POSLE DVE DECENIJE: Četnicki voz iz Beograda do Kosovske Mitrovice
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: POSLE DVE DECENIJE: Četnicki voz iz Beograda do Kosovske Mitrovice
to nije srbija,Noor wrote:odakle su pristizali dobrovoljci? iz gvineje?pizzon wrote:nas ? gde ??Noor wrote:pizzon wrote:nato blokira srbiju
i hrvati kenjau kako su pobedili srbiju
nato napadne srbiju
a hrvati opet kenjaju kako su
siptari pobedili srbiju
to ste vi, seronje
hrvati su vas smoždili bez ikoga sa strane...srbiju i moćnu JNA.
i traktorijadu ste organizrali, da nama uvalite, ali nije prošlo :)
gde je to bila srbija ??
nekoliko destina postenih, nepostenih,
danguba, avanturista, predstavljaju samo sebe
Guest- Guest
nekoliko desetina?...stari,ti ili zajebavas ili si totalno debilan da je to za ne verovatpizzon wrote:to nije srbija,Noor wrote:odakle su pristizali dobrovoljci? iz gvineje?pizzon wrote:nas ? gde ??Noor wrote:pizzon wrote:nato blokira srbiju
nato napadne srbiju
siptari pobedili srbiju
to ste vi, seronje
gde je to bila srbija ??
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[size=30]Vučić: Problem freske, trobojka ili što je Kosovo Srbija?[/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Osim toga, Vučić je naveo da u Srbiji uvek važi „gubitnički sindrom – da smo mi uglavnom krivi i tamo gde nema naše krivice“.Serbinho-3 wrote:[size=30]Vučić: Problem freske, trobojka ili što je Kosovo Srbija?[/size]
„Mi smo krivi jer je voz izgledao tako, da li to neko voli ili ne..
koju pricu ovi prodaje cudo jedno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vucic se ukakio i amen..isao je sipcima podvalit ovo sa vlakom..ali kad je skuzio da se ovi ne zajebavaju...zaustavljaj..e jbg kad se treba tuc onda nestade qurtzenja...Serbinho-3 wrote:[size=48]Vučić: Problem freske, trobojka ili što je Kosovo Srbija?[/size]
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Biće rješeno tako da će srbija priznati kosovo i završti to poglavlje.Serbinho-3 wrote:Ajde Ero, pazi da se ne iznenadis kako ce biti reseno pitanje Kosova.
Guest- Guest
a mayke ti tko tebe hoće, stare nakvarcane babe po italijiSerbinho-3 wrote:Ajde da je barem neko ' oce...pismejker wrote:Uffff.Kaja postala prava probiracica :)kaja wrote:zašto misliš da bi uopće netko maštao o tebi?Serbinho-3 wrote:Mozes samo da mastas o Serbinho.kaja wrote:
da,da,haha ..a on ih brani ...moraju ga zato izabrati ponovo da ih brani
a vidim da ga neki i dalje puše, pizzon, serbihno..dobro on je iznimno glup
Ko o cemu, Kaja o Serbinho-u.
glup si, umišljen, lažeš, ne izgledaš..jedino ajde mali plus ti je što voliš životinje..ovo ostalo velika nula.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sora je lumen za ovu dvojicu svega mi.kaja wrote:da,da,haha ..a on ih brani ...moraju ga zato izabrati ponovo da ih braniNoor wrote:kaja wrote:
haha...miloš obilić vučić potrošio lovu poreznih obveznika na provokaciju i pravoslavnu verziju jureće sikstinske kapele kako bi kada ga kosovari vrate mogao opet srat o ugroženosti i kako će da brani srpstvo nadajući se još jednoj izbornoj pobjedi..
on mora izmisliti neprijatelja svaki tjedan jer mora braniti srbe od nekoga...
sve je pomno razradio...od ponedjeljka do srijede neprijatelji su hrvati, od četvrtak i petak Bakir&Comp....a vikendom šiptari. nema da omane.
Guest- Guest
Vučić provocira sve i čeka da mu vrate da bi mogao srat o tome kako će da brani Srbe i u Japanu ako treba ali samo čeka da ih počnu ubijati i onda će da zove Tumpa, Kinu, De Nira i svoju babu i plače na TV...debotoijusto wrote:Osim toga, Vučić je naveo da u Srbiji uvek važi „gubitnički sindrom – da smo mi uglavnom krivi i tamo gde nema naše krivice“.Serbinho-3 wrote:[size=30]Vučić: Problem freske, trobojka ili što je Kosovo Srbija?[/size]
„Mi smo krivi jer je voz izgledao tako, da li to neko voli ili ne..
koju pricu ovi prodaje cudo jedno
to se naravno neće dogoditi ali očima glupih ispada srpski junak Obilić
2015-08-15
pa dis kajo, jest navalio ovaj zigolo serbinho na tebe a,
je, vidim da su ovi nasjelitre911 wrote:Sora je lumen za ovu dvojicu svega mi.kaja wrote:da,da,haha ..a on ih brani ...moraju ga zato izabrati ponovo da ih braniNoor wrote:kaja wrote:
haha...miloš obilić vučić potrošio lovu poreznih obveznika na provokaciju i pravoslavnu verziju jureće sikstinske kapele kako bi kada ga kosovari vrate mogao opet srat o ugroženosti i kako će da brani srpstvo nadajući se još jednoj izbornoj pobjedi..
sve je pomno razradio...od ponedjeljka do srijede neprijatelji su hrvati, od četvrtak i petak Bakir&Comp....a vikendom šiptari. nema da omane.
međutim takvi pobjegnu u slučaju rata ko ovaj lepotan što babe zavodi po italiji a drugi, još malo gluplji idu braniti srpstvo po svetu pa ostanu bez glave
2015-08-15
čuj ne mogu odoliti da ga ne komentiram jer iritira glupošću ali on to valjda shvaća kao moj izraz neuzvraćene ljubavi s njegove straneLeviathan2 wrote:pa dis kajo, jest navalio ovaj zigolo serbinho na tebe a,
ne znam kako da mu objasnim da mi se zapravo sere od njega..
2015-08-15
Je, došli su sa vilama i sjekirama i oteli oružje ustašama i zauzeli 25% RH. Idi jedi rake govnare budalo.pizzon wrote:to nije srbija,Noor wrote:odakle su pristizali dobrovoljci? iz gvineje?pizzon wrote:nas ? gde ??Noor wrote:pizzon wrote:nato blokira srbiju
nato napadne srbiju
siptari pobedili srbiju
to ste vi, seronje
gde je to bila srbija ??
Guest- Guest
tre911 wrote:Je, došli su sa vilama i sjekirama i oteli oružje ustašama i zauzeli 25% RH. Idi jedi rake govnare budalo.pizzon wrote:to nije srbija,Noor wrote:odakle su pristizali dobrovoljci? iz gvineje?pizzon wrote:nas ? gde ??Noor wrote:
gde je to bila srbija ??
desetina poštenih... gdje, iz srbije? ahahaha..
ma nije za gledati koliko se taj može pravit glup
Guest- Guest
Znači općenito su pizdon i srpinjo lumeni u srbiji :DDD Nije ni čudo što im je deretić akademik :))))))))kaja wrote:je, vidim da su ovi nasjelitre911 wrote:Sora je lumen za ovu dvojicu svega mi.kaja wrote:da,da,haha ..a on ih brani ...moraju ga zato izabrati ponovo da ih braniNoor wrote:kaja wrote:
međutim takvi pobjegnu u slučaju rata ko ovaj lepotan što babe zavodi po italiji a drugi, još malo gluplji idu braniti srpstvo po svetu pa ostanu bez glave
Guest- Guest
Napisao sam ja već danas da nema te pancirke kakvu obraščinu ima pizdon, svemirska tehnologija je pi*kin dim za njega.Noor wrote:tre911 wrote:Je, došli su sa vilama i sjekirama i oteli oružje ustašama i zauzeli 25% RH. Idi jedi rake govnare budalo.pizzon wrote:to nije srbija,Noor wrote:odakle su pristizali dobrovoljci? iz gvineje?pizzon wrote:
nas ? gde ??
gde je to bila srbija ??
desetina poštenih... gdje, iz srbije? ahahaha..
ma nije za gledati koliko se taj može pravit glup
Guest- Guest
AKO pitate Bosanca, ne postoji burek s ovim, ili s onim. Burek je burek, a pite su s krumpirom, sirom, jabukama... Zato je jučerašnji medijski kaos koji je izbio nakon što je na vlaku koji je trebao stići iz Beograda u Prištinu pisalo "Kosovo je Srbsko" inspirirao Bosance na Twitteru da i oni susjedima upute važnu poruku: "Burek je s mesom!"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nitko nikad nije išao niti na kosovo niti u vojvodinu i pri tom te lokalitete poistovjećivao sa srbijom čak ni srbijanci iz uže srbije nikada nisu te dvije pokrajine doživljavali kao srbiju, al dobro sad im to lijepo zvuči...
2015-08-08
Ovo je nesto najluđe na ovim prostorima u zadnjih 20god.
I ovi Arapi po Bosni.
;[
I ovi Arapi po Bosni.
;[
2014-04-12
kaja wrote:čuj ne mogu odoliti da ga ne komentiram jer iritira glupošću ali on to valjda shvaća kao moj izraz neuzvraćene ljubavi s njegove straneLeviathan2 wrote:pa dis kajo, jest navalio ovaj zigolo serbinho na tebe a,
ne znam kako da mu objasnim da mi se zapravo sere od njega..
Eto, ja iritiram gluposcu, ti o sranju a Trica o punjenju i lizanju da ne kazem cega.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Aleksandros Vucinic: Posle 20 meseci se nastavlja dijalog Beograda i Prištine
» Dve decenije bez izvinjenja
» Istoričari: Srbi su već tri decenije "loši momci"
» milo- c.gorski monarh vlada vec tri decenije
» Srbi besni!Kosarkaska bruka decenije!Sram vas bilo!
» Dve decenije bez izvinjenja
» Istoričari: Srbi su već tri decenije "loši momci"
» milo- c.gorski monarh vlada vec tri decenije
» Srbi besni!Kosarkaska bruka decenije!Sram vas bilo!
Page 8 of 9