Gordan Maras postaje poduzetnik
Page 1 of 1
Gordan Maras postaje poduzetnik
GORDAN MARAS, bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, danas je na svom Facebook profilu objavio kako pokreće svoj posao.
Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
"Dragi moji, život je nepredvidiv.
Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.
Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku.
Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.
Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.
Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku.
Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje", napisao je Maras na Facebooku.
Podsjetimo, od 2011. do 2016. godine Maras je bio ministar poduzetništva i obrta u Milanovićevoj 12. vladi Republike Hrvatske.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/gordan-maras-postaje-poduzetnik-hvala-drzavi-dala-mi-je-vjetar-u-ledja/2307173.aspx
Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.
"Dragi moji, život je nepredvidiv.
Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.
Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku.
Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.
Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.
Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku.
Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje", napisao je Maras na Facebooku.
Podsjetimo, od 2011. do 2016. godine Maras je bio ministar poduzetništva i obrta u Milanovićevoj 12. vladi Republike Hrvatske.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/gordan-maras-postaje-poduzetnik-hvala-drzavi-dala-mi-je-vjetar-u-ledja/2307173.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Gordan Maras postaje poduzetnik
aupičkumaterinu
radije bacit novac u savu nego njemu platit da mi radi projekt
kreten na entu
kreten na entu
Antipatični tupavi ljigoš koji ne zna gdje je šupalj dok cijelo tijelo ne prepipa i zbroji to na prste.marcellus wrote:aupičkumaterinu
kreten na entu
Lijepi naš kapitalizam, prije ili kasnije svaki lopov i manipulator završi ili u politici ili u poduzetništvu, a poneki i oboje.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Debo javi se Marasu.
Ceka te ko zapeta puska.
Ceka te ko zapeta puska.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:aupičkumaterinu
kreten na entu
Ček ček čemu bacati novac?
S druge strane, on kao on…
niels-
2021-04-26
niels wrote:marcellus wrote:aupičkumaterinu
kreten na entu
Ček ček čemu bacati novac?
S druge strane, on kao on…
Jedan od sposobnijih
Iako doduše
HRVATI SPOSOBNOST MJERE PO MILIJUNIMA KOJE MINISTAR MAZNE
CCC
Iako doduše
CCC
Sora wrote:Jedan od sposobnijih
Iako doduše
CCC
ne vjerujem
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Similar topics
» Gordan Maras
» gordan maras u elitnim postrojbama hrvatske vojske
» OGORČENI NOVI MINISTAR POŽALIO SE JUTARNJEM 'Moj prethodnik Gordan Maras ostavio mi je čak 45 milijuna kuna duga'
» Em glup em nepismen (Maras)
» Briljantni Maras na Otvorenom
» gordan maras u elitnim postrojbama hrvatske vojske
» OGORČENI NOVI MINISTAR POŽALIO SE JUTARNJEM 'Moj prethodnik Gordan Maras ostavio mi je čak 45 milijuna kuna duga'
» Em glup em nepismen (Maras)
» Briljantni Maras na Otvorenom
Page 1 of 1