvjerenja. A ti kao guja iz potaje vrebaš trenutak da mu suneš otrov u žile.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Dobro, malo tanji, muhahhaa, ma ne malo nepismen ali opet bolji nego kada prica i tepa. Bilo kako bilo ali i kada prica i kada pise radi bedastoce. Tipicni ukrusni borac.
2014-04-14
Da, glavna zamjerka je da nakon izgubljenih izbora jos niti jednom nije tepao u vecernjim terminima javne tv. Maras, Maras, opance mutavi ercegovacki, zvat ce te novinarka tuznog lika iduci tjedan. Poruka je primljena.
2014-04-14
To je ono što ostane kad iz srbina izvadiš turske i romske gene ;PStanojko wrote:U stvari, sta je to hrvat? :)Eroo wrote:I šta si ti onda, polusrbin ili poluhrvat? De odluči se više...Stanojko wrote:Naravno. Ja sam covek srbin, mi znamo i latinicu i cirilicu. Pisao bih cirilicom ako mi admin dozvoli... :)Eroo wrote:Vidim da i usavršio latinicU.Stanojko wrote:
Bravo bre, parlas srpski ko zmaj!
Za ostale, kvalifikaciono pitanje (po n-ti put :)) - ubacite slova Č i Ć na svoja mesta:
Cvorak CuCi na CekiCu CekajuCi kolaCiC!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Znaci pravi srbin?Oh_Femder wrote:To je ono što ostane kad iz srbina izvadiš turske i romske gene ;PStanojko wrote:U stvari, sta je to hrvat? :)Eroo wrote:I šta si ti onda, polusrbin ili poluhrvat? De odluči se više...Stanojko wrote:Naravno. Ja sam covek srbin, mi znamo i latinicu i cirilicu. Pisao bih cirilicom ako mi admin dozvoli... :)Eroo wrote:
Vidim da i usavršio latinicU.
Evo si ga i ti perfektan dokaz :D...ciganska (dakle ne romska) logika.Stanojko wrote:Znaci pravi srbin?Oh_Femder wrote:To je ono što ostane kad iz srbina izvadiš turske i romske gene ;PStanojko wrote:U stvari, sta je to hrvat? :)Eroo wrote:I šta si ti onda, polusrbin ili poluhrvat? De odluči se više...Stanojko wrote:
Naravno. Ja sam covek srbin, mi znamo i latinicu i cirilicu. Pisao bih cirilicom ako mi admin dozvoli... :)
2016-11-08
Decko, kad ispadnes glup bolje cuti, ne pokopavaj se jos vise... To ti je cicin najdobronamerniji savet...Oh_Femder wrote:Evo si ga i ti perfektan dokaz :D...ciganska (dakle ne romska) logika.Stanojko wrote:Znaci pravi srbin?Oh_Femder wrote:To je ono što ostane kad iz srbina izvadiš turske i romske gene ;PStanojko wrote:U stvari, sta je to hrvat? :)Eroo wrote:
I šta si ti onda, polusrbin ili poluhrvat? De odluči se više...
Ha-ha, pravi balkančeros. Bahat, a bez pokrića. Sjedi, jedan! U magareću klupu i knjigu iz logike u ruke.Stanojko wrote:Decko, kad ispadnes glup bolje cuti, ne pokopavaj se jos vise... To ti je cicin najdobronamerniji savet...Oh_Femder wrote:Evo si ga i ti perfektan dokaz :D...ciganska (dakle ne romska) logika.Stanojko wrote:Znaci pravi srbin?Oh_Femder wrote:To je ono što ostane kad iz srbina izvadiš turske i romske gene ;PStanojko wrote:
U stvari, sta je to hrvat? :)
2016-11-08
koji scenarij..hollywood nam nije do koljena..;DRegoč wrote:Prodamo mu priču da smo se na smrt posvađali pa zbog očaja mienjaš uvjerenja. A ti kao guja iz potaje vrebaš trenutak da mu suneš otrov u žile.
2014-04-12
Kakvi ste vas dvoje vragolani. Hocete naivnog mene da prevarite... Sram vas bio!maggie13 wrote:koji scenarij..hollywood nam nije do koljena..;DRegoč wrote:Prodamo mu priču da smo se na smrt posvađali pa zbog očaja mienjaš uvjerenja. A ti kao guja iz potaje vrebaš trenutak da mu suneš otrov u žile.
Zbog manjka mozga oprastam ti sto nisi svestan sta si napisao...Oh_Femder wrote:Ha-ha, pravi balkančeros. Bahat, a bez pokrića. Sjedi, jedan! U magareću klupu i knjigu iz logike u ruke.Stanojko wrote:Decko, kad ispadnes glup bolje cuti, ne pokopavaj se jos vise... To ti je cicin najdobronamerniji savet...Oh_Femder wrote:Evo si ga i ti perfektan dokaz :D...ciganska (dakle ne romska) logika.Stanojko wrote:Znaci pravi srbin?Oh_Femder wrote:
To je ono što ostane kad iz srbina izvadiš turske i romske gene ;P
jos razmatram scenarij i razmisljam o honoraru :DStanojko wrote:Kakvi ste vas dvoje vragolani. Hocete naivnog mene da prevarite... Sram vas bio!maggie13 wrote:koji scenarij..hollywood nam nije do koljena..;DRegoč wrote:Prodamo mu priču da smo se na smrt posvađali pa zbog očaja mienjaš uvjerenja. A ti kao guja iz potaje vrebaš trenutak da mu suneš otrov u žile.
2014-04-12
Svaki scenario u kome me zavodis je ok...maggie13 wrote:jos razmatram scenarij i razmisljam o honoraru :DStanojko wrote:Kakvi ste vas dvoje vragolani. Hocete naivnog mene da prevarite... Sram vas bio!maggie13 wrote:koji scenarij..hollywood nam nije do koljena..;DRegoč wrote:Prodamo mu priču da smo se na smrt posvađali pa zbog očaja mienjaš uvjerenja. A ti kao guja iz potaje vrebaš trenutak da mu suneš otrov u žile.
Je, tvoja djeca budu već sutra otišla za tvoju rodnu grudu u BiH i znali budu razliku izmežđu Č i Ć.Eroo wrote:
- Poći ću kući, reći ću ćaći, da neću doći ove noći peći kolaČiće.
Zar je ovo tako teško nauĆiti?
Regoč-
2015-08-21
ipak je navođenje bilo u pitanju ;PStanojko wrote:Svaki scenario u kome me zavodis je ok...maggie13 wrote:jos razmatram scenarij i razmisljam o honoraru :DStanojko wrote:Kakvi ste vas dvoje vragolani. Hocete naivnog mene da prevarite... Sram vas bio!maggie13 wrote:koji scenarij..hollywood nam nije do koljena..;DRegoč wrote:Prodamo mu priču da smo se na smrt posvađali pa zbog očaja mienjaš uvjerenja. A ti kao guja iz potaje vrebaš trenutak da mu suneš otrov u žile.
2014-04-12
Maggie se može nositi sa svakim povjerenim joj zadatkom.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gordan Maras
» Briljantni Maras na Otvorenom
» Rat na 'ljevici'!Amsterdam vs SDP(Maras)
» Maras izbacio HRT s presice
» Gordan Maras postaje poduzetnik
» Briljantni Maras na Otvorenom
» Rat na 'ljevici'!Amsterdam vs SDP(Maras)
» Maras izbacio HRT s presice
» Gordan Maras postaje poduzetnik
Page 3 of 3